צפייה בגירסא המקורית : בעיית שמע בעת מעבר ברמת עוצמת המוזיקה ברכב

blaulau
01-06-09, 02:27
יש לי מזדה לנטיס 323 שנת אלפיים
עם רדיו דיסק MP3 דיי פשוט יחסית של קנווד.. כל הרמקולים ברכב הם המקוריים לא שיניתי שום דבר..ובעזרת כיוון נכון הצלחתי להשיג אחלה איכות שמע שלא שומעים בהרבה מקומות ובאס מהרמקולים אחרי תקופה של חצי שנה פתאום אני עובר את ה20 בווליום וכאילו כל הרמקולים עושים רעשים כאלה בקושי שומעים משהו צריך להיות על ווליום ממש נמוך בשביל לשמוע ברור
בדקתי את כל החיבורים הכל תקין גם המערכת ניסיתי לחבר אחרת ואותו דבר

אשמח לדעת מה הבעיה..תודה לעוזרים

mazda speed
01-06-09, 08:09
לבעיה כמו שייש לך צריך להקשיב על מנת לתת פיתרון מדוייק ולבנתיים אפשר להניח שאם מדובר בזה שבכל הרמקולים שומעים מוזר אז או שההגברה הפנימית של הרדיו דיסק לא תקינה או שאחד מהרמקולים פשוט מקצר וזה גורם לרדיו דיסק להוציא סאונד לא טוב בכלל .
אם יש לך ידיים תעשה דבר כזה , קודם כל תיגש לתא המטען ונתק את הרמקולים האחוריים ותראה אם משהו ישתנה , אם לא חבר אותם חזרה ושלוף את הרדיו דיסק ונתק את החוטים של הרמקולים הקידמיים ( זוג חוטים בצבע לבן וזוג בצבע אפור ) .
אם אחרי ניתוק הקידמיים עדיין שומעים מהרמקולים האחוריים לא טוב סימן שהבעיה מגיעה מהרדיו דיסק עצמו .
ברוב המקרים שאני ניתקלתי עם תקלה כזאת הבעיה הייתה באחד הרמקולים לכן חשוב שתבצע את הבדיקה בצורה טובה או שתתן למישהו שמבין לעשות את הבדיקה , על מנת שלא תשלול בטעות רדיו דיסק תקין .

Arik.G
01-06-09, 08:11
תיהיה בריא, קצת סימני פיסוק לא יזיק! זה נראה כאילו הקאת ערמת מילים.

ולעניינינו, כל הרמקולים לא עובדים פתאום?
תנסה להעביר את השמע על ידי הבאלאנס והפאדר (BALANCE, FADER) כל פעם לרמקול אחר.
ולראות האם זה כולם.
אם כולם לא טובים כנראה שזה הקנווד שלך, במקרה הזה תנסה להרכיב פאנל אחר ולראות האם הבעיה נפתרה. (אם לא כנראה כל הרמקולים נדפקו)

blaulau
01-06-09, 12:10
אווקי אני אבדוק תודה רבה

yaronbarr
07-06-09, 23:36
אווקי אני אבדוק תודה רבה
זה נדיר שכל הרמקולים לא תקינים.
כנראה המגבר הפנימי של הקנווד לא תקין.