צפייה בגירסא המקורית : שיחזור קבצים לאחר מחיקתם - אפשרי?

עידן
10-07-09, 18:49
שלום חברים,

לאחר פירמוט המחשב בטעות מחקתי את התיקייה של השירים,

לפני מחיקתם קפץ חלון שבו היה רשום שהתיקייה גדולה ואם אני מעוניים למחוק לצמיתות, לחצתי אישור. חלק מהקבצים נשלחו לסל מיחזור - שיחזרתי אותם.

האם ניתן את שאר הקבצים? :1sad:

Dan
10-07-09, 19:04
אני צריך להבין...פירמטת את המחשב משמע התקנת מחדש את הוינדוס וזה גורר מחיקה של כל מה שהיה לך אלא אם כן הגדרת חילוק בהארד דיסק ופירמטת את רק החלק בו מותקן הוינדוס הקודם.

בגדול, אם מחקת בטעות תיקייה לצמיתות, ניתן לשחזר בעזרת תוכנת UNDELETE כל עוד לא איפסת את המחשב או ביצעת פעולת הכנסת קבצים חדשים לאחר המחיקה שביצעת.

יקיר
10-07-09, 19:30
יש ברשת כל מיני תוכנות לשחזור קבצים לאחר מחיקתם לצמיתות.

אם זה לא יעזור אין דרך אחרת, ישנן מעבדות ששולחים אליהם את הדיסק הקשיח והם מבצעים שחזור מלא מהדיסק הקשיח מאז ייצורו ועד היום, הבעיה היא שעלות השחזור היא בשמיים, בדרך כלל שולחים לשם דיסקים קשיחים שהיו במחשבים עם מסמכים חשובים שחייב לשחזר...

אם אני זוכר טוב העלות היא קצת מעל 1000 דולר(בטוח שלא תרצה :idea:).

אני זוכר לפני כמה שנים, שעבדתי בחנות מחשבים בתור טכנאי, מישהו בא למעבדה בחנות והתחנן שנעשה משהו בשביל לשחזר לו את הקבצים, והוא הסכים שנשלח עבורו את הדיסק הקשיח למעבדה הזו.

יקיר.

עידן
10-07-09, 20:00
דן, נתתי לטכנאי לפרמט את המחשב.

הוא גיבה את הכל, לאחר הפירמוט החזיר את הקבצים. אני בטעות מחקתי.

תוכל להרחיב לגבי התוכנה? מה, מו, מי...תודה (:

mazda speed
10-07-09, 21:28
אם מחקת אותם בטעות לאחר שכבר הותקנה מערכת הפעלה אז לא אמורה להיות בעיה בכלל , בעיקרון כל תוכנת שיחזור תפתור לך את הבעיה .
יש לי תוכנה ממש נחמדה וידידותית והיא ממש טובה , רק אני צריך למצוא אותה ואני ארשום את השם שלה , אם היא לא תהיה גדולה מידי אז אני אפילו אשלח לך אותה למייל .

Dan
10-07-09, 21:56
עידן

חשוב לדעת אם ביצעת התקנות של קבצים אחרי זה...

כעקרון ברגע שמחקת לצמיתות זה נמצא על ההארדיסק אבל רק הצריבה. ברגע שאתה מכניס קבצים אחרים הוא מוחק את הצריבה ההיא וצורב את הקבצים החדשים ולכן:

לא ניתן בשום אופן לשחזר גם במעבדה הכי יוקרתית.

כמו שציין פה קודמי ישנן מלא תוכנות לשיחזור קבצים. תריץ בגוגל UNDELETE ותוריד.

תוכנה ידידותית מאוד מבחינתי.

יקיר
11-07-09, 02:30
עידן

חשוב לדעת אם ביצעת התקנות של קבצים אחרי זה...

כעקרון ברגע שמחקת לצמיתות זה נמצא על ההארדיסק אבל רק הצריבה. ברגע שאתה מכניס קבצים אחרים הוא מוחק את הצריבה ההיא וצורב את הקבצים החדשים ולכן:

לא ניתן בשום אופן לשחזר גם במעבדה הכי יוקרתית.

כמו שציין פה קודמי ישנן מלא תוכנות לשיחזור קבצים. תריץ בגוגל UNDELETE ותוריד.

תוכנה ידידותית מאוד מבחינתי.

דן ידידי, אני הייתי עד באותו הזמן בחנות המחשבים ששחזרו הארדיסק שלם לגמריי פשוט שלחו לאותו לקוח את כל מה שעבר בדיסק הקשיח הזה.

אני ובעל העסק היינו מאוד מופתעים מזה ובמיוחד מהמחיר הכבד שהוא שילם.

אגב, לאחר השחזור הדיסק הקשיח כבר לא שמיש כי הם מפרקים אותו, ומעבירים את הדיסקים מהברזל שבתוכו, ומחברים לכל מיני מכשירים מיוחדים.

את כל המידע שהיה בדיסק הקשיח הם שלחו ללקוח בדיק קשיח חדש כמובן שהוא שילם עליו.

יקיר.

mazda speed
11-07-09, 04:29
יקיר צודק , לא משנה מה קורה לדיסק הקשיח תמיד ניתן לשחזר מה שהיה עליו .
יש לי חבר שהיה עובד בחברה לשיחזור נתונים וכשרציתי לשחזר כמה דברים מדיסק קשיח ששבק לי חיים הוא אמר לי שבשבילי הבעל הבית יעשה לי מחיר מיוחד של 100$ למגה בייט אחד !!!
אמרתי לו תודה רבה אבל זה לא כל כך חשוב מה שייש שם .
זה היה לפני איזה 4 שנים , היום בטח הכל שונה , יש טכנולוגיה מתקדמת יותר ובטוח שגם המחיר מעודכן יותר .

יקיר
11-07-09, 15:41
צחי, השחזור מתבצע במעבדה סטרילית, למי שיודע בתוך הדיסק הקשיח יש 2 דיסקים מברזל וראש קריאה שקורא/כותב על הדיסקים האלה(מזכיר פטיפון ותקליט).

פשוט מפרקים את הדיסקים האלה מחברים אותם למכישיר מיוחד שמריץ אותם במהירות המתאימה (בסביבות ה 7200 סל"ד).

והשחזור יכול לקחת הרבה מאוד זמן כמה ימים טובים תלוי מה בדיוק רוצים לשחזר וכמה זה שוקל.

הנה מצאתי כמה מעבדות שמתעסקות בזה לידע הכללי ויש שם הסבר:
http://www.mitsy.com/main.asp?cat=site&sel_nav1=34&gclid=CN6nw7-vzZsCFcITzAodAinkJA

http://www.edenrecovery.com/

עידן, נסה לחפש את התוכנה Handy Recovery, היא תפעל למשך 30 יום.

יקיר.

shimon
04-05-11, 12:26
יש גם את טיק טק הם עושים שחזור קבצים (http://www.tictac.co.il/%D7%A9%D7%97%D7%96%D7%95%D7%A8_%D7%A7%D7%91%D7%A6% D7%99%D7%9D/) ברמות הכי גבוהות שיש. יש גם תוכנות כמו recuva, restoration, soft perfect recovery