צפייה בגירסא המקורית : הגבלת מהירות במאזדה לאנטיס 323
שלום רב יש לי שאלה מאוד חשובה
יש ברשותי מאזדה 323 לאנטיס שנת 2000 נפח מנוע 1800
והשבוע לחצתי איתה עם עוד חבר שיש לו מאזדה כמו שלי
והאוטו לא עובר את ה 165 ק''מ הרכב מוגבל במהירות כל שהיא? ועם זה מזיק לרכב לנסוע במהירות כזאתי?
אני רק יודע שהמאזדות זה חווית נהיגה מושלמת!!!
ויש לי עוד שאלה עם אפשר להוסיף למאזדה שלי פילטר פתוח ועם זה יזיק לביצועים של המנוע כי יש לי חישן על הצינור
תודה אחלה של אתרר
אם אני לא טועה הרכב הזה סוגר 175 קמ"ש בגיר האוטומט.
אין הגבלה אלקטרונית, זה תלוי בגיר בעיקר ובמצב המנוע, אם הממיר קטליתי סתום חלקית/מזרקים שהספקם ירד עקב חסימה קלה/פילטר דלק סתום/פילטר אוויר/מד כמות אוויר מלוכלך/חיישן חמצן עצל שגורם לתערובת עניה, ועוד כמה סיבות כל אלו יגרמו לאיבוד חלק מהביצועים.
פילטר אוויר פתוח לא מומלץ לרכב הזה במיוחד לא עם גיר אוטומט שהפילטר עלול לשבש את אופן העברת ההילוכים.
יקיר.
על השאלה של המהירות אני מעדיף לא להגיב לפני שינעלו לך את האשכול עדיף
שתערוך אותה!
לגבי הפילטר פתוח דובר רבות על הנושא וכבר הוסבר מאות פעמים פילטר פתוח במצב
הנוכחי של הרכב שלך רק יזיק לביצועים ולמה?!
כי הפילטר צריך לינוק אוויר קר ובתוך תא המנוע האוויר חם מאוד לכן אתה תצטרך לבנות לו
תעלה (ראם אייר) על מנת שהוא ינוק אוויר קר מלמטה.
לדעתי סתם בלאגן ולא שווה הרבה חברים המליצו פה על פילטר פתוח INBOX שהוא נמצא
בתוך הקופסא המקורית וגם לא יהיו לך בעיות בטסט כי פשוט לא רואים אותו
הכול נראה מקורי וגם הוא יונק אוויר קר כמו הפילאר המקורי.
שלום רב יש לי שאלה מאוד חשובה
יש ברשותי מאזדה 323 לאנטיס שנת 2000 נפח מנוע 1800
והשבוע לחצתי איתה עם עוד חבר שיש לו מאזדה כמו שלי
והאוטו לא עובר את ה 165 ק''מ הרכב מוגבל במהירות כל שהיא? ועם זה מזיק לרכב לנסוע במהירות כזאתי?
אני רק יודע שהמאזדות זה חווית נהיגה מושלמת!!!
ויש לי עוד שאלה עם אפשר להוסיף למאזדה שלי פילטר פתוח ועם זה יזיק לביצועים של המנוע כי יש לי חישן על הצינור
תודה אחלה של אתרר
הכי חשוב שזה לא יזיק לך בסוף. :crazy:
איזה פילטר?!
לצבוע בכחול ולזרוק לים. :toung:
אם אני לא טועה הרכב הזה סוגר 175 קמ"ש בגיר האוטומט.
אין הגבלה אלקטרונית, זה תלוי בגיר בעיקר ובמצב המנוע, אם הממיר קטליתי סתום חלקית/מזרקים שהספקם ירד עקב חסימה קלה/פילטר דלק סתום/פילטר אוויר/מד כמות אוויר מלוכלך/חיישן חמצן עצל שגורם לתערובת עניה, ועוד כמה סיבות כל אלו יגרמו לאיבוד חלק מהביצועים.
