צפייה בגירסא המקורית : בעניין סאן רוף חשמלי

BG 323F
24-08-09, 02:54
אני מעוניין לעשות ברכב שלי סאן רוף עכשיו העניין הוא שמצאתי סאן רוף של מאזדה לנטיס
אפשרי להרכיב אותו על הרכב שלי 323f bg ? בעניין הגג הפנימי חשבתי לקחת את הגג של הלנטיס
והגג של הרכב שלי לחבר איך שהואלחבר אותם בהדבקה ולעשות משהו מפיבר ואז לרפד וליציור את העניין של המקוריות של הסאן רוף
זה פחות חשב כרגע כל הקטע שיתאים לי

Stasik
24-08-09, 03:58
לענות לשאלה שלך יכול רק בנאדם שכבר עשה את מה שאתה רוצה לעשות ואני לא חושב שיש כאלה בפורום. בכל מקרה אתה לא הולך להתקין אותו לבד. לכן אני מציע לך לפנות עם השאלה הזאת לבנאדם שיתקין לך את הסאן-רוף והוא כבר יגיד האם הוא יכול או לא.

לגבי הגג אני לא חושב שיש צורך בלחבר את הגג של לנטיס. אם אתה רוצה לבנות תוספת מפיבר אז אפשר לבנות מה שאתה רוצה ולא צריך שום קומבינות. פשוט תחתוך את הגג שלך, תתקין סאן-רוף ואז תבנה מפיבר את כל מה שחסר בבצורה שאתה רוצה. תחבר את זה תרפד את הכל ביחד...

בעיניין של התוספת מפיבר אני יכול לעזור לך. אם תעלע לי איזה כמה תמונות של החלק הפנימי של הסאן-רוף ושל הגג שלך אני אנסה להגיד לך מה אפשר לעשות...

יקיר
29-08-09, 01:45
נמחק, סליחה.

יקיר.

Stasik
29-08-09, 02:49
יקיר, תקרא עוד פעם את האשכול! לא מדובר כאן על לחתוך את הפח ולהשלים את מה שחסר אלה מדובר במניה מפיבר של כל החלקים הפנימיים של הסאנרוף... בתוך הרכב.

כמו כן ההתקנה של הסאנרוף היא מאושרת ברכב הנ"ל ולא פוגעת בבטיחות.

יקיר
29-08-09, 02:54
סליחה, לא הבנתי כ"כ את האשכול ולכן מחקתי את ההודעה הקודמת, טעות שלי.

יקיר.