שלום רב.
לפני כ 20.000 ק"מ שמתי דיסקיות "רמסה".
אחרי כמה אלפים הן התחילו לתת תחושה לא נעימה בבלימה והבעיה מחריפה. הרכב עוצר מצויין ואין התחממות בירידות ממושכות אבל יש רעש חיכוך ותחושה לא טובה ב20 מטר האחרונים של הבלימה.
יש עליהן עוד בשר, אבל אני בכ"ז שוקל להחליף. הוצע לי ferodo אמריקני או mando קוריאני בסביבות 150ש"ח או מקורי מאזדה ב400 ש"ח. (אפילו מבחינה חזותית, אין מה להשוות).
אם המקורי מחזיק פי 2 זמן, זה כבר שווה, לא?
מה דעתכם?
גם לי יש את אותה בעיה עם החריקות בסוף הבלימה
איזה דסקיות מומלצות לאנטיס F96
יש לי רמסה כרגע והם חורקות כמו שפותח התרד' הסביר בסוף בלימה שריקות ובעצירות על מהירות נמוכה
אצלי גם חורק כאשר הם מתחממות (6)
רפידות רמסה חזקות מאוד בבלימה אבל אחרי מס' ק"מ מסויים החריקות מתחילות, ובנוסף הרפידות האלו מלכלכות המון!
FERODO הרבה יותר טובות.
מי שימצא רפידות של ATE ירוויח.
יקיר
mazda speed
09-04-10, 23:23
אני הגעתי למסקנה שכל הרפידות האלו של פרודו ורמסה וכל החברות שהאלה שבאמת יש להם רפידות מעולות מתאימות רק אם יהיו על צלחות תואמות להם , אחרת הן עושות בעיות ולבסוף קונים את המקורי ורואים שאין בעיות .
אני לבינתיים מתקין רק את המקורי וזה הכי טוב .
חוץ מזה 400 ש"ח לרפידות המקוריות זה נשמע לי קצת יקר , אני זוכר שאצל חזי עלו לי יותר זול .
תודה למגיבים.
אני גם שאלתי אם שווה ללכת על המקורי בשביל הפרש כזה וכן האם למקורי יש אורך חיים גדול יותר.
אגב, משהו יודע אם ב626 יש מותחן אוטומטי לברקס האחורי? למרות שהרפידות חדשות ומתחתי את הבורג בידית בלם היד, אני צריך למשוך עד למעלה כדי שיעצור.
תודה.
אמור להיות לך בורג אלן שמסתתר מאחורי בורג 14 מ"מ בקאליפר האחורי. שים לב לא לאבד את הבורג אלן, כי הוא בעצם נע חופשי בקאליפר והוא לא תפוס על ידי הברגה. .
אם הוא לא תפוס ע"י הברגה אז איך הוא פועל?
שלום.
חזרתי למוסך לצורך תיקון הבעיה שתוארה בתגובה האחת לפני האחרונה ע"י הידוק הבורג אותו תיאר המגיב האחרון.
המוסכניק בדק ואמר שאין שום בורג 14 או בורג אלן בדגם הזה.
יש למישהו הצעה לפתרון הבעיה?
הרפידות של MANDO חלקן מיוצרים בהודו.
הם עושות את העבודה אבל אחרי כמה זמן הם מתחילות לשרוק כי זה חומר זול.
לגבי המתיחה שדיברת אתה מתכוון איך לכוון את בלם היד?