צפייה בגירסא המקורית : המלצה על בית העסק 'משה זר קרבורטורים והזרקות' בפתח-תקוה
שבת שלום חברים,
אני ויקיר כבר הרבה זמן תיכננו ללכת ולעשות ניקוי למערכת ההזרקה ברכב. היום בבוקר התיצבנו בפתח-תקוה ברחוב הרכב 5 אצל "משה זר הזרקות". חיים יוד, חברינו מהפורום, עובד שם והוא המאבחן הראשיץ הבן אדם פשוט אנציקלופדיה לרכב מהלכת. קיבלנו שם יחס חם, דאגו לנו ולרכבים שלנו בצורה יוצאת מן הכלל. כל דבר שפורק, חיים הסביר לנו. הוא פירק את המזרקים ובעזרת מכונה שנקראת "אולטרה סוניק" הוא גם ניקה אותם.
ישנה מעין אמבטייה עם חומר ולתוכה מכניסים את המזרקים ומחברים אותם לשקעים
והם בעצם "עובדים" בתוך החומר.
אך הם לא עובדים וסתם יונקים חומר האמבטייה רוטטת ובתוכה מושמעים גלי קול
בתדרים גבוהים מאוד אשר מפרקים את כול הליכלוך שנמצא במזרק נשמע לכם מופרך?!
תתפלאו אבל ממש לא אנחנו ראינו בעיניים איך מכל מזרק יוצאת הג'יפה ואיך כול
הליכלוך שבתוכו מומס ויוצא החוצה בצורת אבנית/ קצף.
לאחר מכן החליפו לנו את הרשתיות שבתוך המזרק (מסננים) וגם את כול הגומיות אשר
אוטמות אותו, חיים בדק לנו אטימה בכל מזרק ובדק את הרכב בעזרת מחשב על מנת
לסרוק תקלות.
אנחנו יצאנו משם עם חיוך ענקי על הפנים קיבלנו אחלה שירות, אחלה יחס, למדנו המון.
למקום מגיעים עשרות רכבים מכל הסוגים עם תקלות מופרכות והם עולים עם הבעייה בקלות.
אני מאוד ממליץ על הניקוי ואני אשאיר מקום קצת ליקיר לספר לכם על איזו תקלה ברכב
של יקיר עלה חיים במהלך ניקוי המזרקים.
כמה תמונות.
המכון מחדר ההמתנה למעלה (שימו לב למאזדות שלנו מימין):
http://img194.imageshack.us/img194/4889/dsc00050ykq.jpg http://img194.imageshack.us/img194/8164/dsc00052c.jpg http://img194.imageshack.us/img194/2933/dsc00054p.jpg http://img194.imageshack.us/img194/876/dsc00057c.jpg
קורבט חמודה שראינו ליד.
אחר כך עברנו לרוני ועשינו לנו מפגש קטן בתחנה המרכזית בראשון:
רוני ויקיר מחפשים מה לגנוב לי מהרכב:
http://img194.imageshack.us/img194/48/dsc00058hru.jpg
http://img194.imageshack.us/img194/7452/dsc00059j.jpg
שני גנבים. :idea:
יפה לכם (-:
אפשר לדעת כמה עולה דבר כזה ?
המחיר יכול להשתנות בין הרכבים תלוי אם אתה צריך ניקוי מצערת וכול מיני כיוונים
עדיף לך להגיע למקום ולקבל הצעה.
זה שאתה חבר המועדון יתן לך כמה נקודות זכות אני מבטיח. :blink1:
היום אני ושחר היינו אצל "משה זר הזרקות", חיים ומשה קיבלו אותנו מאוד יפה, קיבלנו את היחס הכי טוב שאפשר כלפי הלקוח, תוך כדי העבודה חיים הסביר לנו על מערכת הדלק, והראה לנו מה הוא מחליף, אצלי הוא ביצע ניקוי מזרקים,סריקת תקלות במחשב הניהול ע"י מחשב, כיוון מה שצריך במנוע.
לאחר הטיפול אצלו המנוע מרגיש כמו חדש, עובד יפה עם סחיבה טובה יותר.
במשך השבוע הזה אבדוק צריכת דלק.
