צפייה בגירסא המקורית : שאלה לגבי המצב של דלק מוטורס.

שוקה
28-12-11, 08:30
כפי שבטח שמעתם המצב של החברה ממש לא טוב! הרבה חובות ירידה ברווחים וכו', אם אני רוצה להזמין רכב חדש נראה לכם שצריך לחשוש מהעניין, או שאפשר לסמוך על גיל אגמון שיצא מהמצב.

Giora
28-12-11, 17:17
שלום וברוך הבא,

אני אישית לא ראיתי את הדוחות הכספיים שלהם ולא גרפיים, כך עד שנראה נתונים אמיתיים לא ניתן להגיב לפי זה.

על גיל אגמון אני מעדיף לא להגיב עקב שינו החוק לשון הרע, דבר אחד אני ארשום, הוא איש עסקים מוצלח בהחלט.

אישית אני בעד שסוף סוף דלק-מוטורס תרד מטה ואפילו מתחת להעשיריה העליונה, מגיע להם.

לגבי הדאגות שלך, אני בספק, גם אם היית בעל רכב תוצרת חברת סאאב (המדהימה, לדעתי) שלצערי מתפרקת בימים הלו, אין מה לדאוג לפחות בעשור הקרוב.

sklod B
28-12-11, 21:58
בוא נצא מנקודת הנחה שדלק מוטורס באמת בקריסה, דבר ראשון הם מחוייבים לספק חלפים לעוד כמה שנים (אני לא זוכר כמה בדיוק) דבר שני פורד ומאזדה זה 2 מוטגים חזקים בארץ בתחום הרכב ככה שגם אם דלק מוטורס יפלו יהיה יבואן חדש שידאג לכל בעלי המאזדות והפורדים

עידן ב.מ
29-12-11, 23:01
חברים, מי שחושב שדלק מוטורס בצרות שיחנה בצומת ניר-צבי ויסתכל על השיירות שמעמיסות את הפוקוסים החדשים.

נכון, מצבו של המטבע היפני, הין, לא ממש משאיר מקום לתחרות מול הקוריאניות, ולכן שנת 2012 תהיה שנת הפורד בדלק מוטורס שעד עכשיו התבססה בעיקר על דגמי מאזדה.

הסירו דאגה מלבכם, חלפים יש בשפע :smile11:

Cypher
25-02-12, 20:48
לדעתי עדיף לחכות אכשיו אם רכישה של רכב חדש, ולחכות שנתיים בערך.
המחירים נופלים, כתוצעה מכך ערך המכירה גם ייפול אז ההפסד יהיה גם בקנייה וגם במכירה.
אני אישית שוקל מאוד ברצינות לעבור לאופנוע חביב ולחכות עד השסערה תחלוף והיה שיפור במחירים.
(אה וגם לSkyactiv)

אם כבר חייבים, אז זמינות החלפים יכול להיות שהצד החזק היחיד של החוק המוטורי כי הם חייבים להחזיק חלפים בשפע.

mazda speed
26-02-12, 15:04
אני זוכר שממש מזמן קראתי על נושא החלפים במידה וחברה נסגרת , אז בעיקרון לפי חוק בינלאומי החברה מחוייבת למתן חלפים לתקופה של 15 שנה לפחות , כך שאין מה לדאוג מהבחינה הזאת , חוץ מזה שיש חברות שמייצרות חלפים באיכות הדומה למקורי אז בכלל אין מה לדאוג .

תומר
26-02-12, 18:59
אני חושב שהחוק אומר הספקת חלפים למשך 7 שנים מיום שדגם מסויים יורד מפס הייצור.