צפייה בגירסא המקורית : מצלמות אבטחה ופרטיות

עידן
08-10-09, 17:32
שלום לכולם חברים,

יש לי שכן שהחליט להתקין מצלמות אבטחה על הדירה שלו, גם אני חושב שזה אחלה דבר, אבל הוא שם מצלמה שרואה מה קורה בגינה שלי.

האם אני יכול לעשות משהו נגד זה? (אנחנו לא מדברים עם אותו שכן) יש חוק נגד זה?

כל עזרה תתקבל בברכה!

יקיר
08-10-09, 17:33
אני יברר את העניין, לדעתי זו חדירה לפרטיות.

אם זה לא מפריע לך, שישאר כך, כי לדעתי זה טוב ככה אם חלילה יגרם לך איזה נזק תוכל לבקש ממנו לצפות בהקלטה.
אם יש לך עם זה בעיה וזה מפריע לפרטיות, בהחלט שאל תוותר, ותוכל לבקש ממישהו שמכיר אותו שיפנה אליו יפה ויבקש שיסיט את המצלמה קצת הצידה.

יקיר.

עידן
08-10-09, 17:48
יקיר, אני גם חושב שזה אחלה של דבר. לפחות יש מי ששומר על השכונה. אבל, וזה אבל גדול. עד לפרטיות שלי. אין עם מי לדברף ידוע שהוא עושה זאת פרנציפ, אני גם לא מתכוון לפנות אליו, אלא להמשיך הלאה. כמובן, אם יש לי על מה לשחק..

יקיר
08-10-09, 18:14
עידן חשבתי על פתרון פשוט מאוד,
האם תוכל לצלם לנו היכן ממוקמת המצלמה, כי אני חשבתי להחזיר לו "בהפוכה", לתלות איזה משהו שיחסום את השדה צילום של המצלמה, ובכך לפתור את הסיפור מבלי לערב אף אחד.

ואם הוא ניסה לעשות לך בכוונה אז הפתרון הזה פשוט ירתיח אותו :-)

יקיר.

עידן
08-10-09, 21:45
יקיר, צילמתי, המצלמה פונה לכיוון הגינה שלי, צילמתי שהרכיבו אותה, כיום היא מכוונת לגינה...

בכל אופן, כרגע שמתי שם אדנית ליופי :D

יקיר
08-10-09, 21:46
מצויין, זה פתרון חבל על הזמן, מהיום השכן כל הזמן יזכיר לך מתי להשקות את העציץ :nuts:

יקיר.

roni_p
09-10-09, 06:09
כן מבחינתך זה חדירה לצינת הפרט,אתה יכול לתבוע לו את הצורה.

עידן
09-10-09, 16:34
רוני, יש לך יותר אינפורמציה?

בכל אופן, היום, על הבוקר. נסעתי לקנות בלוקים עם צבע, בלוק שמצופה באבן (שליכטה) ליופי.

כל בלוק 12 ש"ח, והשכן יכול לראות רק את הבלוקים. :idea:

אשתדל לצלם ולהעלות עוד היום (:

תודה לכולם!

indi5
10-10-09, 00:59
הייתי מתקין מראה שיוכל לראות את עצמו....

roni_p
10-10-09, 17:53
פנס ממוקד לכיוון המצלמה יטפל בבעיה.

עידן
10-10-09, 20:08
רוני, בדיוק מה שאנחנו הולכים לעשות היום. אנחנו מתקינים פרוז'קטור גדול שיסנוור את המצלמה :bigsmile: