צפייה בגירסא המקורית : שלט YES פעל חלקית

בצלאל
15-10-09, 02:09
חלק מלחצני שלט YES אינם מגיבים אצלי בשלט.
איך מתקנים? זה משגע אותי.
אפשר להחליף שלט בדואר עולה משהו באיזור ה100 ש"ח - שלא בא לי לשלם אותם.

יקיר
15-10-09, 02:13
100ש"ח אתה בטוח?
אני זוכר זה עולה 45ש"ח.

תוכל לפרק את השלט, פתח את המכסה של הסוללות, ישנו בורג אחד, פתח אותו, והשאר זה קליפסים, תכניס מברג בין החיבור והשלט יפתח.

את המגעים של הלחצנים תנקה בעזרת ספרי מגעים/אצטיון וצמר-גפן והוא יחזור לתפקד.

יקיר.

בצלאל
15-10-09, 03:10
עליתי על הבעיה.
הבעיה היא לא לכלוך אלא על הלחצני גומי יש בצד הפנימי חומר גומי מוליך שסוגר מעגל.
הבעיה היא שבלחצנים מסוימים המוליך אינו מוליך.
אני צריל למצא פיתרון שיתן הולכה רק בלחיצה ז"א מוליך עם התנגדות מסוימית כדי שלא יהיה רגיש מידי.
איך מוצאים משהו מתאים ? אני לא יודע אם יש למשהו רעיון בבקשה תכתבו לי.

יקיר
15-10-09, 03:14
חתיכה קטנה של נייר כסף, תדביק עם דבק מהיר, עובד בדוק..

יקיר.

Stasik
15-10-09, 03:47
כמו שאמר יקיר נייר כסף יעבוד!

אבל קודם כל תתקשר ל-YES ותגיד שיש לך בעיה בשלט. תשאל אותם האם אתה זכאי להחלפת שלט בחינם. יש להם איזה חוק שאם אתה לקוח שלהם במשך תקופה מסוימת ואף פעם לא החלפת שלט אז יש לך זכאות להחליף אותו חינם. אם אתה יכול להחליף חינם, אתה ניגש לכל עמדת שרות שלהם ומחליפים לך במקום. עמדות שרות יש בד"כ בקניונים... :blink1:

יקיר
15-10-09, 03:54
כלקוח של יס כ7-8 שנים לא שמעתי על דבר כזה.
הם בדרך כלל מפנים לדואר לקנות.

אבל סוד קטן, כשטכנאי יבקר אצלך בבית הוא יחליף לך שלט ללא כל עלות, בתנאי שהוא בא לתקן משהו, ועל הדרך אפשר לבקש שיחליף שלט.

יקיר.

arikel
15-10-09, 13:31
יקיר צודק אני גם ביס 9 שנים והתקשרתי היום בקשר לשלט לא תקין ואמרו לי רק בדואר לשלם ולקבל חלופי.מחודש ויש אחריות 6 חודשים.

Stasik
15-10-09, 16:14
כניראה שהם כבר לא עושים את זה. אני החלפתי ככה שלט בYES לפני שנה וחצי בערך. השיטה הזאת עדיין קיימת בHOT. לפני כחודש החלפתי ככה את השלט של HOT.

עידן
15-10-09, 18:59
אני לקוח של Yes מעל חמש שנים, ותמיד, החליפו לי שלט ללא עלות. מקסימום, מאיימים בהתנתקות והם באים להחליף :blink1:

בצלאל
16-10-09, 00:56
תודה על התגובות

arikel
16-10-09, 12:19
רציתי לומר שניסתי את השיטה של יקיר וזה עובד.הייתי בסניף הדואר ואמרו שהאחריות על השלט רק שבוע ולא 6 חודשים כמו שנאמר לי מיס המחיר של החלפת שלט 48 ש"ח+מע"מ.