צפייה בגירסא המקורית : דעתכם לגבי קיט תאורת פנים ברכב (מאזדה 3)
חשבתי להזמין איזה קיט מגניב כדי לשנות עוד קצת את האווירה ברכב מה דעתכם?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/WHITE-LED-INTERIOR-LIGHTS-UNIVERSAL_W0QQcmdZViewItemQQ_trkparmsZQ7c301Q3a1Q7 c293Q3a1Q7c294Q3a30QQ_trksidZp4634Q2ec0Q2em14Q2el1 262QQhashZitem4142734370QQitemZ280287724400QQptZMo torsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_3581wt _1199
אני מתלבט אם להזמין לבן או כתום כמו הלוח שעונים
בחושך האוטו הכי יפה, ככה לא רואים את האבק והליכלוך..
בחושך האוטו הכי יפה, ככה לא רואים את האבק והליכלוך..
גאון :idea:
אבל למה להזמין כזה "קיט"? זה לא פשוט להתקין איזה לד קטן איפשהו מתחת לרגליים?
תאמת גם אני חשבתי על זה אבל אני לא רוצה להיסתבך עם החשמל של הרכב
ג'ניה גם אני רוצה כזה בצבע כחול.
אם אתה מזמין תגיד לי אני יביא לך כסף.
תאמת, 90 ש"ח בשביל 4 לדים יקר רצח!
אפשר להזמין דרך איביי 50 לדים עם נגדים ב4 דולר...רק לחבר 2 חוטים ויש לכם ארכה משלכם :)
אדי אני מוכן לתת לך כסף ללדים ותעזור לי לעשות את זה.
אתה יודע שאני לא מבין בזה )-:
תאמת, 90 ש"ח בשביל 4 לדים יקר רצח!
אפשר להזמין דרך איביי 50 לדים עם נגדים ב4 דולר...רק לחבר 2 חוטים ויש לכם ארכה משלכם :)
אכפת לך להביא קישור???
שים לב שבמה שאני פירסמתי יש אחריות לכל החיים!
תבדוק אם יש אדום , מתלבש טוב טוב על הרכב מבפנים .
אדי אני מוכן לתת לך כסף ללדים ותעזור לי לעשות את זה.
אתה יודע שאני לא מבין בזה )-:
נשאר לי מלא לדים מפרויקטים קודמים, תבחר כחול או לבן ופעם הבאה שאני אראה אותך אני אביא לך...
והנה לינק אחד לדוגמה: http://cgi.ebay.com/Lot-of-25-X-3mm-Blue-LED-Lamps-15000mcd-Free-Resistors_W0QQitemZ270399024813QQcmdZViewItemQQptZ LH_DefaultDomain_0?hash=item3ef509aead&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A13 18|301%3A0|293%3A1|294%3A50
אדי בוא ניפגש איזה יום ותעזור לי (-:
בירה עלי !
יבגני
הבנתי שאתה גר קרוב אלי (קריות). אם אתה רוצה אתה יכול לבוא אלי למשל בסוף שבוע הזה. ניראה מה אתה רוצה לעשות. תקבל הסבר מלא על עבודה של לדים ואיך אפשר להתקין אותם ברכב. ישז לי איזה כמה לדים זרוקים. אני אשתדל לענות על כל השאלות שלך ו אולי גם תקבל איזה מתנה חמודה במקום מה שאתה רוצה לעשות (אם זה יתאים לך)!
הודעה פרטית! :blink1:
אדי בוא ניפגש איזה יום ותעזור לי (-:
בירה אלי !
בכיף, זה רק ענין של לבחור מיקום ללדים מבחינתך :)
רק שבירה זה קצת בעיה לאור העובדה שעצרו אותי על אלכוהול לפני כמה זמן ואני מחכה למשפט :(
שלום לכם , למזלי אני בכיתת אלקטרוניקה אז אני יודע בדיוק על איזה לדים מדברים ועל איזה נגדים וכו' , אבל לפי מה שאני יודע שצריך לחבר למקור מתח , אז לחבר לסוללת הרכב ? , זה לא יהרוס משהו ברכב ?
כמה לדים צריך כדי להאיר את התחתית שם (מתחת לרגליים) .
שלום לכם , למזלי אני בכיתת אלקטרוניקה אז אני יודע בדיוק על איזה לדים מדברים ועל איזה נגדים וכו' , אבל לפי מה שאני יודע שצריך לחבר למקור מתח , אז לחבר לסוללת הרכב ? , זה לא יהרוס משהו ברכב ?
כמה לדים צריך כדי להאיר את התחתית שם (מתחת לרגליים) .
אני שמתי לד אחד לכל צד וזה מאיר מצוין! מחברים או ישירות למצבר או מתחברים לחיווט בדרך למצבר, בעקרון שמים גם פיוז על מנת למנוע תקלות של קצר ושריפה (כמעט שרפתי את השטיח באוטו בטעות :))
סטס תודה על ההזמנה.
אם יצא לי אני יבוא אליך.
בכיף, זה רק ענין של לבחור מיקום ללדים מבחינתך :)
רק שבירה זה קצת בעיה לאור העובדה שעצרו אותי על אלכוהול לפני כמה זמן ואני מחכה למשפט :(
אז קולה (-:
|