צפייה בגירסא המקורית : זקוק לעיצה חוקית מול ילד קטן ומעצבן
הבן של השכנים ממש מרגיז.
הוא בגיל 11-12 בערך, אבל לפי הגודל הפיזי שלו אפשר כבר לשלוח אותו לצבא...
ממש גוץ שמנמן, חסון ומעצבן.
בקיצור, הוא מקלל ודופק מכות לאחיינים שלי (תאומים בני 9, בן ובת) ואנחנו כבר אובדי עיצות.
ההורים שלו לא ממש משתפים פעולה וטוענים שהילד שלהם ממש מלאך
(כן בטח, מלאך המוות אולי...).
היום זה כבר היה השיא, כשהוא כינה את אחיינית שלי (וסליחה על השפה) *ונה מ*דיינת,
ובנוסף הוריד לאחיין שלי פצצה לפנים, סתם כי מתחשק לו.
גיסי יצא מוקדם מהמשטרה ונסע אליהם הביתה כדי להבהיר שזה ממש מוגזם.
כל מה שהוא קיבל בחזרה זה צרחות בסגנון " תפסיק לאיים ותעוף מכאן".
מה עושים ????
מוצאים ילד יותר גדול שיבוא ויפרק אותו
:toung::toung:
ואחרי זה אם ההורים שלו יבואו בטענות אפשר תמיד להגיד "מה, סה"כ ילדים הלכו קצת מכות, כאילו אתם לא הלכתם מכות כשהייתם קטנים"
עד כמה שידוע לי עדיין אי אפשר להעמיד למשפט ילדים על שסה"כ הלכו קצת מכות
(כל התגובה נכתבה בצחוק, שלא יהיו אי הבנות כאילו היא רצינית)
mazda speed 30-11-09, 02:11 קודם כל גם אם ילד שמוגדר כקטין ניתן לפתח נגדו תיק פלילי וישפטו אותו שלא בפניו ויכולים לשלוח אותו למוסד לעבריינים צעירים , אז לשלוח ילד אחר שיפרק אותו זה לא פיתרון .
תעשו דבר חכם יותר , תתעדו את העניין , צלמו אותו ממש בעת ביצוע המעשה ואז תיגשו עם זה למשטרה וכמובן יתחילו בהליכים .
ZIGI צודק מיליון אחוז.
ילד ברברי יבין רק בדרך אחת , יותר כוח. (לצערי אין ברירה).
תביא איזה ילד בערלה ענק (בן 13) שיוריד לו כזאת פצצה... או שתקנו כלב ומגיל קטן תאלפו אותו לעשות רק משהו אחד, לתפוס את השמן בביצים.
או השיטה של המבוגרים..
במידה ואני הייתי האבא, של התאומים (הלוואי... אמן כן יהי רצון).
הייתי ניגש לאבא, דופק על הדלת, בשנייה שהוא פותח את הדלת, מוריד לו כזו לאטמה (אני חושב שככה רושמים את זה), פצצה כזו שלא יבין מאיפה זה בא לו. חמסה כזו שתשאיר לו ציור כמה ימים של כף יד על הפנים.
אחר כך קורא לאשתו, יונה מייננת (תוסיפו לבד את ה-ז).
אחרי זה שואל אותו, "נו איך אתה מרגיש?" ,"עכשיו תחשוב איך מרגישים ילדים בני 9".
אגב..
אני מצטער על התגובה הערסית, אישתי הכריחה אותי לראות איתה "האח הגדול", נדבקתי מהדיבור של המעיין קובבה הזו.
אני נגד אלימות, אבל כאשר היה במשפחתי אותו מקרה, עם הילד של אחד השכנים ודיבור עם ההורים לא עזר, ישבתי והסברתי לאחי לא להסתובב איתו, ואם בכל זאת יוצא מצב שהוא באיזור והוא עושה משהו, פשוט להחזיר, למרות הגודל/גיל שלו. ברגע שפעם אחת תחזיר, הוא יידע לא להתעסק איתך.
נ.ב, אני בכלל הייתי שולח את אורית (:
המשטרה לא יעשו כלום, הוא קטין וגם אם יפתח תיק הוא יסגר עקב "חוסר עניין הציבור".
תחפש איזה מישהו מהמשפחה בגיל 12-13 ותשלח אותו על הילד הזה, ולפני הכל שיבהיר לו שלא יתעסק עם התאומים, אחרת יהיה לו עסק איתו, ואז שיוריד לו כאפה, לאחר מכן שיעלם מהשכונה.
