צפייה בגירסא המקורית : הרכב התעקם בצד (מאזדה 3)

AmiRw
30-05-09, 16:56
שלום לכולם ,
למי שעדיין לא הכיר אותי , קוראים לי אמיר , בן 17 , ויש לי מאזדה 3 כסופה .

לפני כמה ימים שטפתי את הרכב ושמתי לב שהרכב קצת עקום מהצד , זה נראה כאילו שמישהו נתן אגרוף לרכב , אני לא יודע אולי מישהו לא אהב ת'רכב , לא אהב את הנהיגה שלי או משהו , ופשוט נתן אגרוף לרכב .

http://i39.tinypic.com/11qjlap.jpg

מקווה שרואים את התמונה טוב .

עכשיו אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אפשר להחזיר את זה לאיך שזה היה .

תודה לעוזרים

יקיר
30-05-09, 17:12
אפשר לתקן זאת בקלות.

אני מציע שתגש לפחח הוא כניראה יפרק את הפלסטיק מתוך הרכב ויחיזר את הפח למקום ע"י לחיצה.
אני חושב שגם אתה יכול לעשות את זה לבד, השאלה אם יש גישה מתוך הרכב לפח.

יקיר.

AmiRw
30-05-09, 17:16
ת'אמת נסיתי לבדוק , הלכתי לפחח , הוא בקש 300 שקל על העבודה וצביעה של כל החלק , וזה חלק ארוך מאוד .

אמרו לי שיש משאבה כזאת שפשוט שואבת את החלק לבחוץ , האם זה אפשרי ?

Stasik
30-05-09, 17:35
אין כאן נזק רציני ואין צורך בשום משאבה.
פשוט תפרק את הפלסטיק מבפנים. אני בטוח שיש גישה לפח במקום הזה. פשוט תדחף את המקום העקום חזרה - החוצה וזה יקפוץ לבד. ישאר אולי סימן קטן...

אם תצתרך להפיל כח אז תעשה את בעזרת קרש כלשהו אך לא קרש חד. שלא ישאיר לך סימנים על הפח...

יקיר
30-05-09, 19:01
מוכרים בהום סנטר מתקן להרמת שמשות, זה כמו ידית עם וואקום(כמו פומפה) הייתי מנסה להשתמש עם הידית הזו על השקע, לשים את הוואקום בשקע הזה, ליצור עליו וואקום ואז למשוך.

אפשר לנסות גם עם פומפה, לדחוף את הפומפה ואז למשוך מכה אחת, נסה כמה פעמים אולי תצליח.

יקיר.

אלירן26
30-05-09, 19:04
תוציא את זה עם פומפה זה עובד מניסיון

עידן
30-05-09, 19:42
אם הפחח שביקש 300 ש"ח, לא מתכוון למלאות את המקום עם חומר, הייתי הולך על זה.

בכל מקרה, יש בחור בהרצליה שמוציא את הפח מהמקום ללא חומר/צבע.

שמוליק
30-05-09, 20:04
אל תתפתה שהצעות של תיקון וצביעה. שלא תעיז.

שחר
30-05-09, 21:29
אין פה שום צורך בצביעה אין סימן של שריטה אפילו על המקום.
אצל פחחים אכן יש פומפה שמושכת את החלק החוצה נסה כמו שהציעו רבים לפני לפרק את הפלסטיק על הקורה הפנימית ולדחוף את הפח החוצה במקרה ואתה רואה שזה לא הולך ברר אצל כמה פחחים באזור אל תתפתה להצעה הראשונה!