צפייה בגירסא המקורית : מחר אני מגשים חלום

kawamagi
02-08-10, 02:21
שלום לכולם. איזו התרגשות.
שמי גיא ומחר אני מגשים חלום של שנים ושם ידי על 323F כסופה.
ביום שישי עשינו בדיקה לכלה בהרצליה, והיא כל כך יפה !!!! אולי יש עם זה משהו לא בסדר, אבל כל אותו בוקר לא הצלחתי להוריד ממנה את העיניים.

אז נכון שצריך להחליף לה את כל הבלמים, ונכון שידית ההילוכים רופפת ודורשת תיקון, ואני יודע שיש מצב שעוד תקופה אני אתחיל למרר בבכי על תיקונים (כמו בכל רכב), אבל אנשים... מזמן לא התרגשתי ככה.

אולי זה לא המקום לווידויים רגשניים אל תוך הלילה, אבל גיליתי את הפורום הזה רק היום ואני בטוח שיש פה לא מעט אנשים שמבינים את ההתרגשות שלי....

נו... שיהיה כבר מחר :toung:

Stasik
02-08-10, 04:35
ברוך הבא לפורום!

ובשעה טובה...

תומר
02-08-10, 06:27
ברוך הבא למועדון, שיהיה בהצלחה ותתחדש !

לפעמים אנחנו נקשרים למכונית שלנו גם אם היא עושה לנו את המוות,
ההרגשה שלך בהחלט מקובלת על הדעת.

אני חייב להתוודות שקניתי את המונדיאו לא ממש בלב שלם,
אבל אחרי שנתיים איתה אני יכול להגיד שאני מאוהב בה,
גם אם לפעמים יש לה את "השטיקים" שלה.
תטפל בה באהבה והיא תחזיר לך כפליים.

מעבר להיותה משפחתית גדולה ומפנקת, יש לה יתרונות ניהוג שנדיר למצוא היום ברכבים.
ההגה שלה מתקשר איתך כאילו שאתם זוג שנשוי 50 שנה.
השילדה מתנהגת כמו נאדיה קומנצ'י (אצנית אולימפית מהטובות בהיסטוריה, למי שללא מכיר).
תענוג.

בכל מקרה, עשית בחירה טובה.

Giora
02-08-10, 10:01
ברוך הבא גיא!

אני מכיר טוב מאוד את ההרגשה ואת ההתרגשות הזו! מזכיר לי את היום שקניתי את שלי!

האם מדובר על 323F BA (לאנטיס F) או 323F BG הדגם הקודם בעל הפנסים קדמיים הנשלפים?

בברכה,
גיורא.

kawamagi
02-08-10, 17:45
זה קרה ! (אחרי שהבעלים הקודמים התקשר בבוקר ואמר שהוא איבד את הארנק עם כל התעודות, אבל בסוף הוא מצא אותן). איזה תענוג.
הרכב הוא 323F BA ידני, 1997, כסוף (בקרוב התמונות..)

אני לא יודע אם זה המקום המתאים בפורום, אבל אני צריך המלצה על מוסך מקצועי (לאו דווקא מורשה) באיזור נתניה-הרצליה. יש מוסך שנחשב מקצועי מאחרים?

shimi
02-08-10, 23:10
אני יכול להמליץ לך על מישהו בחדרה

kawamagi
03-08-10, 22:49
האם מישהו יכול לומר דבר (טוב או רע) על מוסך "דורון מוטורס" בנתניה ? מישהו מכיר ?
תודה רבה.

Giora
04-08-10, 09:58
לא מכיר את המוסך,

נו! יש עדכון?

בוריס
04-08-10, 19:53
ברוך הבא !
אני בעצמי לא מזמן הגשמתי חלום וגם אני חדש פה בפורום .
לא מזמן קניתי מאזדה 323 לאנטיס מנועה 2.0 .
כמובן שיש בעיות שצריך לסדר אבסל בעזרת האנשים שיש פה בפורום אני מתקדם לא רע .
יש פה אנשים מצויינים ובעליי ידע רב שלא מהססים לעזור בכל נושא .

בהצלחה!

בוריס.

kawamagi
06-08-10, 20:58
שלום חברים.
ראשית, תודה על הפרגון וההתייחסות.

הרכב אצלי מיום ראשון וכבר הספיק להיכנס ליום טיפול ארוך ומענג (במוסך מורשה. הבטחתי לעצמי), שם עבר "יישור קו" כללי -4 פלגים, 2 מחזירי שמן גל זיזים, 2 ציריות+פעמון, 2 תושבות מנוע, קליפרים, רצועות, שמן, פילטר שמן, תיקון ידית הילוכים (מסתבר שזה לא היה ביג דיל, היה חסר רק איזה אום מתחת לידית), רצועות מזגן, רצועת תזמון כולל מותח רצועה וגלגלת.
אני חושב שזו פעם ראשונה שאני במוסך מורשה אי פעם, ואני ממליץ לכל אחד, לפחות פעם אחת לראות מה זה נקיון, עבודה מתוקתקת, יחס ושרות. בהחלט חוויה.
משם הרכב הוביל אותי לאוטו דיפו, בחר לעצמו ריפוד חדש, כיסוי לימים החמים, ועוד שלל פיצ'פקס.
מסתבר שהיום, שישי, קמתי ביקיצה טבעית ב 6:30 רק כדי להרכיב את הכיסויים. אני מתחיל לדאוג.

אני כל כך שמח ושלם עם הרכישה. זה האנדר-סטייטמנט.