פילטר אוויר פתוח לא מומלץ לרכב הזה במיוחד לא עם גיר אוטומט שהפילטר עלול לשבש את אופן העברת ההילוכים.
יקיר.
יקיר, ברשותך שאלה קטנה:
למה פילטר פתוח עלול לשבש את פעולת הגיר ?
תודה.
פילטר אוויר פתוח משבש את פעילותו של מחשב ניהול.
חיישן טמפרטורה של האוויר
אם הפילטר הפטוח ממוקם מתחת למכסה מנוע ללא בידוד הוא יונק את כל החום של המנוע. כמו שאתם יודעים כדי שדלק יישרף הוא חייב אוויר וכמה שהאוויר יותר קר ככה יותר דלק יכול להישרף. ברגע שהחיישן מזהה אוויר חם הוא נותן פקודה למחשב לזריק פחות דלק. מנוע מקבל תערובת עניה ומכאן ירידה בביצועים.
חיישן כמות האוויר
פילטר פתוח מאפשר כניסת אוויר יותר חופשית. זה נשמע טוב... הרי יותר אוויר מאפשר לשרוף יותר דלק. אבל כשאתה מתקין פילטר שכזה אתה לא רואה איך המנוע מגיב. אם החיישן לא בנוי לקבל כמות כזאת של אוויר ואז באיזשהו שלב הוא מגיע לנתונים המקסימליים שלו שגורם למחשב ניהול לעבור למצב חירום. זאת כמובן דוגמא הכי קיצונית. כאשר בנו את רכב, חישבו את הנתונים של המחשב והגדירו לו כמויות מקסימליות של האוויר הנכנס. ברגע שאתה משנה את זה אתה חייב לבדוק אך המנוע הגיב מבחינת הנתונים וברוב המקרים אתה חייב לשנות גם את ההגדרות של המחשב.
גיר אוטומט
גיר אוטומט נשלת על ידי מחשב ניהול משלו אשר מקבל נתונים של כל החיישנום מהמחשב הניהול הראשי (של המנוע). מחשב של הגיר מחשב את כל הנתונים של כל החיישנים ויודע מתי צריך להעביר הלוך. בחישובים שלו יש גם את הנתונים של כמות הזרקה שמושפעת מהחיישנים שעל צינור של הפילטר. לכן פעולת הגיר האוטומטי גם מושפעת מהנתונים השגוים של החיישנין האלה.
סיכום ודעתי האישית:
מחשב ניהול מנוע הוא מערכת הרבה יותר מסובכת ממה שרוב האנשים חושבים. המערכת הזאת מקבלת נתונים רבים בו זמנית, עושה חישובים מסובכים ומחלקת אשרות פקודות בשניה. כל שינוי קטן באחד החיישנין יכול לגרום לשינוים בכל המערכת ולהשפיע על עבודה הכללית של מנוע\גיר אוטומט. לדעתי התקנה של פילטר אוויר פתוח יכולה לשפר משמעותית את ביצועי המנוע אך היא דורשת גם שינוים בהגדרות של המחשב ושיפורים נוספים כמו הגדלת לחץ הזרקה, מזרקים יותר גדולים\חזקים, מערכת פליטה משופרת וכ'ו. התקנה של הפילטר ללא שינוים כאלה במקרה הטוב לא תשפיע ובמקרה הגרוע תגרום לירידה בביצועים. את השיפור הקבוע אתם בטוח לא תקבלו. המשמעות של "שיפור קבוע" הוא שיפור ביצועים בכל הסול"ד ובכל טמפרטורות העבודה.
חבל על הכסף שתבזבזו על התקנה וגם חבל על הדלק שיישרף יעילות כולשהי! :blink1:
פילטר אוויר פתוח משבש את פעילותו של מחשב ניהול.
חיישן טמפרטורה של האוויר
אם הפילטר הפטוח ממוקם מתחת למכסה מנוע ללא בידוד הוא יונק את כל החום של המנוע. כמו שאתם יודעים כדי שדלק יישרף הוא חייב אוויר וכמה שהאוויר יותר קר ככה יותר דלק יכול להישרף. ברגע שהחיישן מזהה אוויר חם הוא נותן פקודה למחשב לזריק פחות דלק. מנוע מקבל תערובת עניה ומכאן ירידה בביצועים.
חיישן כמות האוויר
פילטר פתוח מאפשר כניסת אוויר יותר חופשית. זה נשמע טוב... הרי יותר אוויר מאפשר לשרוף יותר דלק. אבל כשאתה מתקין פילטר שכזה אתה לא רואה איך המנוע מגיב. אם החיישן לא בנוי לקבל כמות כזאת של אוויר ואז באיזשהו שלב הוא מגיע לנתונים המקסימליים שלו שגורם למחשב ניהול לעבור למצב חירום. זאת כמובן דוגמא הכי קיצונית. כאשר בנו את רכב, חישבו את הנתונים של המחשב והגדירו לו כמויות מקסימליות של האוויר הנכנס. ברגע שאתה משנה את זה אתה חייב לבדוק אך המנוע הגיב מבחינת הנתונים וברוב המקרים אתה חייב לשנות גם את ההגדרות של המחשב.
גיר אוטומט
גיר אוטומט נשלת על ידי מחשב ניהול משלו אשר מקבל נתונים של כל החיישנום מהמחשב הניהול הראשי (של המנוע). מחשב של הגיר מחשב את כל הנתונים של כל החיישנים ויודע מתי צריך להעביר הלוך. בחישובים שלו יש גם את הנתונים של כמות הזרקה שמושפעת מהחיישנים שעל צינור של הפילטר. לכן פעולת הגיר האוטומטי גם מושפעת מהנתונים השגוים של החיישנין האלה.
סיכום ודעתי האישית:
מחשב ניהול מנוע הוא מערכת הרבה יותר מסובכת ממה שרוב האנשים חושבים. המערכת הזאת מקבלת נתונים רבים בו זמנית, עושה חישובים מסובכים ומחלקת אשרות פקודות בשניה. כל שינוי קטן באחד החיישנין יכול לגרום לשינוים בכל המערכת ולהשפיע על עבודה הכללית של מנוע\גיר אוטומט. לדעתי התקנה של פילטר אוויר פתוח יכולה לשפר משמעותית את ביצועי המנוע אך היא דורשת גם שינוים בהגדרות של המחשב ושיפורים נוספים כמו הגדלת לחץ הזרקה, מזרקים יותר גדולים\חזקים, מערכת פליטה משופרת וכ'ו. התקנה של הפילטר ללא שינוים כאלה במקרה הטוב לא תשפיע ובמקרה הגרוע תגרום לירידה בביצועים. את השיפור הקבוע אתם בטוח לא תקבלו. המשמעות של "שיפור קבוע" הוא שיפור ביצועים בכל הסול"ד ובכל טמפרטורות העבודה.
חבל על הכסף שתבזבזו על התקנה וגם חבל על הדלק שיישרף יעילות כולשהי! :blink1:
חברים אני צריך עזרה יש ברשותי 323 סדן והייתי רוצה לשפר את המנוע והמרה החיצוני
אשמח לקבל הצעות ובעניין תודה מראש אהרון
אהרון
אין צורך בלצטט את ההודעות של אחרים ובמיוחד הודעות ארוכות שכאלה.
לגבי בקשתך!
אנחנו נשמח לעזור לך. מה שאני צריך ממך שתפתח אשכול חדש בפורום "שופורי היצרן". תעלה את התמונות של הרכב שלך - צימום מקדימה ומאחורה ותרשום מה התקציב שלך.
תודה לך... :blink1:
פילטר אוויר פתוח לא מכניס יותר אוויר למנוע, אני לא יודע מה הרוב חושבים ככה..
הפילטר רק מקל על פעולת היניקה.
בזמן נסיעה רוח עוברת דרך הפילטר הפתוח ומשבשת את קריאת כמות האוויר
עם התקנת פילטר פתוח אין צורך לבצע שום שינויים בלחץ הדלק/מזרקים וכד' כי זה לגמריי מיותר ולא יעזור.
יקיר.
"מקל על פעולת היניקה" זה לא אומר שנכנס יותר אוויר? :huh:
"מקל על פעולת היניקה" זה לא אומר שנכנס יותר אוויר? :huh:
סטס ידידי אני אסביר לך:
תחשוב שהריאות שלך מסוגלות לשאוף 2 ליטר אוויר מקסימום.
נסה לנשום דרך שקית ניילון עם 2 חורים קטנים, יעבור דרך החורים 2 ליטר אוויר ב כ10 שניות עד שתצליח למלות את הריאות באוויר.
ותנסה לנשום דרך רשת, גם יעבור 2 ליטר אוויר אבל בזמן הרבה יותר קטן בערך שניה-שתיים.
יש בזה משהו, יכול להיות שניכנס טיפה יותר אוויר, כי אם שסטום היניקה נפתח לזמן מסויים ובזמן הזה עם פילטר רגיל הצילינדר לא מספיק להתמלא באוויר, כי השסטום נסגר מוקדם מידי לפני שנכנס הכמות המיועדת, ופילטר פתוח מוריד את ההנגדות אוויר וע"י כך הצילינדר מתמלא בקצת יותר אוויר בזמן שהשסטום יניקה פתוח, לדעתי הטענה הזו שכתבתי תקפה למנועים עם 8 שסטומים שפתח היניקה/פליטה קטן עם התנגדות גבוה.
מנוע עם 16 שסטומים מאפשר יניקה/פליטה מהירים יותר ומבטיחים שהצילינדר יתמלא באוויר, ויפלוט את העשן רוב העשן במהירות.
כשהאוויר זורם מהר בסעפת היניקה כשהוא נפגש עם הדלק הוא מתערבב איתו טוב יותר(מבטיח בעירה טובה יותר), וכשהאוויר זורם מהר יותר הוא פחות מתחמם, ככל שהאוויר שוהה פחות זמן בסעפת היניקה הוא פחות מתחמם.
אוויר קר מוסיף ביצועים.
המטרה של פילטר אוויר פתוח היא בעיקר להקל על פעולת היניקה ועל יניקת אוויר קר.
לגבי הוספת פילטר פתוח ללאנטיס, מי שרוצה פילטר פתוח יצטרך לנסות להרחיק את החיישן MAF מהפילטר פתוח כמה שיותר רחוק, כי כשהחיישן קרוב לפילטר אז החיישן מתקרר והמדידת אוויר לא נכונה.
בחיישן הMAF בלאנטיס יש 2 נגדים זעירים, אחד מהנגדים מתחמם לטמפ' מסויימת (אם אני זוכר נכון כ160 מעלות) והנגד השני לא מתחמם נשאר קר בעל אותה התנגדות.
ככל שזורם יותר אוויר הנגד מתקרר יותר, יחידה אלקטרונית של חיישן הMAF מחשבת על כל טמפ' שהנגד מתקרר היא מעריכה כמה אוויר נכנס, אז כשהפילטר אוויר פתוח מחובר קרוב לחיישן הוא מקרר סתם את החיישן כי עובר דרך הפילטר רוח מהנסיעה, וזה משבש את הקריאה, כדי למנוע את התופעה של שיבוש הקריאה צריך להרחיק את החיישן מהפילטר.
יקיר.
אוקיי,הגעתי מצטער נתקעתי ביער.
ננעל,שאלות של חופש גדול "כמה סגרתי" ," איזה מטוס" ,בבקשה להשאיר בפורום אחר לא במאזדה קלאב.
|
|