צפייה בגירסא המקורית : מכרתי את האוטו שלי, מחפש אוטו יותר חדש.
אחרי 3-4 שנים עם האוטו, נקשרתי אליו מאוד והיה לי קשה מאוד להיפרד ממנו.
אבל החלטתי שהגיע זמן להתקדם לשנתון חדש יותר והיום כבר העברתי בעלות לזוכה המאושר.
כרגע אני מחפש לאנטיס שנת 02-04.
mazda speed 11-06-10, 02:06 יאללה מזל טוב .
גם אני מחפש ,ודיי מאתגר למצוא רכב כזה למכירה
היי סטס,
מניסיוני (אגב, לפני כמה ימים יש לי את הלאנטיס 4 שנים!) חפש מנוע 2.0. שווה כל שקל. וההפרש כיום, לא כזה הרבה.
בהצלחה :)
מצאתי מאזדה לאנטיס שנת 02, נפח מנוע 2.0, GLX, עברה רק 118,000, יש ראשונה.
אבל מה שמשך את העין שלי זה הצבע שלה, צבע בורדו!!!
אני מאוהב, איך ייתכן שקיים כזה צבע לאוטו הזה? לא ראיתי אף פעם לאנטיס בצבע הזה.
מה אתם אומרים על המחיר, רוצים עליה עשר אלף מעל המחירון, המחירון זה 40,000.
מזל טוב! שתקנה אוטו בלי בעיות!
מצאתי מאזדה לאנטיס שנת 02, נפח מנוע 2.0, GLX, עברה רק 118,000, יש ראשונה.
אבל מה שמשך את העין שלי זה הצבע שלה, צבע בורדו!!!
אני מאוהב, איך ייתכן שקיים כזה צבע לאוטו הזה? לא ראיתי אף פעם לאנטיס בצבע הזה.
מה אתם אומרים על המחיר, רוצים עליה עשר אלף מעל המחירון, המחירון זה 40,000.
10K ש"ח הוא לא נרמאלי! :blink:
גג 3-4K אלא אם כן הוא באמת מושקע ומתוחזק.
10K ש"ח לא שווה בכלל.
בכל מקרה תתייעץ איתנו ונעזור לך, אם אתה רוצה לשאול משהו אתה יכול גם להתקשר אלי חופשי בכיף מתי שאתה רוצה.
לגבי הצבע מעולם לא נתקלתי בBJ בורדו מקורית.
יקיר.
יקיר יתכן שיש צבע כזה מקורי בהזמנה מיוחדת אני ראיתי שחורה מקורית וכו'..
לגבי המחיר יקיר צודק 10 מעל המחירון זה מוגזם גם אם הוא מבטיח לך שהמנוע והגיר במצב
חדש וגם אם יש באוטו השקעה של לא יודע מה..
זה לדעתי כבר הגזמה..
אוטו זה לא דבר שצריך למהר לקנות צריך סבלנות כדי למצוא את הדבר הנכון ולא להתפשר
על משהו כי לא התאמצת מספיק.
היי, צבע שחור יש בשנתון 99-01 בלבד.
צבע בורדו, יש כמה בודדות. יצא לי להיתקל. אם אני לא טועה אתה מדבר על זו מיד 2 עם החישוקים, עשר אלף מעל המחירון לדעתי זה המון. אני חושב שעם קצת סבלנות תוכל למצוא אחת עם ק"מ יותר נמוך ובמחיר יותר ריאלי.
שים לב, תבדוק שהרכב טופל כמו שצריך, ב-90,000 עושים טיפול טיימינג (טיפול זהב) שעלותו יקרה.
אם אתה בכל מקרה הולך על 1.6, יש לרכב כמה מחלות, כגון: סלילי הצתה, ממיר קטליטי.
נ.ב, דגם 1.8 קיים עד שנת 2002 (כולל).
לכל שאלה - בכייף !
עריכה - עכשיו אני קצת משוטט ביד 2, במקרה ראיתי לאנטיס מנוע 2.0 מודל 2004 מכרמיאל, אני מכיר את הרכב, גר לידי. אם אתה מעוניין, אעזור לך. תציץ תראה.
בהצלחה סטס!
אני חולם למשוך את שלי לאספנות...:1love:
בהצלחה סטס!
אני חולם למשוך את שלי לאספנות...:1love:
אני איתך.
יקיר.
אני גם חשבתי להשאר איתו עוד הרבה אבל המצב שלו לא היה משהו והיה צריך להשקיע בו הרבה
כדי להביא אותו למצב טוב ובנוסף לזה עברתי תאונה קטנה מקדימה שבעקבות זה צריך להחליף טמבון קדמי.
לא יודע איך אני מכרתי את האוטו, אפילו עוד לא פרסמתי אותו ביד 2!.
תעזרו לי למצוא מאזדה לאנטיס עדיפות שנת 04, GLX, עם גג בחלון, יד ראשונה/שניה, שעברה פחות ממאה אלף, לא צבע לבן, ללא ליסינג, עדיפות למנוע 2.0.
מה אתם אומרים על זה:
http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1517837&Code=db21627fee23712d8c1f58606e74587a
או זה שמוכר 10 אלף מעל המחירון:
http://www.yad2.co.il/Cars/Print.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1527596&Code=db21627fee23712d8c1f58606e74587a
סטס, זו שבצבע שמפניה, גר כמה בתים ממני. הרכב נראה חדש.
אם תרצה אקפוץ לבדוק דבר איתי, יש לך את הטלפון שלי.
בנוסף רציתי לשאול אם יש למישהוא נתון על צריכת דלק של לנטיס 02-04 מנוע 1.6 ומנוע 2.0. תודה.
סטס אתה אולי מעוניין ב F שלי? (ELEN) רוצה למכור כבר כחצי שנה אבל אף אחד בנתיים לא העריך את ההשקעה שבוצע לאורך השנים. אם אתה מעוניין דבר איתי :דימה ADRINALIN
http://www.mazdaclub.co.il/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=45
סטס אתה אולי מעוניין ב F שלי? (ELEN) רוצה למכור כבר כחצי שנה אבל אף אחד בנתיים לא העריך את ההשקעה שבוצע לאורך השנים. אם אתה מעוניין דבר איתי :דימה ADRINALIN
http://www.mazdaclub.co.il/forum/vbpicgallery.php?do=view&g=45
וואו אתה עדיין מנסה למכור אותה? אני זוכר שראיתי את המודעה שלך עוד כשאני חיפשתי לקנות רכב בנובמבר!! אם היה לי את הכסף הייתי מת לקנות, האוטו נראה פצצה. נראה לי אנשים קצת נרתעים מהמחיר ששמת לאוטו משנתון כזה ובאמת לא מעריכים את ההשקעה.
וסטס בהצלחה במסע החיפוש, המאזדה בלינק הראשון נראית יפה מאוד (הלינק השני לא עבד לי משום מה).
דרך אגב, איך מגיעים לדרגת אספנות? כי עם כל מה שהשקעתי באוטו שלי יחד עם זה שהוא יד תשיעית (!!!!) אין מצב שאני אמכור אותו. האוטו הזה הולך איתי עד הקבר/פירוקיה.
ראיתי בערד לאנטיס בצבע בורדו,לא יודע איזה שנה הרכב....
|
|