Ariel323
06-07-10, 21:35
שלום לכולם.
יש לי מאזדה לאנטיס, אני רוצה להשחים חלונות לרכב איפה אני יכול לעשות את זה וכמה זה עולה?
יש לי מאזדה לאנטיס, אני רוצה להשחים חלונות לרכב איפה אני יכול לעשות את זה וכמה זה עולה?
|
צפייה בגירסא המקורית : כמה ואיפה אפשר לעשות השחמת חלונות? Ariel323 06-07-10, 21:35 שלום לכולם. יש לי מאזדה לאנטיס, אני רוצה להשחים חלונות לרכב איפה אני יכול לעשות את זה וכמה זה עולה? ג'ניה 07-07-10, 03:38 קודם כל הארץ שלנו יש צפון מרכז ודרום.... מאיפו אתה? Stasik 07-07-10, 07:04 אנחנו כ"כ רגילים שלאף אחד בפורום בפרטי האישיים לא מופיע איזור המגורים, שכבר לא מסתכלים אלא ישר שואלים. לפי מה שאני רואה הבחור גר באריאל... לגבי המקום באיזור שלך שמתעסק בהשחמת חלונות אני לא יכול להמליץ לך כי לא מכיר את מרכז. לפני שמישהו כאן יוכל לעזור לך, אתה צריך להגיד לנו באיזה סוג השחמה/השחרה אתה מעוניין. יש לך כמה סוגי השחמה: 1. שקופית - הכי זול. יש כאלה שעוים עבודה מאוד מקצועית ולא תוכל להבדיל שזה שקופית. 2. תנור 3. לייזר התוצאה של התנור ושל הלייזר היא בערך באותה רמה וגם באוו מחיר. דורש פירוק מלא של השמשה. עלות להשחמה לשמשה אחת בין 300 ל400 ש"ח. Ariel323 07-07-10, 12:23 אוקי תודה רבה קודם כל, ורגע זה לגביי כל החלונות או רק האחוריים? Stasik 07-07-10, 18:12 ידעתי שהשאלה הזאת תבוא! לגבי החוקיות של העיניין: בתקנות התאבורה רשום - אין לבצע השחמה/השחרה לשמשות של רכב אם זה בהדבקה, התזה או כל דרך אחרת מלבד השמשות אחוריות הצדדיות. במילים אחרות אין שום בעיה להשחיר שמשות אחוריות שבדלתות אחוריות. השחרה של כל שמשה אחרת ברכב אסורה על פי החוק. עכשיו מה שקורה במציאות: ישנם מקומות שמתעסכים בהשחרת שמשות בלייזר וטוענים שהם מבצעים השחרה גם לשמשות הקידמיות (של נהג וליד הנהג) וגם לשמשה אחורית (תא מטען) וזה באישור של משרד התחבורה. הטענה שלהם מתנגדת עם חוק. אני לא יודע איך הם עושים את זה והאם הם באמת נותנים על זה אישור של משרד התחבורה. אני מניח שיש להם את הקומבינות שלהם. כמו כן יבואני הרכבים עושים השחרת שמשות לפי דרישת הלקוח וזאת באישור של משרד התחבורה. זאת דוגמא טובה המוכיחה שניתן לבצע השחרה חוקית גם לשמשות קידמיות. לדעתי פשוט צריך לדעת את המקום הנכון שיש לו את הקומבינות הנכונות. mazda speed 08-07-10, 00:22 אם תהיה מעוניין להשחיר את החלונות בעזרת שקופית אבל איכותית , אוכל לשלוח אתך לחבר בכפר קאסם שעושה עבודה מקצועית מאוד . אם תבחר לעשות השחמה שזה תנור או לייזר או מה שלא יהיה אוכל לשלוח אותך לקרוב משפחה ביפו שמבצע את העבודה הזאת , נדמה לי שהוא גם מנפיק אישורים להשחמות . Stasik 08-07-10, 12:36 אם זה קרוב משפחה שלך, אולי תוכל לברר דרכו מה באמת קורה עם האישורים העיניין הזה? Ariel323 08-07-10, 16:45 כן אני מעוניין, אני גם עובד בפארק אפק כך שלא יהיה לי בעיה להגיע לכפר קאסם. וכמה זה עולה בערך? mazda speed 10-07-10, 03:35 אני לא יודע כמה עולה , אולי מחר אני אהיה אצלו אז אני אשאל אותו . קוזה 10-07-10, 14:44 תדביק לבד זה ממש לא בעיה. את המדבקות האלה אפשר למצוא בחנויות חלקי חילוף או באוטודיפו. יש ברשת הסברים איך עושים את זה. תכתוב בגוגל car window tint installation. Ariel323 10-07-10, 15:28 לא לבד זה סתם עצבים, אני כבר מעדיף לשלם איזה 100 שקל ושכבר יעשו את זה עבודה מקצועית. Stasik 10-07-10, 20:46 השחרה בעזרת שקופית ניתנת גם לביצוע עצמי, אך הבעיה שאין לך שקופית ברמה מספיק גבוהה