צפייה בגירסא המקורית : שאלה: מתאם USB ןAUX למאזדה 6

אמיר24
16-01-12, 18:30
ברשותי מאזדה 6 מודל 2006 לקצורי
מחפש מתאם AUX וUSB מישהו מכיר ויכול להמליץ על חברה?
ראיתי כל מיני סוגים אבל שמעתי על תקלות מחלקן על ידי מתקינים שיש להם כזה
שלפעמים זה לא קורא את הUSB וכל מיני באגים
אם מישהו מכיר משהו כזה אבל טוב ככה שהאיכות לא תהיה דומה לדיסק

תודה מראש

אמיר

mazda speed
17-01-12, 07:07
אני אישית עוד לא שמעתי על תקלות במתאמים האלו , העניין בקנייה של מתאם כזה הוא אחר .
א . עולם מאוד יקר , בין 500-700 ש"ח תלוי חברה , סוגים , מה כן קוא או לא קורה .
ב. איכות השמע , רשמת משהו שלא יהיה כמו דיסק ולא הבנתי למה התכוונת אבל האיכות סאונד של מתאם כזה פחותה מאיכות שמע של דיסק בטח ובטח כשאתה משתמש במערכת מקורית של האוטו שגם ככה האיכות סאונד לא מי יודע מה .
לפי דעתי , וכמו שאני ממליץ לכל אחד ואני אישית גם עשיתי כך במאזדה 3 שלי , לרכוש מתאם דש בורד ואז אתה יכול להרכיב של כל רדיו דיסק שתרצה , אם תקנה את הרדיו דיסק מאחד הדגמים הפשוטים של קלריון MP3 עם כניסת USB ותרכוש מתאם דש בורד לרדיו אתה תגיע לאותו מחיר אם תקנה רק את המתאם AUX/USB .

אמיר24
17-01-12, 09:05
נתתה לי רעיון אבל אני מעוניין שאני יוכל לשמוע שירים דרך המערכת המקורית כי אני מבסוט מהרמקולים האלה אני אוהב וזה סבבה לי ואני מעוניין שהשליטה תתבצע מההגה ולא יהיה שינוי בפרונט טוב תודה בכל אופן אני אקח לתשומת ליבי מה שרשמתה ויראה מה אני עושה תודה ענקית חבר מצטער שאני לא הכי פעיל כי אני לא הכי מבין אבל אני לומד המון ממכם

JohnDoe
17-01-12, 09:31
כשלוש שנים יש לי מתאם כזה ברכב, קודם במאזדה 6 ואחרי שנמכרה הועבר ל3. שום בעיות ושום תקלות, עובד מעולה וממש לא נחות מהדיסקים, מעולה בשבילי כי לא רציתי גם לשנות שום דבר בקונסולה ורציתי לשמר את השליטה מההגה. אגב אני הזמנתי מחו״ל וזה ממש לא עולם יקר, וקל מאוד להתקנה.

אמיר24
17-01-12, 10:02
של איזה חברה ? ראיתי של אודיו ליין זה טוב?

JohnDoe
17-01-12, 10:23
אפשר למצואי היום באיביי בחצי מהמחיר הזה אבל לי יש משהו כזה http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=350260071808

אמיר24
17-01-12, 11:12
סבבה נחפש חבר עם חשבון זה יוצא 420 יותר זול בחצי