בבקשה לא לשאול אותנו על מחירים, זה אסור לפרסום! כל מי שרוצה טיפול כזה במערכת הדלק שיפנה ל"משה זר הזרקות" תזדהו כחברי מועדון מאזדה ותקבלו מחיר טוב מאוד.
לכל רכב יש את הבעיות שלו, וכל רכב זקוק לטיפול מסויים, בהתאם לטיפול המחיר משתנה.
אני באופן אישי מבטיח לכם שתקבלו יחס מעולה, ואנשים בעלי מקצוע אמיתיים.
יקיר.
גם מצטרף להמלצות בנוגע למקום ולבן אדם
וכמוני נראה לי גם חצי מהמועדון שעברו אצלו טיפול
מקום מעולה ובן אדם עם ידי זהב!
שלום לכל חברי הפורום ולצוות המנהלים.
ראשית רוצה אני להודות ליקיר ולשחר על כל הפירגון גם אם מעט הגזימו :1love:.
שמחתי להכירם אישית ועוד יותר על הכבוד לעבוד על רכבם ואם הצלחתי לפתור להם בעייה אחת בזה יצא שכרי ( הם נסעו כ 400 ק"מ הלוך וחזור מבלי היכירות מוקדמת ביננו רק מהפורום ועל אמון זה אני מודה להם).
ולכם חברי המועדון המאוחד אני חוזר על הבטחתי - בדיקות סורק תקלות,ארבע גזים וכו הם בחינם עבורכם חברי המועדון ועל טיפול\ניקוי יש עבורכם הנחה של 20% לעבודה במכון.
שוב תודה והמשך שיטוף פעולה פורה.
בברכה לכולכם.
חיים יוד.
חיים תודה רבה על הקבלה החמה לחברי הפורום אני מאמין שעם שירות כזה יגיעו אליך עוד הרבה.
שחר, דבר אחד אני לא מבין, מתי לעזאזל הספקת לצלם את הרכבים שלנו אם היית לידי כל הזמן?:weird:
חבל שלא ידעת שאני יכול להיות בשני מקומות בו זמנית. :blink1:
שחר, אני גם ממש לא שמתי לב שצילמת, כל הזמן עמדת צמוד אלינו.
יקיר.
תודה לשחר ויקיר על הסקירה וההמלצה.
למרות שאני לא מכיר את חיים,
אני חושב שמגיעה לו תודה מכולם על היחס והשירות לחברי המועדון.
חיים המליץ לי להגיע לבדיקה חינם וטרם יצא לי, מקווה לעשות זאת בקרוב.
ובהזדמנות זו אשמח אם חיים יגיד מתי מומלץ לעשות ניקוי מזרקים ?
ברשותי פורד מונדיאו 2002 שעברה 131,000 ק"מ.
תודה.
מרשים, אני גם חייב לעשות את זה.
נשאלת השאלה איך כל העניין משפיע על הרכב, מבחינת ביצועים וצריכת דלק ?
האם מורגש שיפור משמעותי ?
מאיזה שנתון מומלץ לעשות ניקוי למזרקים?
אני לא חושב שזה הולך לפי שנתון הכול תלוי במזרקים שלך מה מצבם אבל הליכלוך
שבתוכם הוא לא משהו אשר נראה לעין ואתה לא יכול לנחש.
כשהיינו אצל חיים היו שם רכבים משנת 90 והייתה גם מאזדה 6 2005.
לדעתי רצוי לטפל במזרים אחד ל 5שנים בערך.
יקיר.
אני מאוד רוצה לעשות ניקוי מזרקים, אבל קראתי בפורומים השונים דעות בעד ונגד ואני לא יודע מה להחליט.
מצד אחד אני קורא כאן רק דברים טובים.
מצד שני קראתי על רכבים שזה לא מתאים להם והחומר שמנקה פשוט הורס את רכיבי המזרק עד שיש צורך בהחלפתו.
נכון לעכשיו אין לי בעיות של סחיבה ו/או צריכת דלק, או שאולי פשוט זה המצב שאליו אני רגיל ומכיר ובעצם הניקוי ישפר את מה שהכרתי.
מצטער, אבל עוד לא קיבלתי לתשובה חד משמעית, שתעזור לי להגיע להחלטה.
