משה
21-05-09, 23:53
הלכתי למוסך חיברו לי מחשב והם אמרו שצריך להחליף אינגקטורים זה נכון??
|
צפייה בגירסא המקורית : בעיה בהנעת הרכב (מאזדה 3 מודל 2004) משה 21-05-09, 23:53 הלכתי למוסך חיברו לי מחשב והם אמרו שצריך להחליף אינגקטורים זה נכון?? Stasik 21-05-09, 23:59 תן יותר פרטים! מה הבעייה? לא מניע בכלל? תרשום! אל תתבייש! זה לא עולה כסף... :blink1: משה 22-05-09, 00:09 בפעם הרשונה זה לא מניע ופעם השניה כן יקיר 22-05-09, 00:18 אני ממש לא חושב שזו בעיה במזרקים! האם יש שינוי כלשהו בנסיעה? חוסר סחיבה? אני חושב שהבעיה היא בקודן, הייתי ממליץ לך לפנות לחשמלאי כדי לנתק את הקודן למספר ימים לבדיקה. אחרי זה אם הבעיה לא הייתה בקודן יש לבדוק לחצי דלק תוך כדי התנעת המנוע, לשם כך צריך להשאיר את הרכב במוסך בלילה ובבוקר בהתנעה לחבר שעון לחצים לקו הדלק החוזר, ולבדוק שהלחץ תקין. אם הלחץ לא תקין אז המשאבה לא תקינה, צריך גם לבדוק תוך כמה זמן המשאבה בונה לחץ תקין כי יכול להיות שקו הדלק בלילה מתרוקן כתוצאה משסטום אל-חזור במשאבה תקול והכיוון שלך הוא משאבת הדלק. בינתיים אל תחליף שום מזרקים כי הסיכוי מאוד מאוד קטן, המזרקים הם מאוד אמינים, נדיר שהם יעשו בעיות במיוחד במאזדה. יקיר. משה 22-05-09, 00:33 אבל המחשב של המוסך כתב שיש בעיה במזרקים וגם באמצע היום הוא לא מניע בפעם הראשונה וגם יש לי בעיה בלוח שעונים ככה המחשב טוען הגיוני? יש לי אזעקת קוברה עם קוד בשלט. Stasik 22-05-09, 00:42 ככה זה באופן קבוע? אתה מנסה להניע - לא מניע. עוזב את המפטח, מנסה שוב ואז זה מניע בלי בעייה? אחרי שהניע הרכב סוחב? המנוע עובד חלק... בלי רעידות? יקיר 22-05-09, 00:42 אני מציע שתפנה למוסך אחר לקבלת חו"ד נוספת. לדעתי יש לך בעיה במשאבת הדלק. לגבי הלוח שעונים, יכול להיות נתק בחוטים/מגע רופף. יקיר משה 22-05-09, 01:59 האמת לחבר שלי יש מאזדה 3 1600 והיא יותר סוחבת תגיד לוח השעונים של 2008 מתאים ללוח שעונים של 2004 ?? לי יש מאזדה ספריט מנוע 2000 Stasik 22-05-09, 04:02 משה! תשתדל לענות על השאלות שאנחנו שואלים! ככה נוכל לעזור לך יותר מהר... 1. ככה זה באופן קבוע? אתה מנסה להניע - לא מניע. עוזב את המפטח, מנסה שוב ואז זה מניע בלי בעייה? 2. אחרי שהניע המנוע עובד חלק... בלי רעידות? 3. מה הבעייה בלוח שעונים? או שזה רק הבדיקה בסורק נותנת שגיה בלוח? משה 22-05-09, 15:13 משה! תשתדל לענות על השאלות שאנחנו שואלים! ככה נוכל לעזור לך יותר מהר... 1. ככה זה באופן קבוע? אתה מנסה להניע - לא מניע. עוזב את המפטח, מנסה שוב ואז זה מניע בלי בעייה? 2. אחרי שהניע המנוע עובד חלק... בלי רעידות? 