צפייה בגירסא המקורית : מותו של רונן כץ

גילוסLX
07-01-11, 20:41
שלום חברים , רציתי לשתף אתכם ב מותו הנוראי והפתאומי של בן דודי רונן , שנהרג בתאונת פגע וברח בארצות הברית לפני כחודשיים וחצי .

בחורה בת 25 שנסעה ללא רישיון נהיגה פגעה ב רונן בזמן שנסע על אופנוע הדוקטי שלו ,הרגה אותו וברחה מהמקום , עד ראיה שבמקרה הוא חבר טוב של רונן הזעיק משטרה וניידת למקום , אותו החבר מספר לנו עם קשר עימו לאחר התאונה שבזמן שרונן נפגע ברגעים האחרונים לחייו העיניים שלו עדיין זזו ,וחברו אמר לו ''אל תדאג ,העזרה בדרך'' ובדיוק שהוא סיים להגיד את המשפט הוא שם לב לכך שכבר מאוחר מדי והוא נפטר .
רונן היה רק בן 27 ,בחור מצליח מאוד ,אהוב,חייכן,ומאוד אהב לתמוך ביהודים שחייו במצב כלכלי קשה.
אני אישית הייתי כל הזמן בקשר עם רונן ,עם זה טלפונית וגם במייל ,ואף לפני שלוש שנים רונן הגיע לארץ לביקור וביליתי איתו יום שלם של כיף שאותו אני בחיים לא אשכח .
רונן עבר לארצות הברית יחד עם משפחתו בגיל 12 ומאז התגורר במנהטן והיה נוהג לבקר בישראל כל מספר שנים בודדות .

הידיעה שרונן נהרג נמסרה לי טלפונית בזמן שאני נוסע באוטובוס בדרכי לבסיס , ואני אצוטט את השיחה עם אבא שלי: '' גיל ,רונן נהרג בתאונת דרכים , אני : אתה עובד עליי ? ''
לאחר שעתיים בערך אישרו לי לחזור הביתה להיות עם המשפחה ,והמראה היה קשה, אמא בוכה שמגלה שהבן של אחותה נהרג טרם הספיק בכלל לחיות את החיים .

ההלויה התקיימה בארץ,ביישוב בו רונן נולד שם הוריו החליט לקבור אותו .

יהיה זכרו ברוך, ואוהב אותו לנצח .

אגב אותה הבחורה שמבחינתי ראוי שתסבול כל חייה בבית סוהר,נתפסה ומרצה כיום 5 שנים בכלא סה''כ ,וזאת לאחר הריגה של בן אדם,נסיעה בלי רישיון,בריחה מהמקום .
ואני חשבתי שבישראל הענישה היא בדיחה .

הנה ודיאו מזירת האירוע :

http://www.ny1.com/content/top_stories/125720/bronx-driver-arraigned-in-fatal-manhattan-hit-and-run/

Stasik
08-01-11, 03:19
אני משתתף בצערכם!
יהיה זכרו ברוך!

יקיר
08-01-11, 07:19
מקרה מצער מאוד, משתתף בצערך!

יקיר.

תומר
08-01-11, 10:21
משתתף בצערכם.

לפחות תפסו את הבהמה.
היא תקבל 5 שנים מבית המשפט, אבל גם הרבה עונשים מהקב"ה.

shay
08-01-11, 14:42
כמה חבל, יהי זיכרו ברוך היה בחור גזעי.

אבי
08-01-11, 16:16
משתתף בצערכם....

גילוסLX
08-01-11, 21:58
תודה זה לא המילה המתאימה כאן,אבל אני מעריך את התייחסותכם, ואני מקווה שאנשים בכלל יבינו את הסיכון באופנוע כבד ובכלל .