צפייה בגירסא המקורית : מאזדה 6(אחלה כותרת עניינית)- התחדשתי במאזדה 6
קודם כל אני חדש כאן אז שלום לכולם!
בשעה טובה ומוצלחת רכשתי אתמול מאזדה 6 2008 2.3 L פרמיום :flame:חיה רעה!
לבנתיים בכמה שעות שיצא לי לנהוג בא אין מישהו שלא הפנה מבט ואין משהו שהפריע לנוחות
הנסיעה חוץ מהדלק שצריך להתרגל אליו (לפני הרכב היה לי פורד פוקוס רגילה שלא שותה אבל ידעתי לאן אני נכנס:blink1:)תראו אני יודע שזה מאוחר מדי לשאול על הרכב הייתי צריך לעשות את זה לפני אבל בכלליות איך הרכב מה הבעיות ומה היתרונות תמיד טוב לשמוע חוות דעת ולכן בהמשך אני
יעלה תמונות של הרכב אני רוצה "לשפר" אותו מבחינה חיצונית שיפורים קלים אני יעלה תמונות
ותגידו לי מה אתם חושבים שמתאים.
שמחתי להצטרף למועדון! תודה לעוזרים!
אוטו מעולה, תתחדש!
כל עוד אתה נוהג רגוע בלי לקרוע לאוטו את הצורה אפשר להשיג צריכת דלק סבירה, בטח שלא גרועה ביותר מדי מהפוקוס שלא מצטיינת בצריכת דלק טובה.
תודה רבה רק עכשיו ראיתי את המודעה מצטער אתמול לא נכנסתי לאתר.. אני מקווה לעלות היום תמונות כבר וככה תוכל לתת חוות דעת ולעזור לי בשיפורים הקלים שאני רוצה להוסיף לרכב
אני מקווה שאני יסתדר עם צריכת הדלק יש לי עוד כמה עניינים קטנים לסגור עם המגרש נעבור את זה ואז אני יוכל לנסוע בראש שקט דרך אגב לאנשים מאזור הדרום אשקלון אשדוד שקרובים אל השפלה/דרום אני ממליץ בחום לכל מי שמחפש רכב אני לא יודע עם מותר לי לפרסם את השם של
המגרש שבאמת עזרו לי כמה שיותר וכמה שהם יכולים אז אם מותר לפרסם בשמחה רק תתנו לי אישור :cheesy:
לאחותי יש כזאת, רכב מצויין ללא בעיות (חוץ מצריכת דלק כמו שאמרת בעצמך).
לדעתי זה אחד הרכבים הבודדים שלא צריכים תוספות, הוא מגיע חתיך מהמפעל :bigsmile:
אם בכל זאת להתעקש על בעיות:
1.
הברך הימנית שלי פוגעת בקונסולה המרכזית. בד"כ אני לא קטנוני אבל בנסיעה ארוכה זה כבר ממש מרגיז.
2.
מערכת בילט-אין זה דבר מעצבן.
3.
המתלים הקדמיים (ושאר הרכיבים הקשורים אליהם: היגוי, משולשים וכו') רגישים יחסית לכבישי ישראל.
פעמונים, בוקסות וכאלה נדרשים להחלפה תכופה מדי.
4.
רמת ההרכבה אומנם מצויינת, אבל ציפיתי לרמת חומרים יותר טובה.
גם ה- 6 של אבא שלי (2009 2.5 פרמיום) "נהנית" מיותר מדי פלסטיקה.
5.
גיר 4 הילוכים... אני חושב שלא צריך לפרט.
לסיכום:
זו דעתי האישית.
בגדול - רכב פצצה. תהנה ותתחדש !
קודם כל תודה נשמה מסכים איתך לגבי התוספות הקטנות באמת הרכב בא כבר מוכן.
1.:bigsmile:הקטע המצחיק שהבאתי את הרכב להראות לאבא שלי הוא דפק גם את הברך בקונסולה
ככה שקטנוני אתה לא אבל זה תלוי בגודל שלך ובמבנה הגוף.
2.דווקא הצלחתי איכשהו להתרגל אליה מתרגלים בסופו של דבר.:blink1:
3.מסכים איתך אני גם מרגיש שהמתלים הקידמים בעייתים אולי בגלל החתך הנמוך של הגלגלים 17 אינץ' אבל אני חושב שהם מתנהגים בצורה כזאת בגלל שהם בנויים לזה אלו מתלים קשיחים לא?...שלא נשווה את המתלים של הונדה זה כבר סיפור אחר.
4.דווקא אהבתי את השילוב של הפלסטיק נכון שיש הרבה פלסטיק ברכב אבל הפלסטיק הוא לא ברמה ירודה אהבתי את השילוב של הצבע מזכיר לי סיבי פחמן.
5.אני חושב שהתבלבלת 5 הילוכים יחידת הכוח גרסת ה- 2.3 ליטר קיבלה תיבת הילוכים אוטומטית מודרנית בת חמישה הילוכים עם אפשרות לתפעול ידני (טיפרוניק) שהתיבה החדישה הגיעה גם לגרסת ה 2.0 .
לסיכום::bigsmile::cheesy:
מסכים איתך בהההחללטט!
אני יעלה תמונות בהמשך אני מקווה, הרכב מקבל טיפול במגרש.
קודם כל תודה נשמה מסכים איתך לגבי התוספות הקטנות באמת הרכב בא כבר מוכן.
1.:bigsmile:הקטע המצחיק שהבאתי את הרכב להראות לאבא שלי הוא דפק גם את הברך בקונסולה
ככה שקטנוני אתה לא אבל זה תלוי בגודל שלך ובמבנה הגוף.
2.דווקא הצלחתי איכשהו להתרגל אליה מתרגלים בסופו של דבר.:blink1:
3.מסכים איתך אני גם מרגיש שהמתלים הקידמים בעייתים אולי בגלל החתך הנמוך של הגלגלים 17 אינץ' אבל אני חושב שהם מתנהגים בצורה כזאת בגלל שהם בנויים לזה אלו מתלים קשיחים לא?...שלא נשווה את המתלים של הונדה זה כבר סיפור אחר.
4.דווקא אהבתי את השילוב של הפלסטיק נכון שיש הרבה פלסטיק ברכב אבל הפלסטיק הוא לא ברמה ירודה אהבתי את השילוב של הצבע מזכיר לי סיבי פחמן.
5.אני חושב שהתבלבלת 5 הילוכים יחידת הכוח גרסת ה- 2.3 ליטר קיבלה תיבת הילוכים אוטומטית מודרנית בת חמישה הילוכים עם אפשרות לתפעול ידני (טיפרוניק) שהתיבה החדישה הגיעה גם לגרסת ה 2.0 .
לסיכום::bigsmile::cheesy:
מסכים איתך בהההחללטט!
אני יעלה תמונות בהמשך אני מקווה, הרכב מקבל טיפול במגרש.
אני לא יודע לגבי 2008.
ה- 2.3 של אחותי היא 2004 ויש בה בוודאות 4 הילוכים עם תפעול טיפטרוניק.
לגבי המתלים:
הקשיחות נובעת מהצמיגים ולא מהמתלים עצמם.
התכוונתי שרכיבי המתלים וההיגוי רגישים לכבישי הארץ מבחינת עמידות ולא מבחינת נוחות.
במתיחת פנים של 2006 לאוטו נוסף הילוך לכלל הדגמים של 6.
כמו שהבטחתי תמונות ראשוניות מקווה שתאהבו תהנו:!
התמונות הן תמונות ראשנויות בלבד באיכות ירודה מהפאלפון בהמשך נעשה לה כבר "בוק":blink1:
אשמח לקבל חוות דעת מה לשפר מה להוסיף תוספות קטנות או שלהשאיר את הרכב כמו שהוא
כי גם ככה הוא "חתיך" קניתי את הרכב בגלל שלאחי יש מזאדה 3 אחת היפות בארץ באמת אוהב להוסיף הרבה שטויות ותוספות לרכב הוא כמובן בא לראות את הרכב היום ואמרתי שאני חייב לצלם ולהראות לכם בקטנה: משהו בסגנון הזה קצת יותר קצת פחות או שבכלל לא "כל המוסיף גורע"?
מדהימה !
כל המוסיף גורע...
תודה אז אתה אומר שעדיף להשאיר אותה ככה בלי כל התוספות הקטנות האלו (ניקלים וכו')?...
לדעתי להחליף את הגריל הקדמי לאחד נטול סמל, השחמה לחלונות וזהו.
אל תשים ניקלים ושטויות זה יסתם יתן לרכב מראה מצועצע.