3. מה הבעייה בלוח שעונים? או שזה רק הבדיקה בסורק נותנת שגיה בלוח? 1) לא רצוף אבל קורא הרבה וכן בפעם השניה עובד בלי בעיות 2) יש לפעמים רעידות לא באופן קבוע 3)רק הבדיקה וזמזום קטן יוצא מאזור שם של לוח שעונים Stasik 22-05-09, 16:16 אני חושב שזה בעיית חשמל! תפנה לחשמלאי שיבדוק לך עזאקה או שינתק אותה ליומיים. עדיף גם לבצע בדיקה של משאבת דלק שגם היא יכולה לגרום לתקלה שכזאת... אל תחליף שום מזרקים. זה לא קשור! שחר 23-05-09, 13:41 חברים כמעט ולא ניתן להבין כלום מכל הברדאק שנוצר פה! הבחור ששואל את השאלות נדמה לי ששמו משה תנסה לרכז את השאלות שלך בתגובה אחת וכשעונים לך תרשום את תשובך בצורה מסודרת שנבין מה הכוונה. לי גם נראה שלא הלכו לך מזרקים ברכב מזרקים הם מאוד אמינים וצריך לעשות נזק רציני על מנת להרוס אותם רק אם תידלקת איזה ג'יפה רצינית אז יש מצב שסתמת אותם. לדעתי כנס למוסך מורשה קודם ותתחבר שם למחשב לצורך איתור התקלה ואז שנדע מה היא התקלה בכלל נוכל לתת לך עזרה או פתרונות כי יכולות להיות מיליון סיבות לרכב שלא מניע ורכב שמגמגם בנסיעה. יקיר 23-05-09, 13:50 משה עכשיו ניזכרתי משהו לגבי לוח השעונים. אתה לא יכול להחליף לוח שעונים סתם ככה בעצמך, כי המנוע לא יניע לך. לאחר החלפת לוח השעונים צריך להתאים אותו למחשב ניהול וזה מתבצע במוסך מורשה. אתה חייב להחליף את הלוח במוסך מורשה בלבד, או אצל מישהו מומחה עם מעבדה ממוחשבת, כמו אייל נוימן בתל אביב. אם אני לא טועה עשו את זה כדי לעשות הגנה מפני זיוף קילומטרז'. אולי החליפו אצלך פעם לוח שעונים וזה מה שגורם למנוע להתקשות בהתנעה כאילו שניסו לבטל את ההגנה הזו ועדיין יש בעיה. הכוונה שלי היא אולי שאצלך הבעיה היא קשורה בין לוח השעונים להתנעה. יקיר. nitz999 23-05-09, 16:33 1. כמה זמן הבעיה ? 2. כמה פעמים תידלקת מאז התחילה הבעיה ? משה 24-05-09, 01:15 1. כמה זמן הבעיה ? 2. כמה פעמים תידלקת מאז התחילה הבעיה ? כ 3 חודשים במוסך מורשה של מאזדה בדקו לי במחשב ואמרו שיש בעיה באינגקטורים זה תקלה. מחר אני אמור להחליף אותם אני חייב עזרה כמה שיותר מהר מה לעשות? nitz999 24-05-09, 01:49 לא נישמע כמו אינג'קטורים, לדעתי היתה בעיה כל הזמן לא מידי פעם . נישמע כמו בעיה חשמלית, כמו שכתבו קודמיי ואולי אפילו קודאן . יקיר 24-05-09, 02:25 כ 3 חודשים במוסך מורשה של מאזדה בדקו לי במחשב ואמרו שיש בעיה באינגקטורים זה תקלה. מחר אני אמור להחליף אותם אני חייב עזרה כמה שיותר מהר מה לעשות? למה אתה ממהר להחליף, חבל! חכה עם זה קצת עד שתפנה לכמה בעלי מקצוע. מזרקים הם מאוד יקרים חבל סתם להחליף, עד שלא יהיו בטוחים שזו הבעיה כמה בעלי מקצוע אל תחליף. יקיר. OrelWizman 24-05-09, 11:38 יש לי מאזדה 3 אומנם , אבל זה לא קרה לי בא ברוך השם ! אני מכיר את הבעייה הייתה אותה לאחותי ברכב שלה פעם ראשונה לא מניעה ופעם שנייה מניעה ! טיפול בבעייה : לך תחליף מצבר וסידרת לעצמך את הבעייה ! בברכה אוראל ! משה 24-05-09, 22:51 יש לי מאזדה 3 אומנם , אבל זה לא קרה לי בא ברוך השם ! אני מכיר את הבעייה הייתה אותה לאחותי ברכב שלה פעם ראשונה לא מניעה ופעם שנייה מניעה ! טיפול בבעייה : לך תחליף מצבר וסידרת לעצמך את הבעייה ! בברכה אוראל ! שטויות החלפתי מצבר וזה עדין לא עובד OrelWizman 25-05-09, 11:08 שטויות החלפתי מצבר וזה עדין לא עובד סליחה סליחה ! שמת מצבר חדש דנדש ? ג'ניה 25-05-09, 11:34 מצטרף לשאלה של משה בנוגע לזימזום מאיזור הלוח שעונים לפי מה שאמרו לי במוסך מורשה בכרמיאל זה צריך להיות ככה אבל אני לא מאמין | |