צפייה בגירסא המקורית : בשעה טובה , מאזדה 3 נוספה למשפחה !

mazda speed
18-11-09, 23:56
אז לאחר בירורים ושאלות והרבה טלפונים קבלתי את ההצעה הכי טובה מחברת AVIS , האמת שגם השירות ברמה מאוד גבוה .
הגעתי לסוכנות AVIS שבפ"ת לבדוק כמה מאזדות 3 ומצאה חן בעיניי אחת , לאחר סיבוב קצר מסביב למכונית ומבפנים ראיתי שהיא מאוד שמורה ונראית ממש טוב אבל רווח קטן בבגאז' , לא אמרתי על כלום , הלכתי לברר עליה קצת פרטים וישר הנציג שהיה איתי בקשר בטלפון אמר לי עזוב אותה יש לה בעיה עם נזילה בבגאז' , מעדיף לא למכור אותה כרגע .
טוב אז התחלנו לראות מה יש בסוכנויות אחרת של AVIS וקלטתי אחת כחולה , 2007 ACTIVE
עם 91K ק"מ בדיוק כמו שאחי רוצה , לאחר קצת בירורים הבנו שהיא נמצאת באיזה סניף על ג'לג'וליה והנציג אמר לי עד יום שישי היא תהיה כאן , מה יום שישי , אחי אני רוצה לסגור היום על רכב , עוד קצת טלפונים והוא אמר לי תחזור עוד 3-4 שעות אני אישית מביא לך אותה !
נו תגידו שירות לא טוב .......
קיצור אחרי שעתיים מתקשר אליי הנציג ואומר לי המכונית פחות משעה תהיה כאן אז תגיע .
כמובן הגעתי לאחר כחצי שעה עם אחי ואכן היא חיכתה לנו , שוב פעם סיבוב על האוטו מבפנים ומבחוץ , בדיקת מאפרות והמצת שלא עישנו באוטו , בדיקה חזותית של המנוע והכל נראה מעולה , חוץ מכמה שיפשופים מצד ימין על הטמבון האוטו פיקס !
לאחר נסיעה קצרה על הרכב הופתעתי לגלות שייש שיפור משמועתי בין ה 1600 של שנת 2007 לשנתונים הראשונים של ה 3 , האוטו מגיב הרבה יותר טוב , נוסע זריז יותר , פניות הרבה יותר חדות וקלות ממש כיף של אוטו .
ישבנו לסגור על האוטו ולאחר בדיקה הוחלט להחליף צמיגים קידמיים , תיקון לטמבון וטיפול 90K שכולל טיימיניג וברקסים .
מחיר מחירון 87K ש"ח דרשו 73K ש"ח וסגרנו על 72K ש"ח .

עידן
19-11-09, 00:16
תתחדשו! חבל שלא לקחתם את המנוע 2.0. :blink1:

ishay t
19-11-09, 00:19
עיסקה טובה מאוד עשית,מקווה שתהנו מהרכב!!!!!!

mazda speed
19-11-09, 01:28
אני מקווה שאחי יהנה מהאוטו כי זה בשבילו , אני רק עשיתי בשבילו את כל הפרוצדורה של לבחור מכונית ולקנות אותה למה הוא לא מבין בזה בכלל .
האמת גם רציתי בשבילו מנוע 2.0 אבל גם ככה הוא לא נוסע הרבה וסתם לשלם יותר יקר בביטוח ובטיפולים ובחלקים ובטסט רק בגלל שזה מנוע 2.0 ולא 1.6 שבכלל לא יהיה מנוצל אז באמת חבל , גם עולה יותר במחירון וגם כמעט ואין מליסינג .
הוא גם לא אחד שכל רמזור ירביץ פתיחה עם האוטו , אני למשל כן הייתי לוקח מנוע 2.0 .

אבי
19-11-09, 01:43
מזל טוב תתחדשו!

עמית
19-11-09, 02:06
צחי , מזל טוב.

יאללה תביא את אח שלך למפגש ביום שישי....

hasan213
19-11-09, 02:09
תתחדשו ;)
אני בטוח שהוא יהנה ממנה..

zeevik
19-11-09, 02:25
תתחדשו!

מחכים לתמונות.

roni_p
19-11-09, 02:57
צחי,מזל טוב שיתחדש.