צפייה בגירסא המקורית : דברים מרגיזים שיכולים לקרות ברכב.

gerdamen
10-02-11, 20:24
הדברים הכי מעצבים שיכולים לקרות..
:cool:
1-שאוכלים לך בורקס ברכב וכל הפירורים על הכסא.
2-שאתה מקבל משהו מאיבי ואתה מת להתקין אותו, וזה לוקח זמן שלא היה מתוכנן, אתה כבר נהייה עצבני ואז חברה שלך באה ושואלת אותך מי יותר חשוב אני או הרכב?!
3-שחבר שלך מגביר עד סוף הווליום בהמערכת, המגבר נכנס למצב של פרוטקשיין ואז צריך לכבות ולהתניע מחדש.
4-שאתה משלם 40 שקל לשטיפה איכותית ואחרי כמה שעות יורד גשם.
5-שמישהו נוסע ברכב שלך ואתה לידו, שהוא סוף סוף חונה זה מול מדרכה גבוהה ומשפשף את התחתית.
6-שהשטיח בריצפה זז ומלכלך את כל השטיח התחתון.

....

תומר
10-02-11, 21:25
עכשיו עמית תגיד את האמת...
יש דבר יותר מעצבן מכל מה שרשמת, ואתה צריך להכיר אותו:
השלט של אזעקת קוברה עם המספרים.
נכון ?
לפעמים אתה עומד בגשם ומקיש את הקוד 50 פעם עד שהרכב נפתח.
או שבדיוק אתה בורח מהרוטוויילר של השכנים ומתפלל שהשלט יפתח לך את האוטו.

sklod B
10-02-11, 22:27
שאתם לוקחים ילד קטן באוטו ומשאיר לך סימנים של ידיים שומניות או דביקות על החלון...

גילוסLX
10-02-11, 22:39
ש מנסים לסגור את הדלת של האוטו בלי לעשות הרבה רעש והיא לא נסגרת 3 פעמים לפחות ....

JohnDoe
10-02-11, 22:51
עכשיו עמית תגיד את האמת...
יש דבר יותר מעצבן מכל מה שרשמת, ואתה צריך להכיר אותו:
השלט של אזעקת קוברה עם המספרים.
נכון ?
לפעמים אתה עומד בגשם ומקיש את הקוד 50 פעם עד שהרכב נפתח.
או שבדיוק אתה בורח מהרוטוויילר של השכנים ומתפלל שהשלט יפתח לך את האוטו.

+1
ושגם הצ'ופצ'יק ה**** הזה מגומי שמחבר את השלט למחזיק מפתחות נקרע וצריך להסתובב עם המפתח והשלט לא מחוברים..
http://www.alexsander.co.il/components/img.aspx?img=11465.jpg&width=120

תומר
10-02-11, 23:07
בחיי אתה צודק, זה כבר מזמן נקרע אצלי.
פתחתי את השלט וחיברתי מבפנים משהו שדומה לשרוך נעליים מקוצר.

gerdamen
11-02-11, 01:01
וולאה צודק... שכחתי את ההאזקעה הלא מוצלחת הזאת.

ועוד משהו מרגיז שאתה ממהר, אתה מת לצאת מהדלת של הרכב, אז אתה משחק אותה רמבו פותח את הדלת סוגר סוויץ+אורות פותח את החגורה יוצר מהדלת סוגר בחוזקה כל זה באותה נשימה...
ואז החגורה לא מספיקה לחזור למקום שלה והדלת נסגרת עלייה.

עידן
11-02-11, 01:19
הדברים הכי מעצבים שיכולים לקרות..
:cool:
1-שאוכלים לך בורקס ברכב וכל הפירורים על הכסא.
2-שאתה מקבל משהו מאיבי ואתה מת להתקין אותו, וזה לוקח זמן שלא היה מתוכנן, אתה כבר נהייה עצבני ואז חברה שלך באה ושואלת אותך מי יותר חשוב אני או הרכב?!
3-שחבר שלך מגביר עד סוף הווליום בהמערכת, המגבר נכנס למצב של פרוטקשיין ואז צריך לכבות ולהתניע מחדש.
4-שאתה משלם 40 שקל לשטיפה איכותית ואחרי כמה שעות יורד גשם.
5-שמישהו נוסע ברכב שלך ואתה לידו, שהוא סוף סוף חונה זה מול מדרכה גבוהה ומשפשף את התחתית.
6-שהשטיח בריצפה זז ומלכלך את כל השטיח התחתון.