הדרך היחידה להרוס מזרקים זה לשפוך טונות של K44 ודומיו לתוך מיכל הדלק, כי אז זה יאכל את כל הגומיות והדברים הרכים במערכת הדלק, מהמיכל ועד המנוע.
אם אתה עושה ניקוי כמו שצריך, שזה שליפה שלהם החוצה, חיבור למכשיר מיוחד שמעביר בהם חומר מיוחד וכו', אז לא תהיה שום בעיה איתם, ואני יחד עם כל מי שעבר את זה אצל חיים יכולים להעיד על זה, זה עושה רק טוב לאוטו.
לאון תודה.
אין חכם כבעל נסיון, שכנעת אותי.
לא שחלילה הטלתי ספק בחיים או בבית העסק, דווקא קראתי עליהם רק דברים טובים.
ברגע שיהיה לי זמן פנוי אגש לשם ואחרי הטיפול אחזור לעדכן.
תודה.
המחיר יכול להשתנות בין רכב לרכב חיים אמר שסריקת תקלות לחברי המועדון תעשה בחינם.
אני לא חושב שיש דבר רכב שלא זקוק לניקוי מזרקים, ואני אפרט: הרכב שלך מעל 10 שנים
על הכביש, הוא עבר כבר יותר מ 190 אלף ק"מ אני מאמין הניקוי לא יזיק להפך הוא יעזור
לרכב בסחיבה שלו.
אם תעשה ניקוי ואין לך תקלות שדורשות החלפה של חיישן או חלק כל שהוא
אני מאמין שאתה לא תצא משם בנזק כספי גדול, שוב השיקול הוא שלך ואתה בוחר מה לתקן
או לסדר.
בכל מקרה ניקוי לא יזיק ואל תשכח לציין שאתה ממועדון מאזדה וששחר ויקיר שלחו אותך,
תאמין לי שתקבל יחס מעולה ומחיר טוב.
בהצלחה...
עשה מה שאתה רוצה בסופו של דבר הרכב הוא שלך גם אם הוא קרוב או לא ל190 אלף
הניקוי יעזור
לאחרונה חשתי שהרכב שלי (מזדה לנטיס 1800 ש.י. 1997) לא מרגיש טוב: קשה לו להאיץ,מתנהל בכבדות, מגמגם קצת ומפריז בשתייה (דלק).
החלטתי שזה הזמן לפגוש את משה זר וחיים יוד ששמם הולך לפניהם כ"דוקטורים" למכוניות.
קמתי מוקדם בבוקר יום ראשון ונסעתי לפתח תקווה ובעזרת ה-gps שבטלפון הסלולרי- הגעתי למקום.
חיים קיבל את פני ולאחר תחקור קצר ואיבחון ,ניגש לעבודה- פירק, ניקה, החליף, הרכיב, כיוון, בדק (ואף מצא "פשלה" קטנה שעשה המוסך שבו אני מטפל) ולאחר כשעתיים וחצי-ולאחר נסיעת מבחן הסתיים הטיפול.
יצאתי משם והופתעתי:המנוע כאילו שתה "רד-בול" וקיבל כנפיים-האוטו פשוט רץ קדימה והייתי צריך לרסן אותו .... הנסיעה חלקה,אין גמגומים והתאוצה-כמו פרארי (טוב אני קצת מגזים)
בהמשך אבדוק איך ההשפעה על צריכת הדלק.
מסקנות:
1.כל מה שסופר בפורום הזה על משה וחיים-אמת ויציב.(הם אכן אנשים נעימי שיחה ובעלי מקצוע)
2.המזגן והקפה שבחדר ההמתנה-עושים רק טוב לאורח הממתין.
3.מומלץ.
ואני הצטרפתי למועדון הלקוחות המרוצים של משה זר וחיים יוד.
שלום חברים .
לאחרונה המאזדה שלי ( לאנטיס BJ 2.0 ) התחילה לעשות בעיות . בעיות סחיבה בעליות והתנעה ופתיחה מהמקום . לאחר כמה התיעצויות עם יקיר ( וניסיונות כושלים לפתור את התקלה לבד) הוא הפנה אותי למשה זר בפתח תקווה .