דווקא אהבתי את הגריל הוא הדבר היחידי שברכב שהוא "ניקל" :bigsmile: אני אישית לא אוהב את זה
שמחליפים גריל ושמורידים את הסמל זה נראה מבחינתי כאילו חתיכת פלסטיק ששמו כדי למנוע בידוד למנוע מה הטעם בזה.
הצבע הזה יושב מצויין על הרכב, במיוחד עם השילוב של הצבע עור. אני לא הייתי נוגע בכלום (!) להיפך, הייתי מוריד את הסמלים הלא מקוריים, כגון: 2.3 והפרימיום.
תתחדש, תהנה, תשמור עלייה. היא מושלמת! :blink1:
תודה גבר האמת שאני חייב להקשיב לך הלאנטיס שבתמונה היא שלך?:1love:
אם כן רואים שאתה יודע לשמור ולהעריך רכב אחת השמורות והיפות שראיתי תשמור עליה טוב
זה היה הרכב הראשון שלי לאנטיס רק בצבע אדום שלצערי כנראה טפס יותר ויותר מדי עיינים עד שביום אחד היא נעלמה לי (נגנבה)אין ספק זה רכב מצליח.
שמור על קשר!...
לרוב, רכב נקי מצעצועים הוא הכי יפה, ובמיוחד הדגם שלך.
כמו שאמרתי - הרכב הזה מגיע חתיך כבר מהמפעל וכל המוסיף גורע.
אבל זו כמובן דעתי האישית ואתה תוסיף מה שיפה בעיניך.
לרוב, רכב נקי מצעצועים הוא הכי יפה, ובמיוחד הדגם שלך.
כמו שאמרתי - הרכב הזה מגיע חתיך כבר מהמפעל וכל המוסיף גורע.
אבל זו כמובן דעתי האישית ואתה תוסיף מה שיפה בעיניך.
מחזק...או להוסיף תדברים הקטנים שעושים תמראה...להשחיר תחלונות מאחורה או מגיני רוח זה עושה תיופי לפי דעתי...ולא להגזים עם כל הקישוטים
מחזק...או להוסיף תדברים הקטנים שעושים תמראה...בדגמים ישנים של מאזדה הייתי מציע לצבוע תמראות ותידיות בצבע הרכב....באוטו שלך הם כבר בצבע הרכב אז להשחיר תחלונות מאחורה או מגיני רוח ומגן שמש אחורי עם הסמל של מאזדה בגדול...ניקלים זה כל אחד וטעמו האישית... זה עושה תיופי לפי דעתי...ולא להגזים עם כל הקישוטים
שלח בטעות 2 הודעות =/
תודה חבר. :blink1:
אני מחפש לך תמונה, בעבר היה חבר פורום שייתה לו כמו שלך רק 5 דלתות, הוא שם לה גריל שונה ועוד כמה דברים, אנסה למצוא את התמונה.
אגב, היא הייתה עד לא מזמן למכירה באוטודיל.
צודקים אני לא יתפרע אני ינסה להשאיר את הרכב בקלאסה ולא "יצעצע" אותו
מגיני רוח,להשחיר חלונות ואולי ידיות ניקלים ככה בקטנה" moranio" אתה יודע מאיפה באמת אני יכל להשיג מגן שמש אחורי של הסמל מזאדה בגדול?לבנתיים יש לי מגן שמש של המגרש שקניתי בו..
חברים יש לי שאלה, הצבע של הרכב הוא צבע מטאלי? שמעתי שבצבע מטאלי אסור לעשות ווקס
זה נכון או שסתם עוד שמועה?
עידן תודה אני אשמח מקווה שזה ייתן לי רעיונות נשמעת מפתה :blink1: אבל נראלי אני יירד מעניין הגריל אני מעדיף להשאיר אותו כמו שהוא.
אתה מתכוון לוילון אחורי כזה?
http://img38.imageshack.us/img38/5192/dsc00444bn.jpg
אתה מתכוון לוילון אחורי כזה?
http://img38.imageshack.us/img38/5192/dsc00444bn.jpg
כן הוא מתכוון לוילון/מגן שמש אחורי כזה....אני יודע שאפשר להשיג כמעט בכל חנות מולטימדיה שמתעסקת במערכות לרכבים...אני יודע שיש באיזור תעשיה ישן בראשון אבל אולי יש אנשים שמכירים מקומות אחרים במחירים טובים כי שם ראיתי שזה עלה 100 שקל...
אל תקנה מאוטו דיפו, קניתי שם פעם אחת ואחרי כמה ימים הקפיצים של הוילון מתו והוא נפל, החלפתי ואחרי יומיים שוב, בסוף קיבלתי זיכוי כספי וקניתי וילון במקום אחר, הרבה יותר איכותי ד"א.