....
1. לא אוכלים ברכב. לא משנה מה, לא משנה מי :)
2. אני מכין את הבחורה לפני שהעדיפות היא הנסיכה. :1love:
3. אין לי מגבר. אבל האמת שאני לא אוהב לשמוע בפול ווליום.

4. אף פעם לא הייתי מרוצה משטיפה. לכן רק אני שוטף.

5. קרה לי פעם אחת. ומאז יש לי טראומה.

6. זה יכול להרוג אותי. וזה שהחגור הלא חוזרת למקום ומי שיושב ברכב לא מחזיר. בכלל!!!

:blink1:

gerdamen
11-02-11, 12:15
נסיכה... הכוונה ל323 או לחברה?:laugh:

shay
11-02-11, 13:06
שאתה מגיע בבוקר לרכב ואתה מגלה שהשכנה עם הג'יפ פתחה את הדלת מכל הלב וביקעה לך את הדופן, וכשיש רוחות ממש חזקות ופותחים את הדלת מבפנים והיא כמעט נעקרת ממקומה, שכיסית את הרכב ביום חם אששש וכשאתה חוזר גנבו את הכיסוי, שנוהגים לך ברכב ומשנים את זוית הכיסא ולעולם לא תמצא אותה שוב :smile11:

גילוסLX
11-02-11, 14:20
כשהפנסים מקבלים צבע של צי'טוס גבינה.

MAZDA 2.3
11-02-11, 14:51
:bigsmile: כל כך נכון כל הדברים שנאמרו כאן. דבר שקרה לי בשבוע האחרון זה מעצבן? (על תקן מעדון לילה :).
1.זה מעצבן שאתה מקפיץ את אחותך לקניון שנמצא 20 דקות מהעיר ביום הכי גשום וחורפי היא מדליקה
את החימום בכיסאות ושהיא יוצאת היא שוכחת לכבות ואחר כך מתפלאים ולא מבינים כל השבוע למה הכיסא רותח בימים גשומים זה מעצבן.
2. זה מעצבן זה שאבא שלך לוקח את הרכב שלך לנסיעה דחופה ומשאיר את הסאנרוף פתוח קצת
ביום שמודיעים שמחר יהיה יום גשום ואז שאתה קם בבוקר בגשם, בא להיכנס לרכב ורואה את זה נחשכות עיניך ואתה חושב לעצמך הלך הרכב אתה פותח את האוטו ומגלה שאין אפילו טיפה אחת אתה כל כך מודה למהנדסי מאזדה למינהם זה מעצבן!:mad::cheesy:

עידן
11-02-11, 15:02
נסיכה... הכוונה ל323 או לחברה?:laugh:

כמובן שללאנטיס :idea:

kawamagi
11-02-11, 18:02
כשאתה לוקח מישהו והוא לא מוצא את איך לסגור את הדלת, ב BA 90% מהאנשים מסתבכים עם זה...
ואז אתה מוצא את עצמך צורח עליו שלאאאאאאאאאא ימשוך את הדלת מהחלון (הרי גם ככה היא רופפת)

tgb
11-02-11, 18:24
כשאתה לוקח מישהו והוא לא מוצא את איך לסגור את הדלת, ב BA 90% מהאנשים מסתבכים עם זה...
ואז אתה מוצא את עצמך צורח עליו שלאאאאאאאאאא ימשוך את הדלת מהחלון (הרי גם ככה היא רופפת)

חח צודק ב 100 אחוז

או שאתה לוקח מישו טרמפ והוא סוגר לך את הדלת מהחלון ואתה מפחד שהחלון ישבר :(

gerdamen
13-02-11, 00:34
שהולכים לקניות לסופר עם אמא והיא לא שמה לב, והעגלה ששקולת 50 קילו נכנסת בפגוש ומורידה צבע.

גילוסLX
13-02-11, 23:12
כמישהו אחר נוסע ברכב שלך ועולה על במפר במהירות גבוה ואז יש את הרעש הזה של פחחחק

yossi1980
06-03-11, 17:02
חחחח....
מצחיק :)

ron_perreg1
08-03-11, 17:03
זה שגיליתי שאת הרכב שקניתי מיד 2 מוכרים בטרייד אין באלבר, פחות 9,000 ש"ח, זה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט עבדו עלי, צריך לחוקק איזה חוק שיגביל את כל אותם החאפרים שמוכרים לנו מכוניות יד 2 ולא מספרים את האמת, או שרואים מישהו שלא ממש מבין ברכב ודופקים אותו, זה מעצבן.