נועםנועם
11-07-09, 03:01
משאבת הגה כח נוזלת, מזדה לנטיס 97 1600
האם כשמפרקים את המשאבה לאחר הרכבה יש לנקז אויר או שממלאים שמן במיכל וזהו
האם כשמפרקים את המשאבה לאחר הרכבה יש לנקז אויר או שממלאים שמן במיכל וזהו
|
צפייה בגירסא המקורית : משאבת ההגה כוח נוזלת (BJ מודל 1997) נועםנועם 11-07-09, 03:01 משאבת הגה כח נוזלת, מזדה לנטיס 97 1600 האם כשמפרקים את המשאבה לאחר הרכבה יש לנקז אויר או שממלאים שמן במיכל וזהו יקיר 11-07-09, 03:59 האויר מתנקז לבד, תמלא את המיכל עד קו הF, תשחק עם ההגה ימינה ושמאלה מספר פעמים ותוסיף שמן גיר אוטומט DEX II לפי הצורך. מידי פעם שאתה משחק עם ההגה ימינה ושמאלה תתפוס את ההגה חזק מסובב עד הסוף שמאלה למשל כ5 שניות ולאחר מכן לצד השני ואת אותה הפעולה, חזור על הפעולה הזו פעמיים שלוש כל צד. לאחר שמילאת שמן ההגה אמור לעבוד חלק וקל בלי רעשים. מאיפה הייתה הנזילה במשאבה, מהפלאנג' של הצינור שמתחבר למשאבה? או מהפולי? יקיר. נועםנועם 11-07-09, 12:05 האם כשאני מסובב את ההגה ימינה ושמאלה הרכב צריך להיות כבוי וגלגים באויר או דלוק הנזילה עדיין לא ראיתי מאיפה נוזל,שמתי לב שחסר קצת שמן,וכשהרב עומד אני רואה סימן של שמן על המדרכה, Stasik 11-07-09, 13:47 אתה צריך להניע את הרכב לפני שאתה מבצע את הפעולות שיקיר רשם. הגלגלים לא חייבים להיות באוויר. יקיר 11-07-09, 15:31 מנוע פועל גלגלים על הרצפה כרגיל. יקיר. איציק 11-07-09, 19:46 שבת שלום , שאלה בעניין משאבת הגה כוח, לנטיס 1.8 1999 כאשר הרכב מונע בעמידה מלאה , יש רעש של טרטור מעצבן :frusty::frusty:-בקצב הרבה יותר מהיר}באזור רצפת המושב שליד הנהג. לא משנה אם הרכב במצב של: P ,D או N . בדקו שני מכונאים במקומות שונים , אחד אמר משאבה מרעישה , במקום אחר אמר צינור המתחבר למשאבה תקול, כאשר אני רק מתחיל לסובב הגה ימינה או שמאלה הרעש נעלם וחוזר כשההגה במצב "מנוחה" . השאלה, אם אני מחליף את הנוזל { כנראה שאף פעם לא הוחלף} יש סיכוי לפתור את הבעיה ? אין בכלל נזילות וההגה קצת קשה בתקופה האחרונה . איציק יקיר 11-07-09, 20:30 אם תחילף שמן ה"כ הבעיה תחמיר, אין הוראה להחליף שמן הגה כוח לכן לא מחליפים. רק מוסיפים אם חסר, סוג השמן הוא DEX II. הבעיה אצלך יכולה להיות גם במסרק הגה, אם האטמים נפרצו במסרק אז הלחץ חוזר. אם המשאבה מרעישה אז היא לא טובה. יקיר. בצלאל 12-07-09, 01:24 יקיר יש לך מוסג איך מחליפים אטמים במסרק ההגה? אצלי יש רטיבות קלה בגרמושקה של מסרק ההגה BG רציתי לדעת אם שוה להתעסק עם זה בכלל? יקיר 12-07-09, 02:28 זה ממש ממש לא פשוט להחליף אטמים במסרק הגה צריך סדנא מיוחדת שעוסקת בתחום זה ממש פירוק לגורמים. יכול להיות שהרטיבות זה גריז ולא שמן. בדוק מה בדיוק יוצא מהגרמושקה, אם זה גריז אז רק מחליפים את הגרמושקה עבודה של מקסימום חצי שעה. יקיר. בצלאל 12-07-09, 02:48 תודה. אבל נראה לי שזה נוזל הגה. יש לי טסט בקרוב נראה מה יגידו יקיר 12-07-09, 03:18 אם נוזל שמן בצע אדום אז צריך להחליף מסרק הגה, זה לא זול אבל זה בטיחותי בהחלט. אם אתה רוצה למשוך עם זה עוד קצת, ואתה חושש מהטסט אז לפני הכניסה לטסט תנגב טוב את השמן. אני רק לא ממליץ לך ליסוע ככה עוד הרבה, כי יום יבוא ואחד מן האטמים הדולפים יקרע, ויצא כל השמן, שיגרום להגה קשה בפתאומיות ולהרס המשאבה. יקיר. | |