אהלן,
אני מתכוון להחליף את הרכב שלי במאזדה 3 נפח 2000 ורציתי לדעת האם הרכב סחיר והאם נמכר מחירון?
בבדיקות בלוחות מכירה ברשת, שמתי לב שרוב הרכבים מתומחרים מתחת למחירון. האם זה בגלל הפחד של אנשים מתצרוכת דלק גבוהה?
תודה על העזרה
ניצן
לפי הניסיון שהיה לי לא מזמן. החלפתי את הרכב של ההורים שלי וחיפסתי לקנות או מאזדה 3 או פורד פוקוס. חיפשתי את רכב כשבועיים ואני חושב שדיברתי עם כל הבעלים שהיו בתקופה ההיא ביד 2. לדוגמא פורד פוקוס מחזיק מחיר מחירון. אנשים לא רוצים לשמוע על להוריד מחיר. מה שחשוב שאין הרבה פורדים למכירה (אני מדבר על הצורה החדשה משנת 2006). לעומת זאת יש הרבה מאזדות 3 למכירה. אפילו יותר מסתם הרבה... זאת כמות אדירה של מאזדות שמוכרים אותם. רוב הרכבים הם מתחת למחירון. כמו כן רוב הרכבים הם יד שניה אחרי מליסינג. אנשים מוכנים להוריד את המחיר ועושים את זה! אם אתה שואל אותי למה זה קורה אז לדעתי זה בגלל זלא מצליחים למקור... בגלל שהכמות של מאזדות 3 למכירה היא פשוט אדירה. למרות זאת יש גם כאלה שלא ממש ממהרים למכור, דורשים את מחיר המחירון ולא מוכנים להוריד שקל.
שיהיה לך בהצלחה!
סטס שלום
הכוונה היתה למאזדה 2000 CC. השאלה אם השוק אותו דבר כמו 1600.
כי לפני שנה וחצי חיפשתי מאזדה 3 1600 קומפורט, במהלך חודש וחצי ואנשים לא ירדו כל כך מהמחירון וזה לא כלל את שוק הליסינג, כי חיפשתי רק יד ראשונה.
נכון להיום רשום ביד 2, יד ראשונה מפרטי והמחירים נמוכים מהמחירון ברוב המכוניות.
השאלה היא אם זה בגלל שוק לא טוב, רכב במצב לא טוב או שוב, פחד מצריכת דלק.
תודה
אני הבנתי למה הייתה הכוונה. פשוט נתתי לך דוגמא של דגם אחר... דוגמא מניסיון.
לגבי הדגם שלך אני לא יודע. לא חושב שזה קשור לצריכת הדלק. פשוט יש יותר מדיי רכבים שנמכרים כיום ואין מי שיקנה אותם. :blink1:
לגבי המצב המכני של הרכבים ביד 2 אתה יכול לבדוק. קפוץ ותראה איזה רכב-שנים באיזור שלך לפי המודעות. ככה תוכל להשוות מחירים ולהבין למה אנשים דורשים מתחת למחירון. זה יכול להיות גם בגלל המצב של הרכבים.
באיזה מחירון אתה בודק את המחיר?
בעקרון בדקתי בלוי יצחק וביד 2.
מחירון של לוי יצחק כבר לא תופס - זרקו אותו מהשוק. תתייחס רק למחירון של יד 2.