אל תקנה מאוטו דיפו, קניתי שם פעם אחת ואחרי כמה ימים הקפיצים של הוילון מתו והוא נפל, החלפתי ואחרי יומיים שוב, בסוף קיבלתי זיכוי כספי וקניתי וילון במקום אחר, הרבה יותר איכותי ד"א.
אוטו דיפו זה בטוח שלא לקנות...אתה מכיר מקום אחר אולי?באיזור ת"א אולי?כי מצאתי באיזור תעשיה בראשון אבל נראלי שזה די יקר 100 שקל...לפחות ככה אמרו לי
כן בדיוק זה !אני רואה הרבה מאזדות עם הוילון הזה
דווקא תיכננתי לקפוץ לאוטודיפו טוב שאמרת לי תודה בוא'נה מוכרים לנו זבל ועוד אוטודיפו
לא עוד ח'אפר.
את שלי קניתי + התקנה בבת ים באיזור ה100 שקל נראה לי, מחזיק מעמד כבר כמעט שנתיים טפו טפו אין לי תלונות.
אכן כן 100 שקל זה באמת גניבה מוכרים את זה בערך 60-80 ש"ח האמת שלא מכיר אני יעשה
סיבוב יחפש אולי אני יתקשר לאחי הוא בטוח יודע איפה יש במחיר סביר.
אני לא יודע מה לגבי התקנה עם או בלי השאלה עם זה כולל התקנה בראשון עם זה כולל אז זה סביר
מישהו יכל לעזור בשאלה לגבי הצבע המטאלי?
אני לא יודע מה לגבי התקנה עם או בלי השאלה עם זה כולל התקנה בראשון עם זה כולל אז זה סביר
מישהו יכל לעזור בשאלה לגבי הצבע המטאלי?
זה 100 שקל כולל התקנה...אם אתה רוצה תשם של המקום אני אתן לך
אז זה מחיר סביר פחות או יותר אני ידבר עם אחי אולי הוא יכל להשיג בפחות אבל תתן בכל זאת
אני ילך אליו נראלי :blink1:
אז זה מחיר סביר פחות או יותר אני ידבר עם אחי אולי הוא יכל להשיג בפחות אבל תתן בכל זאת
אני ילך אליו נראלי :blink1:
למקום קוראים grease הם מתמחים במערכות לרכב...נמצא באיזור תעשיה ישן בראשון....ראיתי שם עוד כמה דברים והם די יקרנים...שם מגיני רוח עולים 380(גניבה) מצאתי במקום אחר(כמה דקות משם) ב-250 שקל שזה הבדל משמעותי
בוא'נה גנבים אהה נראלי אני אוותר על הנסיעה לשם שבטעות אני לא אתפתה לקנות שם ביוקר :rolleyes:
על הדרך אם אני כבר שם אתה זוכר את החנות שמוכרים את המגיני רוח נשמע מחיר טוב
זה ה4 חלונות או 2 רק?
יש לך המון סוגים של מגני רוח אני קניתי למאזדה 3 שלי ב200 שקל אבל זה הכי פשוטים שנדבקים!
יש גם כאלה שנכנסים לתוך המסגרת של החלון מייצור גרמני שעולים 800 שקל
בוא'נה גנבים אהה נראלי אני אוותר על הנסיעה לשם שבטעות אני לא אתפתה לקנות שם ביוקר :rolleyes:
על הדרך אם אני כבר שם אתה זוכר את החנות שמוכרים את המגיני רוח נשמע מחיר טוב
זה ה4 חלונות או 2 רק?
4 חלונות...זה המקום הכי זול למגיני רוח שמצאתי...גם באיזור תעשיה...רק תן לי להיזכר בשם של המקום כי הוא ברח לי מהראש...זה 5 דקות הליכה מהמקום השני שהבאתי לך
יש לך המון סוגים של מגני רוח אני קניתי למאזדה 3 שלי ב200 שקל אבל זה הכי פשוטים שנדבקים!
יש גם כאלה שנכנסים לתוך המסגרת של החלון מייצור גרמני שעולים 800 שקל
אני מדבר איתו על אותו סוג...הסוג שנדבק גם(לא היה להם סוג אחר)
כן שמתי לב להבדלים שיש פי 2 רק בגלל שזה הדבקה דרך אגב איפה עשית 200 ש"ח זה ל 4החלונות נכון כולל התקנה והכל?
