צפייה בגירסא המקורית : טיפול בשריטה ברכב

ishay t
18-11-11, 11:27
שלום השבוע נסעתי לפנימייה בה אני לומד והחניתי את ברכב באזור רמה"ש בכפר הירוק שזה מקום עם הרבה ילדים ובלילה כנראה אחד הילדים ראה שהרכב שלי נוצץ(הרכב עבר שטיפה יום קודם לכן) וחשק להתעלל בו ובבוקר חשכו עיני למראה שריטה די ארוכה ועמוקה בצד הרכב! רציתי לשאול איזה דרכי טיפול חוץ מצבע יש? חשוב שזה יהיה לא יקר כלכך!

אמיר24
18-11-11, 12:19
אם הרכב שלך בצבע כסף יש חומרים לטישטוש למרות שהם לא הכי להיט אני זוכר מהפורד שהייתה לי זה מראה כמו כתם צריך לעשות על הסנמיטר זה שפורפרת של משחה כזו יש באוטו דיפו אם זה עמוק אז לדעתי אך ורק שפכטל וצבע על כל האיזור מקווה שנתתי יעוץ טוב

סקיפר
19-11-11, 13:38
אם זו שריטה עמוקה..רק פחח רכב יכול לתקן. לא ניראה לי הרבה כסף. כל תיקון שתעשה לא יראה טוב.

adcom99
19-11-11, 21:29
שריטה ניתן להעלים בצורה מושלמת רק ע"י תיקון וצביעה מחדש של האזור השרוט.

בשימוש ע"י כל מיני חומרים שנימכרים באוטודיפו למיניהם יכולים רק לטשטש את השריטות אם בכלל.

itays01
27-11-11, 17:34
לפני שלושה חודשים טסתי לקנדה מטעם העבודה, אישתי כמובן שנהגה ברכב ולא יודע איפה היא היתה ומה בדיוק עשתה (היא עצמה בכלל לא שמה לב) אבל כשחזרתי ראיתי חריטה עמוקה וארוכה על הרכב שלי וזה לא נראה בטעות, זה היה נראה או שאישתי היקרה חסמה למישהו רכב, או שחנתה במקום אסור כי החריטה הזו לא נעשה בטעות וגם לא במקרה.
מזלי שהרכב לא בדיוק שלי, רכב חברה של אלבר ככה שכבר ירדה לי אבן מהלב על גובה ההוצאה. הבאתי להם את הרכב ויום למחרת הרכב חזר אלי בלי שום סימן לחריטה כמה טוב שיש רכב חברה.
בכל מקרה תנסה למרוח קצת ווקס וגש מחר למוסך. בהצלחה.