היום הגעתי לשם וישר חיים יוד התפנה אליי . עשה את הבדיקות הנדרשות ומיד גילה שחיישן החמצן שלי "עייף" ואני צריך ניקוי מזרקים ומצערת . מיד התחילו בעבודה . הותאם חיישן של בוש המזרקים עברו באמבטיה המפורסמת והמצערת עברה ניקוי יסודי .כל החלקים הורכבו למקומם והרכב עבר כיוון סופי .
התנעה ראשונה והרכב עובד כמו שעון שוויצרי ! משה נכנס לרכב כדי לעשות סיבוב בדיקה וקורא לי איתו . הסחיבה מעולה , תגובת מצערת מיידית , והסחיבה פשוט מדהימה - הרכב עושה חאריקות בתחילת נסיעה !
חברים אני ממליץ בשני ידייי ורגליי על המקום הזה . אנשים שמבינים במה שהם עושים , בעליי מקצועה אמיתיים , אנשים אכפטיים והשירות פשוט מעולה.
חיים המון תודה לך , שמחתי להכיר בן אדם כזה מקצועי ואמין . אני שמח שיש עוד אנשים כאלה בעולם הזה , ובישביל לקבל ממך שירות אני ישמך ליסועה מכרמיאל אלייך כל יום !
המון המון תודה . הרכב פשוט "מטוס" .
בוריס.
אני מגיע מקצת רחוק.
יש לך במוסך זמני המתנה ארוכים לקבלת שירות?
עדיף לך להתקשר ולתאם איתם מספר הטלפון שלהם מפורסם באתר.
לא יכולתי להישאר אדיש למול ים המחמאות על חיים ומשה, אז שמתי פעמי אל פתח תקווה, וביקשתי גם אני לבדוק את תפקוד המנוע. לא היו לי בעיות מיוחדות, אבל זה היה במסגרת ה"בוא נוציא כמה שיותר כסף על האוטו לפני שאני מגלה כמה כסף הוצאתי על האוטו בחודש האחרון".
לא ארחיב את טיב השירות. יחס והתייחסות ראויים לציון. כל מילה שנאמרה נכונה.
מלבד ניקוי כללי של מערכת ההזרקה והחלפת חיישן, נאלצתי להחליף עוד איזהוא חלק שהיה סדוק.
לאחר סיום הטיפול, היה עוד ספק אצל השניים בקשר לערכי הגזים של הרכב בסל"ד נמוך, וביקשו שאחזור בשבוע שלאחר מכן. בבדיקה החוזרת חיים התרצה וציין שהמנוע מכוייל בצורה מושלמת.
שני דברים : 1. אין לי עדיין מספרים מאוד מדוייקים אבל בהרגשה שלי צריכת הדלק השתפרה מעל ומעבר למצופה. ואני מדבר על בין 20 ל-25 אחוז. 2. מאידך, הרכב איבד לא מעט מה"ספורטיביות" שלו. פתאום הוא מרגיש יותר כבד, מגיב פחות מהר וכד'.
שאלתי את חיים בעניין והסביר לי שזה די הגיוני, ושתמיד קיים טרייד-אוף בין הזריזות והספורטיביות לבין צריכת הדלק. האינסטינט הראשוני שלי הוא לדבוק בצריכת דלק טובה בכל מחיר, גם אם זה על חשבון ביצועים... אבל איכשהוא הנהיגה השבוע פחות מהנה עבורי.
אני עוד צריך לחשוב על זה ולראות באמת עד כמה הצריכה השתפרה, אבל ייתכן שאחזור למוסך ואבקש שיכוונו את המנוע שוב, לצריכת דלק גבוהה יותר, וביצועים יותר ספורטיביים...
תודה רבה לחיים ומשה על היחס, הטיפול, והמקצועיות.
שנה טובה !
אני לא מבין גדול במערכות הזרקה אבל הנה לך דעתי:
בגלל שהמערכת עכשיו נקיה היא מזרימה כמות דלק אופטימלית.
כשהיא הייתה "סתומה" נכנס יותר דלק כדי לחפות על הסתימה.
תקנו אותי אם אני טועה, זאת המחשבה ההגיונית שלי בלבד.
טוב אז היום באופן מקרי לחלוטין עברתי אצל חיים ומשה, ככה על הדרך.
נכנסתי בגלל דבר שמוציא אותי מדעתי:
במהירות ובסל"ד מאוד ספציפיים הרכב כאילו מקרטע, יותר נכון מטלטל את עצמו.