דרךאגב מורן ראיתי עכשיו את האשכול שפתחת לא מזמן מה ניסגר בסוף קנית או לא?
הרכב שבתמונה הוא שלך?
דרךאגב מורן ראיתי עכשיו את האשכול שפתחת לא מזמן מה ניסגר בסוף קנית או לא?
הרכב שבתמונה הוא שלך?
זה הרכב שהיה לי...אני בסוף החלטתי לחכות טיפה ולחסוך ולהביא לאנטיס שנת 02+
אל תקנה מגיני רוח זולים, אני שילמתי על זוג קדמיים (דגם גרמני) 450 ש"ח.
לגבי וילון אחורי, גם לי יש. אני אישיתת במאזדה 6 הייתי משחיר את החלונות כולל האחורי. (השחרה עדינה)
טוב, אחרי שהפכתי את כל המחשב, מצאתי.
ד"א, התמונה הזו צולמה באחד המפגשים.
שים לב איך הגריל והמגיני רוח מוסיפים.
וילון אחורי:
לצורך השוואה מחיר של וילון די איכותי ללא סמל הוא כ-60 ש"ח. אם מדובר בוילון עם סמל אז מחיר סביר לדעתי הוא כ-80-90 ש"ח. לדעתי 100 ש"ח זה מחיר טוב לוילון עם סמל כולל התקנה.
מגיני רוח:
מניסיון הכי טובים הם גרמניים - צבע הרבה יותר יפה ואיכות ברמה. לדעתי כדאי לשלם עוד 100-150 ש"ח ולקנות מגיני רוח איכותיים. מגיני רוח שנידבקים הם לא הכי יפים לטעמי.
וילון אחורי:
לצורך השוואה מחיר של וילון די איכותי ללא סמל הוא כ-60 ש"ח. אם מדובר בוילון עם סמל אז מחיר סביר לדעתי הוא כ-80-90 ש"ח. לדעתי 100 ש"ח זה מחיר טוב לוילון עם סמל כולל התקנה.
מגיני רוח:
מניסיון הכי טובים הם גרמניים - צבע הרבה יותר יפה ואיכות ברמה. לדעתי כדאי לשלם עוד 100-150 ש"ח ולקנות מגיני רוח איכותיים. מגיני רוח שנידבקים הם לא הכי יפים לטעמי.
איפה ניתן להשיג מגיני רוח איכותיים?
קודם כל שבוע טוב...
לא הייתי השבת בבית בגלל זה לא עניתי...
מורן עדיף לך לחסוך ולהתאפק טיפה מי יודע אולי תקנה את המזאדה של עידן?(עידן אם אתה רואה את זה אני לא אמרתי כלום!:blink1:)
עידן אני לא חושב שבאמת יש הבדל בין מגיני רוח גרמני לפשוטים יותר המגיני רוח שלך הם הדבקה?
אני גם חושב לצבוע את החלונות אבל הרבה אנשים אמרו לי שבגלל שהצבע של הרכב הוא כזה ועוד להוסיף לזה חלונות שחורים הרכב "יבלע".
וואי אתה לא אמיתי אתה בטוח שהיא הייתה לא מזמן מיועדת למכירה באוטודיל איך פיספסתי אותה
שמורה יפה וסקסית הגריל הוא כמו של המאזדות שיש באמריקה..(ח"ול) לא ידעתי שהוא מוצעה
בארץ אתה מכיר את בעל הרכב אולי?כמה אתה חושב בערך אמור לעלות הסיפור הזה?
ו"stasik" מצטרף לשאלה של מורן איפה אפשר להשיג מגיני רוח איכותיים?
חח אם אני שומע שהוא מוכר את האוטו שלו...ישר אני קופץ...
וכמו שאמרת ואתה צודק...אני יחכה טיפה ובסוף אני יקנה לאנטיס שנת 02-04...
וגם לפי דעתי לא כדאי להשחיר גם את השמשה מאחורה בגלל הצבע של הרכב וזה באמת יבלע קצת...
האמת שיכול להיות שאמכור בקרוב את הרכב, אבל זה לא תלוי כל כך בי :)
בכל אופן, היא הייתה מפורסמת באוטו דיל. הבעלים היה גולש כאן בעבר.
לגבי המגיני רוח, שלי לא בהדבקה הם נכנסים בגומי, יותר נכון מולבשים.
