אני יודע שיש הרבה חפירות בנושא
רק רציתי להיות בטוח במשהו ובבקשה לא לאכול אותי.(-:
הבנתי שניתן להשיג אישור לקסנון במידה והרכב מגיע מהחברה עם קסנון
זאת אומרת שאם בדגם שלי שאין לו קסנון, ניתן להוסיף בתנאי שיש דגם כמו שלי עם תאורת קסנון
שמגיע מהחברה.
אם כן יש כזה דבר כי שמעתי על זה הרבה איפה אני צריך ללכת כדי לאשר / להתקין אותו
יש לי יונדאי קופה 2005
אתה צודק לגבי מה שאמרת, אבל כבר מעכשיו אני אומר לך שלא יאשרו לך את זה. כדי לאשר זאת במשרד התחבורה אתה צריך להביא להם אישור של יבואן/יצרן הרכב. באישור צריך להיות רשום שבדגם הזה ספציפי, מאותו שנתון, עם אותו מנוע, היה מורכב במפעל קסנון. הבעיה שאף יצרן לא ייתן לך אישור כזה ואין שם כם מי לדבר. כמו כן גם במשרד התחבורה אין עם מי לדבר.
מכיוון שלרכב שלך יש גרסה עם קסנון אז זה פחות מושך את העין של השוטרים(למרות שאוטו ספורט תמיד מושך עין).
בלי עין הרגע אני אישית כבר כמעט שנה עם קסנון סיני זול K6000, ברוך השם לא עושה בעיות,לא מסנוור,בלי דוחות.
אם למשל יש פיאט אונו עם K8000 מן הסתם שהשוטרים ישימו לב.
דרך אגב עצרו אותי לבדיקה לפחות 5-6 פעמים ולא העירו לי, והכי מצחיק שה+ התנתק לי, והנורה לא עבדה, שוטר עצר את אבא שלי ואמר לו לתקן את זה.
חחח באמת מצחיק:laugh:
אני פשוט לא רוצה לנסוע למקומות בפחד שיעצרו אותי על זה
פשוט חשבתי שאולי יש פרוצדורה חוקית לסדר את זה...
כי מה ההבדל ביני לבין רכב שיוצא אורגינל מהחברה עם קסנון?
אני מתקין בארץ מבצע בדיקה במכון שהוסמך לכך ואם עובר, אני מקבל אישור..
הפרוצדורה באמת קיימת וניתן לקבל אישור בצורה חוקית. הבעיה שזה מעגל סגור! אלה שולחים למשרד ההוא. שם שולחים לעוד מקום ושם אומרים להתקשר למספר טלפון מסויים. בסוף בטלפון הזה אף אחד לא עונה וגם לא יענה בחיים. בסופו של דבר אין עם מי לדבר.
מה שהכי מצחיק שבמשרד הרישוי הם לא מוכנים אפילו לדבר איתך. מה שהם עושים, מצביעים על הלוח שתלוי על הקיר ועליו מספר דפים מודבקים. יש שם סדר של הוצעת אישורים כאלה ומספרי טלפון. רוב מספרי הטלפון השתנו לפי 20 שנה ולא מעודכנים. כאשר אתה מתקשר אתה מגיע לבית פרטי שכבר מקללים אותך מרוב שכל יום מתקשרים אליהם ממשרד הרישוי. כרגיל "סדר מוחלט" בארציינו היפה... :confused:
ממש מבאס..
תאורה ממש טובה והחזקה מאיר את הכביש כמו תאורה של אצטדיון
וגם בנוסף ממש יפה לרכב...
אולי בעוד כמה שנים זה יהיה חוקי שיעשו הסדר כמו שצריך
עד שזה יהיה חוקי כולנו כאן נהיה על כיסא גלגלים ומקסימום נוכל להתקין תאורת לדים בפינות של הכיסא... :bigsmile: