צפייה בגירסא המקורית : EBAY

שמיל
29-10-09, 20:47
נירשמתי היום לEBAY ויש לי כרטיס בינלאומי,
שאלתי מזה PAYPAL, ואיך משלמים שם?

mazda speed
29-10-09, 21:00
paypal זהו אתר מאובטח שבו אתה שומר את פרטי הכרטיס שלך , כתובת ועוד כמה פרטים אישיים ואז כשאתה קונה מאיביי או מאתרים אחרים העוסקים באותו עניין כמו איביי אתה מתבקש לשלם למוכר שממנו התחייבת לקנות את המוצר , ואת התשלום אתה פשוט מבצע דרך PAYPAL .
לאחר שלחצת על אישור לכך שאתה מתחייב לקנות מהמוכר את מה שאתה רוצה ממנו אתה מתבקש לשלם עכשיו או אחר כך , במידה ובחרת עכשיו אתה תתבקש להקיש שם משתמש וסיסמה שאיתם בחרת כשפתחת חשבון ב PAYPAL ואז אתה מאשר את התשלום למוכר .
חשוב לשים לב למחיר הסופי הכולל משלוח וחשוב לזכור שאתה המשלוח המוכר מבצע רק לאחר שהוא יקבל אישור בחשבון ה PAYPAL שלו שאכן העברת לו את הסכום המבוקש לקנייה .

חשוב גם לקרוא את התנאים של המוכר לגבי הרכישה , זכות החזרת מוצר סתם כי לא בא לך עליו או כי הוא פגום .
כמובן במידה והובטח לך דבר מה מהמוכר הכל מתועד ואתה יכול לפנות למוכר עם הבעיה ובמידה והוא לא נותן לך פיתרון הולם או בכלל לא יוצר איתך קשר חזרה לבעיה שלך אתה פונה ל PAYPAL עם הבעיה והם בודקים מול המוכר את העניין במידה והם רואים לנכון הם יזכו את חשבון ה PAYPAL שלך בסכום אותו שילמת לאותו מוכר .
כל זה בקצרה , יש עוד הרבה ללמוד על איביי לכן אל תמהר לבצע קנייה ולא משנה עד כמה המחיר או המוצר מושכים אותך .

שמיל
29-10-09, 21:09
איפו אפשר ללמוד עוד ורצויי שזה יהיה באנגלית.

mazda speed
29-10-09, 21:45
האמת שאין לי מושג איפה אפשר ללמוד , אני פשוט את הרוב למדתי לבד וקצת נעזרתי בחברים עם ניסיון רב בעניין .
נסה אולי ביו טיוב , אולי יש שם סירטונים עם הסברים .
או שפשוט תנסה לעבוד עם אי ביי ואם יש שאלה או בעיה שאל אותה כאן וננסה לעזור לך .

MishA
30-10-09, 14:07
אם כבר דובר פה על EBAY
איך אני יכול לדעת איזה מהמוצרים נשלחים לארץ מבלי לדבר עם המוכר?
האם אפשר להגיד בהגדרות שיראה לי רק את המוצרים שנשלחים לארץ?

שמיל
30-10-09, 16:54
יש לי עוד שאלה נכון כשמתחייבים לקנות משהו מהמוכר, יש ליד זה שעון מה הוא אומר?

שמיל
30-10-09, 17:04
ניראה לי שבתום הזמן, אני כבר לא מחוייב על הקנייה.
תקנו אותי עם אני טועה.

mazda speed
30-10-09, 19:18
אם נתת הצעה והזמן עבר אתה מקבל אי מייל שבו רשום אם אתה זכית במכרז או לא , במידה ואתה כן זכית עד כמה שזכור ( כי אני לא מציע במכרזים ) שואלים אותך אם אתה מתחיב לקנייה ואם כן אז אתה ממשיך כאילו אתה קונה רגיל .
בקשר למוכרים ששולחים לארץ , ברגע שנרשמת לאיביי אז הזנת את הכתובת המדוייקת שלך עם הארץ שבה אתה רוצה לקבל את המשלוח , אם אותו מוכר שולח לאותה ארץ אז יהיה רשום לך אוטומטית מה המחיר שעליך לשלם בנוסף למשלוח ( כמובן זה יתבצע בצורה אוטומטית אם אתה נמצא במערכת ) .
אם נגיד מצאת מוצר כלשהו שלא רשום WORLD WIDE או המדינות שאליה שולח השולח את המוצר אתה יכול ליצור איתו קשר ולשאול אותו אם הוא מוכן לשלוח לארץ , במידה והוא אומר לך שכן אז אתה אומר לו שאתה מעוניין לרכוש את המוצר ושיכין לך INVOICE כללי שזה אומר המחיר הכללי שאתה צריך להעביר לך על המוצר כולל משלוח , אחרי שהוא מכין לך INVOICE זה מגיע לך לאימייל ואז אתה מאשר את הקנייה מאותו אימייל שהשולח שלך , כמובן לוודא את תאימות המחירים שהמוכר אמר לך לסכום הכללי שאתה מתחייב לשלם לו .

MishA
30-10-09, 20:23
תודה רבה לכל העוזזרים
רק שאלה אחרונה, אפשר אולי להגדיר שיראה לי מראש רק את המוצרים שנשלחים WORLD WIDE?
או שהפתרון היחיד הוא פשוט לחפש מבין מגוון החנויות?

שמיל
30-10-09, 20:27
הכי פשוט זה להיכנס ל EBAY.CO.IL ושם כל המוצרים נשלחים לישראל, ניתן לחפש שם מכל האתרים של EBAY

Stasik
30-10-09, 21:24
אתר EBAY.CO.IL לא מורשה. הוא לא קיים ברשימת האתרים של איי ביי. יש הרבה סיפורים על האתר הזה. אני לא הייתי קונה משם כלום. האתר הזה לא שייך למערכת איי ביי למרות השם שלו.

mazda speed
30-10-09, 23:18
אתר EBAY.CO.IL לא מורשה. הוא לא קיים ברשימת האתרים של איי ביי. יש הרבה סיפורים על האתר הזה. אני לא הייתי קונה משם כלום. האתר הזה לא שייך למערכת איי ביי למרות השם שלו.

צודק .
לגבי WORLD WIDE , יש לך שם חיפוש מתקדם שם אתה יכול לסמן רק מוכרים ששולחים WORLD WIDE .