יש הבדל באיכות פלסטיק, אם זה דהייה, לא שביר וכו'.
אני חושב שאם כבר קונים/עושים משהו אז לעשות עד הסוף.
זול מתחיל בז' וזוגלובק, בשנייהם בסוף תאכל נקניקיה...:bigsmile:
:bigsmile:כן אני חושב שאולי אולי אני ישחיר רק את החולנות האחוריים וזהו שגם זה אולי
אני ינסה לברר לך לגבי "הלאנטיס" יש לבן דוד שלי לאנטיס לא יודע כלום על הרכב פרטים הדבר היחידי שאני זוכר מהרכב זה שהוא בצבע זהב אני חושב הסגנון שלך?
חח:bigsmile: עידן אהבתי פשש איזה משפטים :blink1:
אני חושב שבדבר הזה אפשר לחפף קצת לא צריך להשקיע כל כך בזה
למרות שאני הכי הכי מסכים עם המשפט הזה שעם עושים משהו אז עד הסוף אני תמיד אומר את זה.כמה אתה חושב שאמור לעלות הגריל?
כן צבע שמפניה...הקודמת שלי גם הייתה בצבע שמפניה....צבע יפה...
תודה רבה!:amuse:
בכיף אחי אני מקווה שאני יוכל לדבר איתו מחר ואני יחזיר לך תשובה
דרך אגב נזכרתי היום ראיתי בעיתון של השבת שיש מבחר (2001,2002,2003 אני חושב אולי גם 2004 ) של לאנטיס במגרש בחולון אני חושב קוראים למגרש טרייד-אין חולון (התרגלתי לחפש בעיתונים שחיפשתי את הרכב :blink1:)אני ימצא את העיתון ויתן לך את המספר שלהם או שתריץ חיפוש אולי תמצא למרות שאני מציעה לך לבוא לקנות מהמגרש שקניתי בוא אין מגרשים כאלו באמת
נותנים שירות אין מילה אחת רעה אבל זה נמצא באשקלון ואני חושב שאתה גר באזור המרכז יותר לא?ותענו לי כבר על השאלה אני מת לקחת את האוטו לשטיפה מחר ואני לא יודע אם הצבע של הרכב הוא צבע מטאלי כי שמעתי שאסור לעשות ווקס על צבע מטאלי זה נכון?
אני יודע שכן מותר לעשות ווקס על צבע מטאלי...המאזדה של ההורים בצבע כחול מטאלי ועשינו
לאוטו ווקס ולא קרה כלום...
אבל תחכה שעוד מישהו יגיב....
לגבי מגיני הרוח הכל תלוי באיזה איזור אתם גרים. אני בזמנו קניתי מגינים גרמניים בנצרת. לא זוכר את השם של המקום, אבל לא בעיה למצוא. יש הרבה חנויות בנצרת של אביזרי רכב. מחפשים, שואלים קצת ובסוף מגיעים למקום הנכון! :blink1:
שלום!
מישהו יכל לאמת את מה שמורן אמר שבאמת אין שום בעיה לעשות ווקס לצבע מטאלי?
יש לי עוד שאלה,:worried: המושבים שברכב כמו ששמתם לבהם מעור ב'ז יש לי חומר לניקוי עור שאני
קונה לסלון בבית שהוא גם מעור כמובן אני יכל להשתמש בו על העור ברכב?תודה לעוזרים
מישהו לגבי השאלה שלמעלה?
מורן דיברתי עם בןדוד שלי לצערי הוא נותן את הרכב להורים שלו וקונה רכב חדש ככה שהוא לא מוכר
(שדרך אגב הצעתי לו את המזאדה 6 כמובן בתור הצעה) אבל בדקת בחולון?...
אני עושה אחת לחצי שנה פוליש ווקס לרכב, אני חושב ששלי מטאלי :bigsmile:
:bigsmile:אהה עידן עכשיו הבנתי למה הרכב שלך נראה ככה תמשיך ככה:blink1:
אז אתה אומר שאין בעיה לעשות ווקס לרכב?...אני חדש יחסית בכל העניין של השטיפות, ווקס, פוליש למניהם...בפוקוס לא השקעתי כל כך:confused:בשביל ידע כללי כמה בערך אמור לעלות פוליש ווקס?
יש תוצאות?
בדקתי באתר שלהם ויש לפי האתר רק אחת...אולי אני אלך לשם מחר פשוט הייתי בצבא ולא היה לי זמן
|