צפייה בגירסא המקורית : איזה טסט היה לי היום , משהו מהסרטים !

mazda speed
05-03-10, 19:33
טוב נתחיל בזה שלאחרונה טיפלתי בהרבה דברים שסחבתי דיי הרבה זמן כמו הקאליפר התפוס והחלפת נאבות אחוריות , החלפת צמיגים , וגם החלפת מחזיר שמן אחורי במנוע וזה סרט בפנו עצמו , יום שלם להחליף מחזיר שמן אחורי שזה אומר לפרק ציריות , צלחות ברקס , תושבות מנוע וגיר ומובן להוריד גיר , על הדרך כבר הוחלפו תושבות שהראו סימני גסיסה וכמובן הוחלף המחזיר שגרם לי להרבה עשן מהאגזוז בשל טיפטופי השמן על האגזוז .
וטסט , הדבר המעיק של השנה , לשמחתי הרבה הייתי בטסט בדיוק 10 דק' , נכנסתי למסלול ניגשה אליי בחורה שלקחה ממני את הרישיון וכסף לתשלום הכניסה לטסט במקום שאני אחנה את הרכב ואגש לשלם את זה , איזה שירות !
נכנסתי תחילה לבדיקת הזיהום אוויר ו CO והרכב עבר בהצלחה ( בלי שום תוספים ) משם לבדיקת הבלמים וישר אל הבור וכאן פחדתי שאולי לא ניקיתי מספיק טוב את כל השמן שהצטבר על האגזוז מהנזילה ויגידו לי שייש לי נזילה ולך תתחיל להתווכח איתם שאין נזילה כי תיקנתי אותה , אבל לשמחתתי הרבה לא אמרו כלום , התקדמתי עוד טיפה לבדיקת אורות נסיעה נמוכים וגבוהים ואמר לי הבחור " זהו שים את האוטו בצד ותיגש למשרד לסיכום " , ואללה פעם ראשונה טסט כזה קצר .
זהו עכשיו נשאר רק לעשות רצועת טיימינג .

עידן
05-03-10, 21:01
שמח לשמוע, אני שבוע הבא ניגש לטסט. אעדכן :)

AmiRw
06-03-10, 15:11
מזל טוב , למזלי שנה שעברה המאזדה שלי עברה בכולכך קלילות , שלא עשיתי טיפול לפני הטסט ועברה תוך 10 דקות .
המאזדה שלי כנראה לא תעבור את הטסט אלה תוחלף במכונית אחרת שאותה אני מקווה יעבירו בלי שום בעיה .