זה קורה במהירות 85-90 קמ"ש בהילוך שיוט עם נגיעה קלה ביותר במצערת.
חיים חיבר את האוטו למחשב אבל לא נרשמו תקלות,
משה עשה סיבוב לבדיקת לחצי דלק בנסיעה, הכל יצא תקין כך שהבעיה היא לא במשאבת דלק.
נערכה גם בדיקת זיהום אויר אבל הנתונים מושלמים.
לאחר שהם הגיעו למסקנה שהאוטו בסדר גמור (וגם סירבו לגבות תשלום על הבדיקה, כל הכבוד)
יצאתי חזרה לכיוון הבית, וחשבתי לעצמי בדרך אולי זה בכלל התושבות מנוע שלא מצליחות לרסן את הטלטולים שאני מרגיש.
הרי אני יודע שצריך להחליף אותן למרות שהן עדיין במצב סביר.
יש למישהו השערה לבעיה ? משהו שלא חשבנו עליו ?
ושוב תודה לחיים ומשה על יחס נהדר וסירוב לגבות תשלום על הבדיקות.
mazda speed 16-06-11, 22:33 באמת ראוי לציין את היחס והשירות המעולה שחיים ומשה נותנים במוסך !!!
בקשר לטילטולים האלה , קצת קשה להבין בדיוק למה אתה מתכוון אבל יש לי הרגשה דומה לשלך , תושבות !
צחי הכוונה היא שבזמן שיוט, במהירות וסל"ד מאוד ספציפיים, הרכב כאילו מקרטע.
זה קורה במהירות 85-90 קמ"ש, בשיוט, עם "ליטוף" קל על הגז (כמו שבודקים צריכת דלק בשיוט).
הסל"ד במהירות הזו בסביבות 2100.
ובדיוק במצב הספציפי הנ"ל, הרכב כאילו מקרטע.
אני אומר "כאילו" כי זה לא בדיוק קרטועים, יותר דומה לטלטולים, כאילו המנוע זז קדימה ואחורה ברטט.
חיים בטוח שהבעיה היא לא במנוע או במערכת ההזרקה, כי המחשב ברכב שלי מאוד רגיש לתקלות,
אם היה משהו בטוח שהייתה מופיעה אצלו תקלה בסורק.
כמו שאמרתי גם נבדקו לחצי דלק בנסיעה, וגם בדיקת זיהום אויר, הכל מצויין.
זה אומר שנשללו בעיות במשאבת דלק או במזרקים.
mazda speed 17-06-11, 23:19 כמו שאתה מתאר עכשיו קצת קשה לי להאמין שאלו תושבות וגם קשה לי לחשוב על משהו אחר , צריך להרגיש את זה בשביל להתחיל לחפש כיוונים , או שתמתין למפגש ונעשה בדיקה זריזה או שתכנס למוסך .
ברשותי לאנטיס מודל 97 בנפח 1840.
בחודשיים האחרונים הרגשתי בעיות ב"סחיבה" של הרכב ,המנוע מגמגמם ומצלצל וכמובן צריכת דלק
גבוהה.
לאחר קריאת ההמלצות בפורום החלטתי לפנות למשה וחיים.
גיליתי שני בעלי מקצוע מדהימים,הרכב טופל במקצועיות רבה ,התקלה אובחנה מיד.
השינוי שחל ברכב עצום,בקיצור מומלץ בחום.
גיא
החליפו זרנוק אוויר שהיה קרוע,ניקו את בית המצערת,החליפו רוטור של המפלג,פלגים חדשים,חיישן חמצן וכיוון ע"י מחשב.
לפי מה שאתה אומר יצאת שם בנזק באזור ה2000 ש"ח?
כן "נזק" לא קטן, אבל כנראה שמשתלם לאורך זמן, ימים יגידו.
גם אני ביקרתי אצל משה.
פשוט בנאדם טוב סבלני
מראה,מסביר,מתייחס , מיקצוען אמיתי.
איך שהגעתי למקום ניגשו אליי וניסו לאבחן את מקור הבעיה
חל שיפור משמעותי ברכבי ואני מבסוט! היה שווה את הנסיעה מב''ש
וחזרה אם חיוך על הפנים
תודה רבה!
|
|