מצרף תמונות של הרכב (אני מתנצל שלא שמתי תמונות מוקדם יותר, פשוט הייתי קצת עסוק. תנחשו עם מה.) ושל אחת מהנהנות העיקריות ממנו (מקווה שזה בסדר גם לשים תמונות של משפחה).

שבת שלום לכולם

ishay t
06-08-10, 21:09
הרכב עצמו נראה שמור בקנאות ואני מקווה שתוציא ממנו את מקסימום ההנאה בנסיעה!

Stasik
06-08-10, 21:25
רכב מאוד שמור!
בחירה טובה! ואפילו הייתי אומר מציאה אם ניקח בחשבון שמדובר בגיר רגיל.
בזמנו לקח לי כמה חודשים למצוא רכב כזה ידני ובמצב סביר. בסוף קניתי רכב במצב יותר גרוע משלך ומחיר הרבה יותר גבוה לצערי. אז הרכב שלך הוא באמת מציאה!

שיהיה לך בהצלחה!
תהנה מהרכב!

עידן
07-08-10, 01:10
נראית מצויין, תתחדש!

אני "זוכר" אותה מהמודעת מכירה בלוח יד 2.

kawamagi
07-08-10, 01:28
צריך להבין.
במשך שנים היינו כל המשפחה מכורים לסיטרואן. עברו במשפחה לא פחות מ-4 רכבי BX, החל מדגם ה Palas, ועד ה BX 93 עליה נוהג היום אבי. זהו רכב נפלא ונוח לנסיעה, אבל איכשהוא (ותמיד היה זה רכב יד שניה) הרכבים שעברו אצלי הגיעו רגע אחרי שהם הפסיקו להיות מהנים באמת, רגע אחרי השלב שבו מצב הרכב מספיק טוב בשביל שתשקיע בו בכיף. וצריך לומר את האמת.
המזגן מעולם לא באמת קירר כמו שצריך.

זה היה התקציב, וזה הסטנדרט.

לאחי יש קסנטיה ואני הסתובבתי שנה וחצי עם ZX שעשתה את העבודה, אבל לא היתה מפנקת בשום צורה. רכשתי אותה ב 5000 ש"ח בתקופה שנשארתי בלי עבודה, ורציתי רק משהו שאיכשהוא יקח אותי ממקום למקום ולראיונות עבודה... ואיכשהוא נשארתי עם ה ZX עד עכשיו.

אתם מבינים מה זה לגלות פתאום של323F יש שפריצר מאחורה, שגם עובד וממש משפריץ מים ?
אני רק מקווה שאני לא גומר את המצבר מלפתוח ולסגור את האוטו כל פעם שאני "רק רוצה לבדוק משהו"...

לילה טוב.

MAZDA-323F-BA
17-08-10, 01:02
תתחדש היא יפיפיה!
שקראתי את מה שכתבת זה החזיר אותי אחורה לאיך שאני התלהבתי לפני קצת יותר משנה כשה קניתי אוטו כזה...
אתה תתמכר לזה עוד יותר... :blink1:
:thumb:

Krishi
17-08-10, 11:10
חח.. אתה כל כך מזכיר לי אותי שזה מצחיק. אני גם קניתי מאזדה 323F שנת 97 כסופה, אמנם במצב הרבה יותר גרוע משלך (קוסמטית ומכנית) אבל אחרי השקעות רבות זה נראה הרבה יותר טוב. תאמין לי אני לגמרי מבין למה אתה מתכוון, אמנם עבר כבר מעל חצי שנה מאז שרכשתי אותה אבל גם היום כל פעם שאני יוצא ממנה או בא להיכנס אני מסתכל ואומר "יא אלוהים איזה יפה את". ובעזרת השם עוד מעט תהיה אפילו יפה יותר. זה אחד הרכבים המדהימים הן בהתנהגות שלו על הכביש יחסית לרכב משנת 97 והן במראה שלו שלא נראה לי הרבה מבינים כמה חסר מכוניות עם מראה כזה במחיר שאנשים כמונו יכולים לרכוש. בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה ומקווה שתהנה מהרכב כמה שיותר.

Giora
17-08-10, 11:24
תתחדש!!! הרכב נראה בהחלט שמור ביותר!

נשמח לעזור בכל שאלה ובכל נושא!

ממש משפחת סיטרואן :bigsmile:, תמיד הייתה לי חיבה ל-BXים, רכב מעניין ולא סטנדרטי בכלל.

גם למאזדה היה דגם קונספט של "BX" :blink1: בשם MX-81:

kawamagi
18-08-10, 01:26
כיף לשמוע שאני לא המטורף היחיד...

הזמנתי לי כבר סוויץ' לחלון שחסר לי (קניתי מבחור דרך הפורום הבריטי www.club323f.com)
ואני מחכה בדלת לשליח.

לילה טוב
גיא.

עידן
16-10-10, 18:20
סליחה על ההקפצה,

אבל אני בטוח שאתמול ראיתי את הרכב בכרמיאל, זיהיתי לפי הג'נאטים, ד"א, הייתה מדבקה של משה זר על הטמבון אחורי.

בהחלט יפייפיה! :blink1:

gerdamen
16-10-10, 21:47
אחלה רכב תתחדש!

kawamagi
16-10-10, 23:48
ההורים שלי גרים בכרמיאל והייתי שם בסופשבוע....
תודה על המחמאות, ושבוע טוב :smile11:

עידן
17-10-10, 17:31
תודיע פעם הבאה שאתה מגיע, ותשמור עלייה טוב בגבעה :blink1: