צפייה בגירסא המקורית : מילת תודה - לבחור זהב!

עידן
23-08-09, 00:13
שבוע טוב חברים,

לפני כשבועיים +-, מצאתי סמל באיביי שחיפשתי הרבה זמן, שלחתי הודעה לחבר הפורום סטס, לאחר שראיתי שהוא ביצע הזמנה לעמית עם המאזדה 6.
סטס, לא היסס וענה שכמובן הוא ייעשה זאת בשמחה. אמר לי כמה ייצא ואם זה בסדר מבחינתי, אפילו צילם את המסך כדי שאוכל לראות שהוא לא משקר(!)
המוצר הגיע, סטס חייג לעדכן אותי, ואף הציע שיפגוש אותי ברכבת כדי למסור לי את הסמל.
היום הייתי באיזור אצל משפחה, אז קפצתי לסטס, לקחתי את הסמל כולי שמח ומאושר...:embarrest:
סטס אפילו שאל אם יש לי שאלות כלשהיין לגבי הרכב וכו', אמרתי לו שיש לי בעייה של צלצולים מהמנוע כאשר הרכב קר, הוא הסביר לי מה יכולה להיות הבעיה, ואף איך לתקן אותה.
וכמובן ראיתי את הנסיכה של סטס, רק אומר שיש למה לחכות! :blink1:

אז סטס, המון המון תודה !!!

עידן.

תומר
23-08-09, 00:31
יפה מאוד.
כל הכבוד לסטס !

תתחדש ונשמח אם תעלה תמונה של הסמל.

יקיר
23-08-09, 00:39
סטס חבר פורום אמיתי שאוהב לעזור, גם אני ביקשתי שיזמין לי משהו מEBAY והוא נענה לבקשתי, אך בגלל שהמוצר לא היה מתאים לא הזמנתי בסוף.

כן ירבו כמהו.

יקיר.

עידן
23-08-09, 01:11
אהלן תומר, בבקשה -

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/OEM-Mazda-Protege-emblem-badge-decal-symbol_W0QQcmdZViewItemQQ_trksidZp3286Q2em20Q2el11 16QQhashZitem209c4c1b25QQitemZ140061186853QQptZMot orsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Stasik
23-08-09, 05:27
תודה רבה לכם על כל מה שנאמר כאן! אני מאוד שמחתי לעזור!

בהזדמנות זאת אני חוזר ואומר לכל מי שלא מכיר אותי ולא יצא לו לדבר איתי:
אני אשמח לעזור לכל אחד ואחד אם זה בקניה מאיי ביי (למי שאין לו אשראי), אם זה בתיקון\טיפול\החלפת חלקים וכ'ו. כל אחד יכול להתייץ איתי, לקבוע איזה יום שמתאים לשנינו ולבוא אלי. אני מבטיח שאשתדל לעזור בכל דבר האפשרי!

מספר הפלפון שלי הוא: 0577509092
רק דבר אחד אני מבקש... אין לי יותר מדיי זמן ולכן אני לא אוכל לחזור לכל אחד ולרדוף אחריו. מי שמעוניין בעזרה כלשהי, אל תתביישו להתקשר. אתם לא מציקים לי ולא מפריעים. אני עובד רק לילות ולכן בד"כ בשעות הבוקר\צהוריים אני ישן ולא עונה. אל תתביישו להתקשר אפילו בלילה אני ער כל לילה באופן קבוע.

אני מאוד שמח אם אני מצליח לעזור לחברי הפורום!
כרגיל מאחל לכם נסיעה בטוחה וזהירה!
אל תתביישו לשאול!
מי שלא ישאל לא ידעה! :blink1:

P.S. שמואל אני מאוד מצטער שלא חזרתי אליך כמו שסגרנו. נמחק לי מספר הפלפון שלך! אם אתה עדיין צריך עזרה אני אשמח לעזור. תתקשר אלי!

gerdamen
23-08-09, 07:39
אני גם חייב לציןן לטובה את סטס.!! באמת גבר, עזר לי מאוד.

יבגני
26-08-09, 22:57
כל הכבוד סטס !!!
באמת טוב מאוד שיש בן אדם כזה במועדון שלנו !

Stasik
27-08-09, 06:36
תודה יבגני!
כשיהיה לך זמן אתה יכול לקפוץ אלי אם תרצה.
רק תתקשר לפני ותוודא שאני בבית! :blink1: