שלום לכולם
אני מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי. יש לי לאנטיס 97 ba אוטומתית , היום בשעות הצהריים ילצאתי לקניות , בדרך לחנות הכול היה בסדר , רכב נסע כמו שצריך אבל לאחר שעשיתי קניות בערך 30 דקות (רכב עמד מכובה) הנעתי את הרכב והתחלתי לנסוע. אבל משיהו היה לא בסדר: בלחיצה על דוושת תאוצה רכבי היה כאילו נחנק במשך 3-6 שניות או בין 700-1500 טורים, אחרי זה מנוע תופס תאוצה והסל"ד מתייצב.
אולי למישהו היתה בעיה כזאת והוא יודע מה לעשות
תודה מראש!!!
אם אני זוכר טוב הבעיה הזו לא חדשה לך יש לך אותה מלא זמן...
אם הבעיה היא שיש איחור בדוושת הגז בבמיוחד בימים חמים+מזגן, העלתי לא מזמן פרוייקט המסביר את תיקון הבעיה.
פילטר דלק,פלאגים,מסנן אוויר מתי הוחלפו?
בנוסף בצע ניקוי לחיישן הMAF עם ספריי מגעים/קארב'.
אם לא עוזר בצע את ההוראות לתיקון הבעיה בפרוייקט שהעלתי לא מזמן בפורום פרוייקטים.
אם גם לא עוזר אז תתחבר לסורק תקלות במוסך כלשהו המתמחה ברכבי מאזדה שיבדוק את כל הערכים, בנוסף בצע בדיקת 4 גזים ותעלה לכאן את הנתונים.
בדוק כיוון הצתה בנוסף לכל.
יקיר.
mazda speed
11-07-09, 04:43
אני זוכר שגם לי הייתה את הבעיה הזאת ב BA , החלפת פלאגים וניקוי חיישן MAF ובית מצערת פתרו לי את הבעיה .
היי
פילטר דלק הוחלף לפני 15000
פילטר אוויר , פלגים, שמנים הוחלפו לפני 400 ק"ם.
היתה לי אותה בעייה אבל אז צינור יניקת אוויר היה לא טוב, ברגע שהחלפתי אותו הבעיה נעלמה.
נכון הבעיה הופיעה לי שהרכב היה חם ו עם מזגן ו מה זה בדיקת 4 גזים:oh: אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.
יקיר קראתי את המאמר נראה לי פשוט
השאלה שלי האם אתה עדיין עם הנגד הזה? ואם כן אך אתה עובר זיהום אוויר בטסט?
תודה
היי
פילטר דלק הוחלף לפני 15000
פילטר אוויר , פלגים, שמנים הוחלפו לפני 400 ק"ם.
היתה לי אותה בעייה אבל אז צינור יניקת אוויר היה לא טוב, ברגע שהחלפתי אותו הבעיה נעלמה.
נכון הבעיה הופיעה לי שהרכב היה חם ו עם מזגן ו מה זה בדיקת 4 גזים:oh: אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.
יקיר קראתי את המאמר נראה לי פשוט
השאלה שלי האם אתה עדיין עם הנגד הזה? ואם כן אך אתה עובר זיהום אוויר בטסט?
תודה
לא בדקתי זיהום אוויר, קשה לי להאמין שזה יגרום לזיהום אוויר כי סך הכל הנגד מקדם את ההצתה.
גם אם תהיה בעיה 5 דקות והכל חוזר לקדמותו עד למעבר הטסט.
תבדוק שאין לך משיכת אוויר מהמרקים, פשוט שהמנוע חם ופועל בסרק, שפוך מים על המזרקים(שפוך בנדיבות בלי פחד) אם המנוע יתחיל להחנק אז יש לך משיכת אוויר מהגומיות מזרקים.
יקיר.
ו זה לא יעשה קצר או עוד משיהו?
ו זה לא יעשה קצר או עוד משיהו?
זה לא יעשה שום קצר!
לגבי זיהום אוויר צריך לבדוק. שינוי שכזה עלול לגרום לשינוים בזיהום אך אני בטוח שזה ממש לא משמעותי...
הבעייה תוקנה על ידי החלפת חיישן למדה ופילטר דלק
עכשיו ממש מרגישים 1800