עכשיו הבנתי שזה בעיה להרכיב את זה
מישהו יכול לשלוח אותי לבנאדם שעושה את זה בצורה איכותית באזור המרכז ?
ועכשיו יש לי ג'אנט מידה 205/55/16 איך אפשר לאשר מידה 205/50/17 כי התקשרתי לחברה ולא אישרו לי וראיתי כמה מאזדות גם 1600 שאישרו להם...שבת שלום...
mazda speed
12-06-10, 00:31
אין ספק שלהתקין את האנג'יל אייז זו עבודה רצינית , קח בחשבון שמי שיסכים להתקין לך ידרוש סכום כסף לא מעט .
בקשר לאישור המידות , אתה מתכוון שייש לך ג'אנט 16 עם צמיגים במידות הנ"ל , מה שאתה צריך לעשות זה לגשת לאחד ממכוני הטסטים הקרובים לביתך ולבקשר טופס שבו רשום את כל המידות המאושרות לדגם הרכב שברשותך , לאחר שאתה מתקין על הרכב את אחת המידות שמאושרות בטופס שקבלת אתה ניגש שוב למכון טסטים והם מאשרים לך את המידות החדשות במקום .
בערך מה המחיר הנדרש פחות או יותר ואתה מכיר מישהו שעושה את זה ??
ובקשר לג'אנט במכון טסטים את ה 16 לא רצו לאשר לי ובדלק מוטורס אישרו לי אבל את ה 17 לא רוצים לאשר לי שם...
אתה יכול בבקשה לפרט מהו התהליך של האישור בדלק מוטורס?
בזמנו דיברתי איתם. הגעתי למנהל המוסך הראשי ונאמר לי שהם לא מתעסקים באישורים ולא ניתן לאשר דרכם שום דבר.
mazda speed
12-06-10, 10:40
דלק מוטורס לא מתעסק באישורים כלשהן ברמת לקוח ולכן אין לך מה לגשת לשם , כמו כל היבואנים !
בשביל זה היה פעם את מסלול 1 במשרד הרישוי אבל בגלל הכמות העצומה של בשות לאישורים ושינויים וכל הקמובינות שהיו עושים אז , סגרו את מסלול 1 והרחיבו את העניין לכל מכוני הטסטים .
אתה חייב את הטופס שבו רשומים כל המידות המותרות לסוג הרכב שלך ולהתאים אך ורק לפי המידות שישנם בטופס , לא משנה אם זה ג'אנט 16 או 17 אפילו אם יהיה רשום שמותר לך לשים 30" אז יאשרו לך ( כמובן שזה הקצנה ) אבל מקווה הבנת את הרעיון .
מאיפה אני מביא את הטופס הזה ??
תשים את המידה המותרת של דגם ספיריט, קפוץ לקומפיוטסט, 5 דקות ו30 שקל ויש לך אישור, ככה אני עשיתי.
אז אם הבנתי נכון, לפני שאני בוחר ג'אנט, צריך לברר איזה מידות מורשות? ו את האישור ניתן לקבל לאחר הרכבת הג'אנטים?
אכן, אם תגיד לנו מה הרכב שלך אולי נוכל להגיד את המידות.
זה קל :)
מאזדה 6 2003 מנוע 2.0 דגם לאקצרי (5 דלתות) צהובה
אז אתה יכול לשים 215/45/17, שזאת המידה של הפרמיום.
אני חושב ליקפוץ ל PITSTOP ולחפש אצלם משהו. אני רק מקווה שיש ג'אנטים 17 יפים...