צפייה בגירסא המקורית : החלטתי להוסיף אנג'ל אייז למאזדה 3 ראו קישור...

ג'ניה
11-06-10, 16:45
החלטתי להוסיף אנג'ל אייז:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/03-06-MAZDA-3-HEADLIGHT-CCFL-HALO-ANGEL-EYE-7000K-WHITE-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3cad27af67QQitemZ26060 3096935QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccesso ries#ht_4119wt_1019

נראה לכם שיהיה מסובך להרכיב דבר שכזה???
מה בעניין החוקיות??

תודה על שיתוף הפעולה,
ג'ניה

ishay t
11-06-10, 17:15
לא יודע אם זה חוקי,אבל יהיה יפה
תעלה תמונות של ההתקנה כשתקבל אותם!

יקיר
11-06-10, 17:33
מי שלא מבין זה אז זה מסובך, כי צריך לפרק את הכיסוי השקוף, ואם לא עושים את זה נכון אז הוא ישבר.

וצריך גם להרכיב אותו כמו שצריך כי אז מים יחדרו לפנס.

העבודה נעשית בתנור בזהירות או פן תעשייתי.

ההרכבה היא גם ע"י חימום ולא סיליקון או סופרגלו כי זה לא מקצועי.

זה לא חוקי, כל הוספת תאורה חיצונית ברכב אינה חוקית, ולא משנה אם זה לדים או אנג'ל אייז.

למרות שהאנג'ל אייז ניראה כמו משהו מקורי ז"א שוטר רגיל לא יבחין בזה, ובכל מקרה שוטר שירצה לרשום לך דו"ח אז הוא ימצא משהו גם אם תהיה 100%.

יקיר.

ג'ניה
11-06-10, 19:09
תודה לכם כבר פירקתי פעם אחת את הפנסים מקדימה בתנור לבד זה לא הכי מסובך שבעולם נכון שצריך להיות זהיר כשמדובר באוטו שלך אתה הכי זהיר שיש!

תודה לכולם על חוות הדעת! 

Stasik
11-06-10, 19:16
בהמשך לדבריו של יקיר:
פירוק מנסים ראשיים זאת עבודה לא קלה בכלל. יצא לי הרבה פעמים לפרק פנסים ראשיים ולמרות שכבר יש לי ניסיון אני חושב פעממים לפני שאני מפרק פנס כלשהו. היה לי גם ניסיון רע עם שני פנסי זכוכית. העבודה היא חייבת להיות עדינה ולכן אתה מקריב את העיניים לפנס בזמן הפירוק כדי לא לפספס שום דבר. בזכוכית של הפנס יכולים להיות סדקים בלתי נראים לעין. בזמן הפירוק אתה מפיל לחץ על הזכוכית ואי אפשר להימנע מזה. פעמיים כבר זכוכית של פנס התפוצה לי מול הפרצוף ואני חייב לציין שזאת הרגשה מאוד לא נעימה. ככה שהעבודה הזאת יכולה להיות גם מסוכנת. אני יודע שזה לא רלוונטי לפנסים של מאזדה 3 כי הם עשויים מפלסטיק. פשוט מידע לידע כללי.

הרכבה:
ההרכבה של הפנס היא גם לא פשוטה. אם פספסת ניקודה קטנה שאין בה דבק התוצאה היא תמיד פירוק חוזר של הפנס. כל ניקודה הכי קטנה תגרום לעדים בתוך הפנס. אני תמיד משתמש בסיליקון כאשר סוגר את הפנסים. בדך כלל הניסיונות להחזיר את הזכוכית (פלסטיק) לדבק מקורי על ידי החימום לא מצליחות. לכן כדי לחמם, לשים פס דק של סיליקון מסביב ואז לזגור. כל זה צריך לעשות מהר לפני שהדבר יספיק להתקרר.

חוקיות:
כמו שרשם יקיר הדבר אינו חוקי. היום יש בכבישים הרבה רכבים שהפנסים שלהם בנוים עם לדים או אנג'ל אייז לכן שוטר לא יכול כבר לקבוע מה מקורי ומה הורכב כתוספת. היום כבר לא מתייחסים לדברים האלה לא בטסט ולא בכבישים. חשוב לציין שהרכבה צריכה להיות מקצועית. פנס סגור ללא עודפים של סיליקון מסביב וחיבור של החשמל צריך להיות בעמצאות הקונקטורים איחותיים ומקצועים ולא חיתוך חוטי חשמל באמצע ואז איזולירבנד. בהתקנה מקצועית אף שוטר לא יבחין בתוספת הזאת ולא יגיד לך מילה. כל מה שרשמתי לא הופך את העיניין לחוקי ואתה עדיין יכול לקבל דוח. הדברים האלה מניסיון בלבד!