אני מנסה למצוא מתאם כדי שאני יוכל לשמוע מוסיקה באופן נורמלי לדוגמא:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/77B-Mazda6-USB-MP3-LINK-Mazda-6-Atenza-Mazdaspeed6-MPS_W0QQitemZ350260071808QQcmdZViewItemQQptZCar_Au dio_Video?hash=item518d208d80
אבל אני שמתי לב שיש בעיה בדגמי 04.
מהי הבעיה? והאם הפתרון הוא קל?
mazda speed
06-02-10, 00:00
על איזה בעיה אתה מדבר , את המתאם AUX הז ניתן לחבר לכל דגמי המאזדה 3 עד לצורה החדשה .
בקישור הספציפי הזה רשום ככה:
NOTE for 2004 Mazda 6: The factory headunit requires a small modification to the circuit board in order to enable use of the external CD changer port. This was not an issue in 2003 and was resolved for the 2005 model year.
ראיתי שגם בעוד כמה וכמה מתאמים רשום שיש בעיה עם הדגם של 04 ויש צורך באיזשהו תיקון..
mazda speed
06-02-10, 10:34
מצטער טעות שלי , חשבתי שמדובר במאזדה 3 , לא שמתי לב שזו מאזדה 6 .
והבעיה היא לא בדיוק בעיה , בשביל להפעיל את האופציה של ה AUX צריך לעשות שינוי קטן במעגל האלקטרוני של הרדיו דיסק .
וזה משהו שקל לעשות? משהו שמתקין מערכות ממוצע ידע?
mazda speed
07-02-10, 02:50
אני אישית אף פעם לא עשיתי את זה וגם אם הייתה לי מאזדה 6 2004 לא הייתי עושה את זה , פשוט יותר לקנות מתאם קונסולה ולשים רדיו דיסק MP3 איזה שאתה רוצה !
אם בכל זאת תרצה לבצע את השינוי הזה , אז אני מאמין ששמעון מסאונד סטורם מכיר את העניין ויוכל לבצע לך את השינוי הזה .
אישית גם הייתי מעדיף לשים רדיו דיסק רגיל, אבל זה נראה לי סיפור הרבה יותר יקר.
מה גם שאני לא רוצה לוותר על השליטה מההגה שנראה לי אחרי התקנת רדיו דיסק רגיל תקרה.
mazda speed
07-02-10, 09:18
קודם כל סיפור ממש לא יקר , המתאם + רדיו דיסק יכול לעלות לך כמו לעשות את השינוי ברדיו ( גם מאזדה 3 וגם 6 ) .
דבר שני , אתה מעדיף איכות סאונד או שליטה של הגה ?
דבר שלישי , ישנם רדיו דיסקים , בעיקר של קלריון שניתן לחבר אליהם שליטה מההגה בעזרת מתאם , חלקם צריכים את המתאם היקרים יותר לא צריכים .
אם תרצה אוכל לעזור לך בנושא מההתחלה עד הסוף !
אתה מתכוון למשהו כזה נכון?
1423
משיטוט קצר באיביי רק הפאנל עולה באזור 100 דולר וצפונה..
יש לך מושג כמה כל פרוייקט כזה יכול לעלות? עם רדיו דיסק ממוצע לא משהו טופ שבטופ.