צפייה בגירסא המקורית : התחדשתי בג'אנטים חדשים!
לדעתי יצא יפה, מה אתם אומרים?
ומישהו יכול להגיד לי מה עושים עם הבלמים? מאחורה יש לי בלמי תוף (ככה קוראים לזה? זה השם ברוסית פשוט) ומקדימה בלמי דיסק ועכשיו שרואם אותם זה לא מחזה יפה. יש אפשרות לשייף או לצבוע את הבלמי תוף שיהיהלהם צבע נורמלי ולגבי הבלמי דיסק מקדימה האם אפשר לצבוע את הבלם עצמו? והאם זה יקר או שטויות?
כמו כן שכחתי לציין שהצמיגים חדשים גם: TOYO R1R מידה 195/55/15
הג'אנט עצמו כמובן גם מידה 15'' רוחב 6.5
דרך אגב, צריך לאשר את המידה החדשה איפשהו? מה הפרוצדורה?
אני יגיד את דעתי ואין לי שום כוונה לפגוע
הם לא מתאימים לרכב,הם לא יושבים טוב בכלל ולא מוסיפים לרכב השילוב לא כזה טוב
אבל זוהי דעתי אם אתה מרגיש טוב עם הבחירה שלך וזה מוצא חן בעינייך אז שיהיה לבריאות ותתחדש=]
בכל זאת זה רכב שלך ואתה נוסע בו ולא אני ככה שאני לא יחליט מה יפה ומה לא יפה על רכב שהוא לא שלי
לפי דעתי הם יושבים מעולה והם נראים ממש טוב! תתחדש...
תתחדש,תעלה תמונות של כל הרכב עם הגאנטים.
כמה עלו לך הצמיגים?
אילן - דבר ראשון תודה. דבר שני מכבד את דעתך אבל אני אישית אהבתי וכמו שאמרת זה מה שחשוב. אולי אם אני אצבע את הרכב בכחול את תאהב את זה יותר P:
gerdamen ו-tgb תודה רבה לשניכם. הצמיגים עלו לי 490 כל אחד. תמונות של כל הרכב עם הג'אנטים יהיו כנראה מחר רק. סה"כ עם הג'אנטים והכל עלה לי 4160 שקל (2200 הג'אנטים, 1960 הצמיגים). וזה כולל מע"מ והתקנה כמובן. ונראה לי שבזאת רשמית השקעתי באוטו את אותו הסכום שקניתי אותו D: ויש עוד כל כך הרבה להשקיע...
אפשר צילום של כל הרכב מהצד? תמונה קצת רחוקה(לא מידי).
סלבה גופמן 11-03-10, 21:59 תיתחדש ניראים נחמד.
אפרופו גנטים חדשים!
גם אני לפני שבוע היתחדשתי בגנט 15.. אבל הלכתי בכיוון קצת אחר. יש תמונה
צמיגים מעולים! לדעתי הג'אנט אינו מתאים לרכב, גם הליפ הכחול לא ממש קשור לצבע הרכב. אבל בכל מקרה - הכי חשוב שאתה אוהב.
תתחדש!
נראה לי חסר לך קצת אוויר שמה..
לגבי המחיר של הצמיגים, קצת טעיתי, זה עלה 460 לצמיג. וזה בסדר, יש שם מספיק אוויר.
אני אנסה להעלות מחר תמונות של כל הרכב.
ותודה לכל מי שהגיב גם אם אהב וגם אם לא :-)
מוסיף הרבה לרכב אהבתי תתחדש
לא יודע בקשר לשאר חברי הפורום , אבל אני אישית אהבתי .
תתחדש .:smile11:
קרישי אני לא אהבתי את הג'נטים ! אני חושב שזה פשוט לא זה !
כמובן שכמו שאמרו חברים לפני, זאת רק דעתי ולפי מה שאני רואה אתה אוהב אותם ואני מאחל לך שתהנה מהם כמה שיותר !!!
סלבה את שלך דווקה אהבתי מאוד, תתחדש.
סלבה גופמן 17-03-10, 17:36 תודה יבגני.:cool:
תודה לכל מי שאהב, ותודה לכל מי שהגיב למרות שלא אהב. נראה לי שאם יראו את זה במציאות אז יאהבו את זה יותר כי לדעתי זה נראה פגז ומוסיף המון לאוטו. ממש הופך אותו לחיה רעה. ובכלל, עצם זה שזה שנוי במחלוקת זה בעצם השיג את מה שרציתי. לא רציתי ללכת על בטוח אלא לעשות משהו שונה שייחד אותם ושיתאים את עצמו לרכב (במקום שהם היו מתאימים כבר מההתחלה).
אולי בכל זאת תעלה תמונה של הרכב כולו ואז כמה מאיתנו ישנו את דעתם !
תגידו גאנט 15 לא מוריד מהכוח של הרכב הכוונה בהאצה ?
|