צפייה בגירסא המקורית : ריפוד מושבים ומראה פנימית ל-mazda 6 2005

yossizameret
31-08-10, 22:05
שלום
יש ברשותי מאזדה 6 2005 ואני מחפש ריפודים למושבים .
בנוסף אני מחפש כבר מספר חודשים מראה פנימית ולא מוצא .
אשמח לקבל מידע איפה ניתן למצוא מראה פנימית מקורית או חילופית

Stasik
01-09-10, 11:49
1. ריפודים
אתה יכול לקנות ריפודים מוכנים באחת החנויות לאביזרי רכב (200-300 ש"ח). ריפודים כאלה לא יושבים טוב על המושבים ולפי ניסיון נהרסים די מהר. יש לך גם אפשרות להזמין ריפודים בהזמנה אישית. ריפודים כאלה באים לפי צורת המושבים של הרכב שלך. הם יושבים כמו שצריך, איכות הרבה יותר טובה, בד והצבע לפי הבחירה שלך. המחיר כמובן יהיה כבר אחר. לדוגמא: בד דמוי עור בשני צבעים בין 700 ל-1000 ש"ח.

2. מראה פנימית
אם אתה מחפש את כל המראה קומפלט אז פשוט תלך לפירוקיה ותקבל מראה מקורית שלמה ותקינה. המחיר לא צריך להיות גבוה מדיי.

yossizameret
01-09-10, 14:51
קודם כל תודה
לגביי המראה הלכתי למגרשי מכוניות שעברו תאונה ולא מצאתי מראה . נראה כי למכוניות המזדה המראה שונה משנה לשנה, ומראה פנימית של מאזדה 6 דגם 2004 לא מתאימה לדגם 2005, לכן אני מתקשה למצוא מראה.

Stasik
01-09-10, 15:04
יכול להיות שזה לא מתאים. אני כ"כ מכיר את הרכב שלך.
אופציה נוספת זה לפנות למחסני מאזדה. גם אם אין להם במלאי אז הם יזמינו לך מחו"ל. השאלה כמה כל זה יעלה לך. אני חושב שאחרי שתשמע את המחיר, אתה כבר לא תרצה מראה ברכב שלך. :bigsmile:

רגע! ומה עם המראה שלך? אין לך בכלל מראה או שהיא שבורה?
אם היא שבורה אז מה בדיוק שבור. אולי נוכל לעזור לך בתיקון...

מאזדה 2.3
01-09-10, 17:32
בשביל מה לעשות את כל הסיפור הזה מה אתה חייב שהמראה תיהיה מקורית לך לפירוקיה,חנות של אביזרי רכב בכל חנות אני אפילו חושב שמוכרים מראות לרכב בתחנות הדלק.
אבל אם אתה רוצה מקורית (שאני לא מבין כל כך מה זה משנה)זה כבר סיפור אחר שיוציא ממך זמן,מאמץ וכסף ההחלטה בידך.