שלום כולם.
מאזדה 323 98 1800 GLX, אחרי 300K+
אז ככה, אני קצת בבעיה לקחת את הרכב למוסך כרגע אז רציתי לבדוק אם אתם יודע עם העניק קריטי או לא.
יש לי כבר לא מעט זמן נזילה מהחיבור גיר-מנוע, שהחלפנו מנוע כנרא לא הרכיבו אטם חדש, או שלא הרכיבו אוו כמו שצריך..
בכל מקרה, בזמן האחרון ראיתי שיש נזילה קרובה למשולש התחתון, אם אני רואה נכון, יוצא שמן סמיך מאוד מכיון הציריה, באותו צד, בצד השני יבש.
קשה לי להאמין שזה התפשוטת של השמן מהחיבור מנוע-גיר אבל בכל זאת רשמתי...
יש טקטוקים מידי פעם בסיבובים עם גז..מהכוסית כנראה, כי שבדקו לנו פעם קודמת אמרו שזה בכוסית ושאפשר לגרור את זה עוד קצת..
בכל מקרה רציתי את עצתכם בנוגע לנזילה, הגיוני שמדובר בנזילה מהדיפרנציאל? מה הטיפול הכרוך? וכמה זה יכאב בכיס בערך...
ועד כמה דחוף לפנות למוסך.
תודה מראש!
מתן
רק כדי לוודא... מדובר בגיר אוטומט?
האם אתה יודע להבדיל בין שמן מנוע לשמן גיר? שמן גיר הוא בצבע אדום(צהוב) ויש לו ריח חזק מאוד. תבדוק נזילה של איזה שמן יש לך. תבדוק גם בחיבור של גיר-מנוע וגם באיזור של הציריה.
במידה ויש לך נזילה ממחזיר שמן של הציריה אז זה ממש לא בעיה לסדר את זה. עבודה תעלה לך בערך 300 ש"ח. פירוק גלגל, פירוק ציריה, החלפת מחזיר שמן (50 ש"ח) והרכבה. נזילה מהצירים זאת נזילה של שמן גיר לכן בהחלפת מחזיר שמן חובה לבדוק שלא חסר שמן גיר ולהוסיף לפי הצורך. אסור למשוך עם התיקון. חוסר שמן גיר יגרום לתקלה בגיר עצמו.
כמו שאמרתי, תבדוק איזה שמן נוזל בין מנוע לגיר. אם מדובר בשמן גיר אז גם זה דורש תיקון מיידי אחרת יכול להיגרם נזק לגיר כתוצאה מחוסר שמן. אם מדובר בנזילה של שמן מנוע בחיבור בין גיר למנוע אז אפשר למשוך את זה ולהקפיד להוסיף שמן מנוע לפי הצורך. בכל מקרה טיפול בנזילה בין מנוע לגיר הוא יותר מסובך ודורש פירוק מלא של הגיר והחלפה של אחד מחזירי השמן שנפרץ. כמובן העלויות בהתאם.
אכן מדובר בגיר אוטומטי.
בנוגע לחיבור גיר מנוע, מדובר בשמן מנוע, רגיל כבר אצלנו ואנחנו דואגים להוסיף שמן ולעקוב.
באזור הציריה זה שמן הרבה יותר צמיגי לדעתי(אולי זה לכלוך..)
בכל מקרה אני עוקב אחרי המד של השמן גיר ואני לא רואה שחסר..גם ישר אחרי הנסיע..
בכל מקרה כנראה שנלך לבדוק את ענין הזמן מהציריה שבאמת לא יגרם נזק חמור יותר..
אם זה רק כתם מסביב לציריה והשמן לא נוזל אז אין לך סיבה לדאוג - לא ייגרם שום נזק. רק תבדוק כל הזמן שמן מנוע ושמן גיר.
מסביב לציריה יש לך נזילה של גריז שהוא שייך לפעמון של הציריה, צריך להחליף גומיה ולמלא גריז של פעמונים.
בגלל שכל הגריז יצא ודרך הקרע בגומיה נכנס חול, ניגרם נזק לפעמון ויש להחליפו, מחירו של פעמון 150ש"ח כולל גריז וגומיה.
בין הגיר למנוע, אם זה שמן בצבע רגיל(שמן מנוע) אז המחזיר שמן מנוע אחרוי נפרץ ויש צורך להחליפו, תשתמש במחזיר מקורי בלבד, משום שאם תרכיב מחזיר חליפי יש סיכוי שהוא לא יאטום טוב ואז תצטרך שוב לפרק גיר.
אגב, יש להבדיל בין נזילה(מטפטף שמן ברצפה) לבין הזעה שזו רטיבות קלה באיזור בין הגיר למנוע, כי גם עם מחזיר חדש ומקורי עדיין תהיה הזעה קלה, כמעט לכל רכב אפילו חדש יש באיזור הזה הזעה קלה.
יקיר.
אוקיי! תודה רבה רבה לשניכם..
בנוגע לנזילה\הזעה. יש נזילה בשני המקרים..
בציריה שאתה אומר שזה גריז זה הגיוני מאוד כי זה באמת סמיך מאוד ולא מזכיר שמן מנוע\גריז(ברכבים על שלט שאני מסיע זה מזכיר ממש שמן דיפ' לכן ישר העלתי את זה..)
בכל מקרה אגש למוסך בקרוב ואעדכן...
את ענין הגיר-מנוע כנראה שנשאיר ככה, זה יוצא אולי גלון שמן בחצי שנה+..כי חבל לנו קצת על הכסף של העבודה בלהוציא את הגיר...לא רוצים פשוט להשקיע יותר על האוטו הזה..צבר כבר יותר מידי נזקים..