כדי לקבל תוצאה טובה. מה שמוכרים בארץ זאת שקופית לא איכותית ( 50 ש"ח ל-5 מטר). למומחים שמתעסקים בתחום יש שקופית מקצועית בעלות יותר גבוהה שאיתה הם מגיעים לתוצאות מושלמות. החוכמה כאן לא לדעת להדביק אלא באיכות של השקופית! אתה הבנת שבעזרת שקופית לא תוכל לבצע השחרה לשמשות קידמיות בצורה חוקית? או שאתה מעוניין בהשחרה רק לשמשות אחוריות (בדלתות אחוריות)? שחר 11-07-10, 19:37 סטס אם אנחנו כבר בתוך הנושא מה יכול לעשות שוטר שתופס אותך עם הכהייה של מדבקה מקדימה? קנס והורדה מהכביש? או רק קנס? וקנס של כמה? JohnDoe 11-07-10, 20:26 תפסו חבר עם חלונות כהים מקדימה, לא נתנו קנס ולא כלום אבל הכריחו אותו לקלף ולהוריד את זה מולם ואז נתנו לו לנסוע.. Stasik 12-07-10, 03:25 שחר מבחינת כל שוטר זאת תקלה בטיחותית. המטרה שלו תהיה למנוע מהנהג להמשיך בנסיעה ולסכן את עצמו ואת המסובבים. לכן על כל עבירה בטיחותית תקבל הורדה מהכביש וכתוצאה גם כנס. מדובר בעבירה שאינה חמורה כ"כ לכן תקבל כנס + זימון לטסט חוזר תוך 24 שעות עד שבוע. בעבירות בטיחותיות יותר חמורות רכב יכול לקבל גם הורדה מיידית ותזוז מהמקום אך ורק בעמצאות גרירה. במקרה שנתקלת בשוטר שאין לו זמן\לא רואה בעבירה הנ"ל סיבה להורדה או שסתם שוטר עצלן, הוא פשוט יכול לתת לך בחירה: להוריד את המדבקה במקום או שלקבל הורדה מהכביש. דני גלעד 26-09-10, 12:33 אפשר ללכת גם לאיזה חנות בחתנה המרכזית... לא מדובר ביותר מדי עבודה כשמדובר בהשחרת חלונות (http://www.eurostyle.co.il/). חבל סתם להוציא כסף על הדברים האלה אם אתה פשוט יכול לשים מדבקה כהה ולסגור את זה. החסרונות של המדבקה היא שהיא מתקפלת אחרי כמה שנים.. יש לי מדבקה על החלונות מאחרונה כבר שנתיים ואני מרוצה. איציק 24-10-10, 22:51 [QUOTE=mazda speed;12894]אם תהיה מעוניין להשחיר את החלונות בעזרת שקופית אבל איכותית , אוכל לשלוח אתך לחבר בכפר קאסם שעושה עבודה מקצועית מאוד . שלום, אצלי בחלון של הנהג שוטר הסיר חלק מהשיקופית :mad: והרס את ההדבקה , איך אני מסיר הכל בלי לעשות נזק? כעת אני רואה רק צבע ללא הניילון בחלק מהמקומות, בזמן פתיחת החלון אני שומע חיכוך חזק ורעש של שיפשוף החלון עם גורם לא ברור. מאזדה 3 2008 איציק מחולון adimazda 25-10-10, 02:36 אם אתה מעוניין בהשחרת חלונות צור איתי קשר בטלפון 0507124657 תבוא תראה איזה עבודה עשיתי למאזדה שלי ותתרשם תתקשר :) Stasik 25-10-10, 17:17 איציק יש הרבה אפשרויות להסרת דבק של השקופית מהשמשות. ספירט, ספריי קרבורטורים, בנזין, חומרים בתיים לשטיפת כלי מטבח. משפריץ על החלון, מחכה 10 דקות והכל יורד. במידה לא הצלחת להוריד בקלות אז אפשר להשתמש בסכין יפני או נייר זכוכית הכי עדין שיש. כמו כן אפשר להשתמש גם בשמן זית או כל שמן נוזלי אחר המיועד לטיגון. נישמע מוזר, אבל זה אחד השיטות הכי טובות להוריד את הדבק הזה. שים לב! במידה ואתה משתמש בחומרים שרשמתי, עשה זאת בזהירות רבה. תימנע ממגע של החומרים אל חלקי פלסטיק שברכב או צבע חיצוני של פח. איציק 26-10-10, 02:44 סטס תודה , מחר אנסה עם שמן וצמר גפן. עדי מחר אצלצל . איציק Stasik 26-10-10, 04:06 מה צמר גפן?! קח סמרטוט קשיח או "תגנוב" מהמטבח סקוטש לניקוי כלים. לפעמים הדבק הזה יורד ממש בקלות ולפעמים מוציא לך ת'נשמה. אז תתכונן למצב הגרוע ביותר! איציק 05-11-10, 00:37 הוציא לי את הנשמה אבל יצא בסוף הח.. השתמשתי בארמורל -ספריי סקאי שומני ומגבת . עכשיו חלון הנהג ללא השחרה ושאר החלונות עם השחרה - עד השוטר הבא...:confused: איציק | |