צפייה בגירסא המקורית : פירוק והרכבת תא מטען

דוד
21-07-10, 18:19
שלום לכולם !

ברשותי מאזדה לנטיס 323 2003 1600 BJ, יש לי מכה מאוד מעצבנת בתא המטען ממש בפינה בחיבור בין הכנף האחורי והפינה של התא מטען, ואני רוצה להחליף את תא המטען ולהביא אחד מפרוקיה ולהרכיב ורציתי לשאול אם מישהו יכול לעזור לי ולרשום איך אני מפרק אותו ואת כל החיבורים של החשמל מאחור כולל פנים וכו'

תודה מראש

דוד

mazda speed
24-07-10, 02:07
לא הבנתי למה בדיוק אתה מתכוון שאתה רוצה להחליף את התא מטען , זה נשמע מוזר ....
בכל מקרה אם מה שאתה רוצה להחליף ( כמובן במידה וזה אפשרי ) אתה צריך יידע , צריך גישה לדברים כאלה , לדעת איך לפרק ואיך להתמודד עם דברים לא ידועים מראש , ואם אתה מבקש הסבר איך לעשות את זה אני יכול להבין שאת מה שרשמתי אין לך ואתה סתם יכול להכניס את עצמך לסיפור .
בכל אופן אולי תעלה תמונה של מה שאתה להחליף ואולי נוכל לעזור לך .

דוד
25-07-10, 00:55
לא הבנתי למה בדיוק אתה מתכוון שאתה רוצה להחליף את התא מטען , זה נשמע מוזר ....
בכל מקרה אם מה שאתה רוצה להחליף ( כמובן במידה וזה אפשרי ) אתה צריך יידע , צריך גישה לדברים כאלה , לדעת איך לפרק ואיך להתמודד עם דברים לא ידועים מראש , ואם אתה מבקש הסבר איך לעשות את זה אני יכול להבין שאת מה שרשמתי אין לך ואתה סתם יכול להכניס את עצמך לסיפור .
בכל אופן אולי תעלה תמונה של מה שאתה להחליף ואולי נוכל לעזור לך .

הנה התמונה: http://img709.imageshack.us/img709/3171/24072010789.jpg

mazda speed
25-07-10, 12:36
אז אתה מתכוון לדלת תא המטען !

דוד
25-07-10, 15:48
אז אתה מתכוון לדלת תא המטען !

כן , אותה אני רוצה להחליף

mazda speed
25-07-10, 23:00
רצוי לגשת לבעל מקצוע , כי גם אם יסבירו לך איך לעשות את זה אני בטוח שאתה תתקע עם זה כי מעבר לפירוק והרכבה ישנם מוטות המשמשים כמעין קפיצים ואם תרכיב אותם לא נכון דלת תא המטען אולי לא תפתח לך או לא תיסגר לך , ישנם גם דלתות תא מטען שדרוש להם כיוון לאחר ההרכבה על מנת שתהיה אטימה מלאה מפני כניסת מים .

דוד
26-07-10, 12:30
רצוי לגשת לבעל מקצוע , כי גם אם יסבירו לך איך לעשות את זה אני בטוח שאתה תתקע עם זה כי מעבר לפירוק והרכבה ישנם מוטות המשמשים כמעין קפיצים ואם תרכיב אותם לא נכון דלת תא המטען אולי לא תפתח לך או לא תיסגר לך , ישנם גם דלתות תא מטען שדרוש להם כיוון לאחר ההרכבה על מנת שתהיה אטימה מלאה מפני כניסת מים .

הבנתי, אז אם אני ינסע לפרוקיה ויבקש שיעזרו לי עם זה הם יעשו ?

יקיר
26-07-10, 12:38
לא סיפור גדול לפרק ולהרכיב, תסתכל איך זה מןרכב, אם צריך אפילו תצלם את המוטות פיתול כדי שתדע להרכיב בחזרה.

מקסימום תסתבך בהרכבה פנה לפחח כמה דקות והוא מכוון לך את הדלת.

מה עם פחחות, למה להחליף את כל הדלת, פחח מקצועי יעשה עבודה מצויינת.

למרות שאין כ"כ מה לכוון בדלת עצמה, והכיוון של הנעילה מתבצע בוו למטה שהוא אחראי לאטימות של תא המטען.

יקיר.

דוד
26-07-10, 18:15
לא סיפור גדול לפרק ולהרכיב, תסתכל איך זה מןרכב, אם צריך אפילו תצלם את המוטות פיתול כדי שתדע להרכיב בחזרה.

מקסימום תסתבך בהרכבה פנה לפחח כמה דקות והוא מכוון לך את הדלת.

מה עם פחחות, למה להחליף את כל הדלת, פחח מקצועי יעשה עבודה מצויינת.

למרות שאין כ"כ מה לכוון בדלת עצמה, והכיוון של הנעילה מתבצע בוו למטה שהוא אחראי לאטימות של תא המטען.

יקיר.

תראה הפחח רוצה 1800 ש'ח עבודה,צביעה,יישור ועוד הוא רוצה לצבוע כנף ודלת שהצבע התחיל לדהות שם , אז אמרתי אני לא רוצה לצבוע בנתיים דלת וכנף , אני ילך לפירוקיה יוריד משם דלת תא מטען באיזה 200 ש''ח נפרק נרכיב ונגמור עם הסיפור

יקיר
26-07-10, 21:32
כי הוא רוצה לצבוע לך את כל הדלת ואת כל הכנף כדי שלא יהיה הבדלים בגוון.

אם תמצא דלת תא מטען במחיר טוב שלא זקוקה לצבע אז כדאי לך באמת החליף את הדלת.

אבל את הכנף תצטרך לתקן(או להשאר ככה).

יקיר.

דוד
27-07-10, 15:23
כי הוא רוצה לצבוע לך את כל הדלת ואת כל הכנף כדי שלא יהיה הבדלים בגוון.

אם תמצא דלת תא מטען במחיר טוב שלא זקוקה לצבע אז כדאי לך באמת החליף את הדלת.

אבל את הכנף תצטרך לתקן(או להשאר ככה).

יקיר.

בדיוק מה שרציתי לעשות ,רק עכשיו אני צריך שמישהו ירש/ום לי ראיך להחליף את הדלת , או שאולי למישהו יש דלת ללנטיס 323 2003-2002 בצבע כסף