צפייה בגירסא המקורית : נורית היווי אדומה (מאזדה 3)

זאב
19-05-09, 19:25
שלום,
ברשותי מאזדה 3 שנת 2007.
יש לי 2 שאלות:
1. ברכב מותקנת מערכת הגנה של "קוברה" עם 2 קידודים (קידוד אחד מקורי של "קוברה",דרישת חברת הביטוח). בזמן ההתנעה נדלקות נורית הווי אחת אדומה המראה רכב עם מפתח בפנים ולפעמים AT בצבע צהוב. שתי הנוריות נעלמות לאחר ההתנעה. כאשר אני נועל את הרכב מופיעה שוב הנורית האדומה של הרכב מהבהבת. אשמח לקבל הסבר ועזרה.
2. הייתי מבקש לקבל שם וטלפון של מוסך אמין בסביבת בנימינה לרכבי מאזדה (לא מוסך מרכזי).
בתודה מראש
זאב

nitz999
20-05-09, 23:15
הקודן הוא בשלט או בתא הנהג?

יקיר
23-05-09, 19:16
אני לא מבין מה הבעיה? אתה מצליח להתניע?

האם יש המנוע מתקשה להניע? וכשהמנוע עובד הנורות כבויות?

אם אתה חושב שיש בעיה אז פנה למתקין של קוברה, לא ניראה לי שבמוסך מורשה מתעסקים בזה אבל תברר.

יקיר.

OrelWizman
24-05-09, 11:42
זה תקין וזה בסדר !
יש לי גם את הנורות האלה , בדיוק מה הן ומה תפקידם אני לא הכי יודע !
אבל אני יודע שזה בסדר זה סוג של נורות שמהבהבות שקשורת לאימובולייזר ולנעילה של הרכב !!
יש לי אותם גם וגם לאחותי יש אותם ולשתיינו יש מאזדה 3 .
את יכול להיות רגע ..
בקשר למוסך אני מהקריות אז אני לא יכול לעזור לך :-) ..

יום טוב !

nitz999
24-05-09, 23:52
מנורת המפתח בלוח השעונים היא נורית חיווי מערכת אבטחה , מסמנת את משבת המנוע פועל בכיבוי מתג ההתנעה. המנורה מהבהבת מדי 2 שניות ותפסיק להבהב כשמכניסים את המפתח ומסובבים את מתג ההתנעה ל ON, כמו כן במפתח יש שבב שבלעדיו העסק לא עובד.
מנורה שיש בצד שמאל בדשבורד, מהבהבת כשהקודן מנתק את כל ההשבתות ( מניעות הנעת רכב למינהן ).
או אזעקה שהופעלה, במיקרה של קודן בשלט נוחות על צרור המפתחות, כדוגמת אזעקת קוברה.
שגם היא ניכבת לאחר ניתוק האזעקה או הכנסת קוד בקודאן על הדשבורד , תלוי מה יש ברכבך .

nachshi
27-05-09, 02:42
טוב שהנורית AT כבית בהנעת הרכב, באם לא יש לך בעיה בגיר.
AT = AUTO TRANSMISSION

nitz999
27-05-09, 21:58
נראה לי שפותח השירשור נעלם . זאב זאב ואין זאב .