טל
24-04-10, 22:02
אשמח עם משהוא יתן לי כיוון כמה עולה מנוע צעדים חדש ללנטיס F 1800 שנת 98
|
צפייה בגירסא המקורית : מנוע צעדים טל 24-04-10, 22:02 אשמח עם משהוא יתן לי כיוון כמה עולה מנוע צעדים חדש ללנטיס F 1800 שנת 98 יקיר 24-04-10, 22:04 ברר אצל "חזי דלאל"(פרטים חפש בגוגל). יתכן וצריך לרכוש את כל המצערת כי לא תמצא מנוע צעדים בנפרד אבל שווה לבדוק. מה קרה למנוע צעדים שלך, ואיך קבעת שצריך להחליף? יקיר. טל 24-04-10, 22:09 יש לי בעיה של נפילה ופעם עליה של טורים שאני עומד ברמזור . עדיין לא בדקתי את זה במוסך אבל כך ניראה לי . פלגים וחוטי הצתה זה לא יכול ל היות כי הם הוחלפו לחדשים . כמו מה זה ניראה לך יש לך מושג?? יקיר 24-04-10, 22:16 יש לך נפילות סל"ד זה מורגש כאילו שהמנוע מחסיר פעימה ושוב מתייצב? או שהמחט בסקאלה של הסל"ד משחקת מלעה ומטה? אם אלו נפילות סל"ד אז הבעיה היא כניראה במפלג עצמו והוא זקוק להחלפה, ניסיונות החלפת רוטור ומכסה מפלג ברוב המקרים זה לא עוזר ויש צורך להחליף את המפלג בחדש/משומש/משופץ. נסה להחליף רוטור למפלג הוא עולה 40ש"ח(חליפי), תפרק את שלך ותרכוש זהה, כי יש כמה צורות ודגמים שונים שלא יכולים להתאים. מכסה מפלג חליפי עולה כ100ש"ח, אבל אני אומר לך שאתה תזרוק אותו לפח תוך מקסימום שעה, כי הוא לא שווה כלום וגורם לזיופים, מכסה מקורי עולה 400ש"ח ולא שווה לקנות, כי במחיר הזה(טיפה פחות)אתה קונה פלג שלם מפירוקיה, או שמוסיף 200ש"ח ורוכש אחד משופץ. תתאר את הבעיה בדיוק שאנסה להבין טוב יותר מה קורה. האם זה מופיע רק שהמנוע בטמפ' עבודה? יקיר טל 24-04-10, 22:21 המד טורים לא משחק הוא פעם העצירה נעמד כמעא על אפס ופעם נעמד על 1.5 סלד בכל פעם זה שונה הטורים לט יציבים ושאני נותן לפעמים מכת גז זה מסתדר יקיר 24-04-10, 22:24 ז"א הסל"ד משחק מעלה ומטה, פעם הוא יכול להתקע נמוך מאוד ופעם הוא עולה גבוה, נכון? הבעיה היא ביניקת אוויר לא מבוקרת או בחיישןMAF(מד כמות אוויר). בדוק שצינור יניקת האוויר בין הפלטר למצערת תקין ושהוא לא קרוע/סדוק. בדוק את הצינוריות וואקום במנוע שאין אחת קרועה או מנותקת. בצע ניקוי ייסודי למצערת ולמנוע הצעדים, אין צורך לפרק את המנוע צעדים מהמצערת, מספיק רק לרסס לתוכו ספרי ניקוי קארב', כמה פעמים ולרוקן, בזמן שהמצערת מפורקת!. לאחר ניקוי המצערת יש לבצע כיוון סל"ד סרק, וכדאי גם לבדוק שחיישן TP(מצב מצערת) מכוון היטב. יקיר. טל 24-04-10, 22:30 ניקוי מצערת ומנוע צעדים עשיתי למרות שהם היו די נקיים כי האוטו עבר רק 100 אלף ויכול להיות שכבר ניקו לפניי אבל שניהם נקיים עכשיו אני יבדוק עם באמת אחת הצינוריות עושה את כל המהומה | |