צפייה בגירסא המקורית : מחפש אתר של חלקי חילוף למאזדה מחו"ל

mazda speed
05-10-09, 01:48
גיורא , עמית או כל חבר אחר שמכיר טוב טוב את העניין .
אני מחפש אתר בחו"ל שניתן לרכוש ממנו חלקי חילוף מקוריים או לא מקוריים למאזדה , כמובן חשוב שיהיה משלוח לארץ .
תודה !

Stasik
05-10-09, 06:32
קצת יקר אבל יש הרבה דברים טובים. שים לב שחלק מהדברים אפשר למצוא למשל באיי ביי במחיר יותר נמוך. אז לפני שאתה קונה תבדוק גם במקומות אחרים. כמו כן יש הרבה דברים שלא ראיתי בשום מקום אחר. רכשתי מהחברה הזאת הרבה דברים מחוזקים ומיוחדים!
http://www.fordprobestore.co.uk/store/

mazda speed
05-10-09, 09:33
האתר הזה לא עוזר לי , אפילו את הסוג רכב שלי אין שם .
מה שאני צריך בעיקרון זה אתר שמוכר חלקי חילוף לרכב שלי .
לדוגמא מה שאני צריך לקנות זה שני ידיות פתיחה פנימיות לדלתות האחוריות כי שלי נשברו .
מצאתי רק באתר אחד לבנתיים ולצערי הוא שולח רק בארה"ב .

עמית
05-10-09, 13:12
אני עובד עם ספקי חלקים ביפן וגרמניה. שמבצע משלוחים לארץ אך ורק אליי.

הם מספק חלקים מקוריים בלבד.

הספק בגרמניה עובד גם עם חלקים תחליפים.

אצל שלושתם אני מחזיק תיק לקוח פעיל וכבר כמה שנים.

תשלח לי מקטים במידה ואתה מעוניין.

Stasik
05-10-09, 14:46
mazda speed
לא רשמת את סוג הרכב. איך אני אמור לדעת איזה רכב יש לך?
כמו כן תן רשימה של מה שאתה רוצה לקנות. אשתדל לעזור! :blink1:

mazda speed
05-10-09, 21:41
אני צריך אתר לאוו דווקא לסוג המאזדה שלי אבל בכל מקרה שיהיה , BJ 2003 נפח 1600 .
עמית אני אשלח לך בהודעה פרטית את המקט"ים .

mazda speed
08-10-09, 09:46
אני לא מוצא את המקט"ים , נכנסתי לאתר כלשהו שמראה שירטוט של הדלתות עם כל החלקים הכלולים בה אבל את הידיות פתיחה אני לא מוצא .

Falcon
08-10-09, 11:21
אם מישהוא יעזור לי בזה אני אודה לו מאוד.
אני מחפש פקק למיכל דלק מקורי, אין לי את המק"ט שלו ולא מצאתי בארץ את החלק הזה.
האם אפשר להביא כזה חלק מחו"ל, תוכל לבדוק לי את זה בבקשה?

Giora
08-10-09, 15:06
סטס, לפי דעתי זה אותו פקק כמו בכל BG אחרת, גש לפירוקיה וחפש BG.

יקיר
08-10-09, 16:15
צחי, האם חיפשת בEBAY, במוסכים המורשים או פירוקיה?

סטס(FALCON), לדעתי פקק של BA גם יכול להתאים בדיוק, האם ניסית?

גם אם של BA לא מתאים, אפשר להשיג בקלות מפירוקיה כמעט כל חלק במצב תקין.

יקיר.

mazda speed
09-10-09, 01:33
חיפשתי באיביי ואין שם כלום לגבי ידיות פנימיות , למוסכים מורשים אני לא מתקרב אפילו בצחוק !
לפירוקיות אני חושב שאני אעשה מחר טיול על כביש אזור כדי לבדוק את השטח ולבנתיים אני ממתין לתשובה מנועם שעובד אצל חזי דלאל והוא מברר לי לגבי ידיות חלופיות כי המקוריות עולות כל אחת 350 ש"ח !!!

עידן
09-10-09, 01:40
צחי, אצלי נשברו כבר ארבע פעמים, ואין לי מושג איך, חלק אומרים שזה מתייבש מהשמש (אבל הרכב כל היום מכוסה...:/), ששמעתי את המחיר, קיבלתי שוק. אבל לאחר מכן פשוט התחלתי ללכת לפירוקיות, הסבירו לי שהדגם מניקל הוא מבוקש, השארתי טלפון ושהגיע התקשרו אליי. איזה צד אתה צריך? דבר איתי, אני אסע לבדוק לך אצלינו בצפוןף אם יש אני אשלח לך בדואר או אפילו אגיע עד אלייך. דבר איתי!

indi5
09-10-09, 02:08
צחי
במקרה היום הייתי בפירוקיה שבצומת ראם לחפש מראת צד ימין (למזדה לנטיס 1800 ש.י. 1997) ותוך דקה קבלתי מראה חשמלית אוריגינלית קומפלט (200 ש"ח).
אם אתה מעונין לברר אצלו -תודיע וארשום את מספר הטלפון שלו.(איש נחמד ,מחירים טובים)

mazda speed
09-10-09, 18:59
צחי
במקרה היום הייתי בפירוקיה שבצומת ראם לחפש מראת צד ימין (למזדה לנטיס 1800 ש.י. 1997) ותוך דקה קבלתי מראה חשמלית אוריגינלית קומפלט (200 ש"ח).
אם אתה מעונין לברר אצלו -תודיע וארשום את מספר הטלפון שלו.(איש נחמד ,מחירים טובים)
עוד מאז שהיית אצלי לא מצאת מראה לצד ימין שלך ???
אני אשמח אם תרשום את הטלפון שלו .
לפי דעתי הידיות של ה BJ שמצופות ניקל נשברות בקלות שבגלל שהן מצופות ניקל לכן אני שוקל בכלל לשים ידיות של לנטיס BA , כבר בדקתי עם ידית של חבר והידית של BA מתאימה בול ל BJ .

עידן
09-10-09, 22:28
צחי, אתה יכול לשים ידיות של לאנטיס BJ , ב-99 ותחילת 2000, הידיות הגיעו לא מצופות ניקל...

indi5
10-10-09, 00:53
שלום צחי
ראשית-אז חיפשתי מראה לצד שמאל (דלת נהג) .הפעם זה בצד ימין (מישהו פתח את הדלת כאשר חלפתי לידו ו"כיסח" לי את המראה,ולעצמו את הדלת...).
שם הפירוקיה בצומת ראם- "מרכז החלפים" טלפון 08-858077 08-8503670 שם המנהל-ברוך.
בכל הפעמים שהייתי שם-חזרתי מצויד בחלפים שרציתי ומרוצה.
בהצלחה.

mazda speed
10-10-09, 09:51
טוב אז לשמחתי מצאתי 2 ידיות באיביי מוטור ומחיר דיי טוב , 3 דולר לידית ומשלוח 23 דולר .
לבינתיים אני ממתין לתשובה ממנו לאיחוד שני מוצרים במשלוח אחד כי גם ככה מחיר המשלוח הזה נורא יקר .

arikel
11-10-09, 02:23
http://www.alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=1128

יש גם ידיות למאזדה