בכל מקרה תיזהר לעשות טעות ולפנות לילד הזה בעצמך אחרת תסתבך קשות.
בנוסף לא יזיק לפנות במשטרה לקצין שמתעסק עם נוער, או אפילו לפנות לבית הספר של הילד הזה ולהתייעץ מה לעשות.
תנסה לתפוס את הילד על חם, ולצלם אותו בשעת המעשה, ועם זה תפנה להורים שלו ותבהיר להם שלא תעבור על כך השתיקה.
יקיר.
אני באמת אבקש מאחיין שלי לצלם אותו בסלולרי בשעת מעשה.
אם יהיה לי חומר מתועד אני אלך עם זה לאן שצריך...
תודה על העיצות.
תומר אני במקומך קורא לילד מסביר לו שאסור להרביץ ולקלל אבל לא מסביר לו את זה בדרך נעימה
אלא מדבר אליו בקול שקט (כמעט לוחש לו..) ומסביר לו שברגע שהוא ימשיך להתנהג כך יכולים
לקרות כול מיני דברים שהוא לא רוצה שיקרו מראה לו מעיין מבט כועס אבל בסוף אתה דופק לו
חיוך ערמומי.
תאמין לי הייה ילד כזה בשכונה שלנו שהייה מציק לאחותי ולכול ילדי השכונה יום אחד "דיברתי"
איתו ומאז הוא נרגע ולא התקרב לאחותי ( הייה קצת בלאגן כמעט רבתי עם אבא שלו מכות
ואז הסברתי לאבא שלו משהו קטן והוא לקח את הילד ועף הביתה)
אין מה לעשות למרות שאנחנו לא רוצים במדינה שלנו את ההתנהגות הביריונית הזו לפעמים
זו השיטה עם אנשים כאלה.
אני בדעה עם שחר .
באיום ו"הסבר" לילד הזה אפשר לסיים את הסיפור הזה.
חבר'ה תודה על שלל הרעיונות.
אין לי כוונה לדבר איתו, לא בטוב ולא ברע, אני לא רוצה שזה יתפרש כאיום.
דיברנו עם אבא שלו, הצלע השפויה במשפחה (האמא משוגעת לגמרי). הוא הבטיח לטפל בו.
אני מקווה שבזה נסגר העיניין.
אם גם זה לא יעזור... כנראה שלא תהיה ברירה ואני אצטרך ללמד את האחיינים שלי כיצד חובטים באלת בייסבול...
תומר, אל תלמד אותם להשתמש באלימות, אחר כך הם יהיו אלימים.
יקיר.
יקיר-זו לא אלימות.זו הגנה עצמית.
אין מצב יקיר, האחיינים שלי ממש חנונים.
אבל צריך שהוא יחטוף מהם פעם אחת כדי לשים לזה סוף.
לפי דעתי הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לבוא בצורה יפה ולבוא ליליד שמרביץ לאחינים שלך ולהגיד לו תקשיב אני יותר חזק ממך נכון אם עוד הפעם תנגע בהם יהיה לך עיניין איתי ולא ניראה לי שתיהיה בעיה אחרי זה
לפי דעתי הדבר היחידי שאתה יכול לעשות זה לבוא בצורה יפה ולבוא ליליד שמרביץ לאחינים שלך ולהגיד לו תקשיב אני יותר חזק ממך נכון אם עוד הפעם תנגע בהם יהיה לך עיניין איתי ולא ניראה לי שתיהיה בעיה אחרי זה
לפי דעתי אתה צריך לקרוא את כללי הפורום!
עבירה על כללי הפורום תגרור אזהרה ואף חסימה לצמיתות.
יקיר
אני לא רוצה להכנס לנושא החינוך של ילדים של אף אחד כאן. כל אחד מחנך אותם ומלמד אותם דברים איך שהוא חושב לנכון. אני רוצה לגעת יותר בצד החוקי של העיניין...
המעשה הוא עבירה על החוק לכל דבר למרות זאת שמדובר בקטין. הייתי אומר שהמצב הזה הוא עוד יותר חמור מכיוון שההורים אחריים על הילד הם אלה שישאו באחריות. הרבה אזרחים מזלזלים במשטרה לרוב בגלל שלא מבינים מה עושים ואיך. כמו שאתם מגיעים לבנן וצריכים להבין מה כגדי לעשות עם הכסף שלכם, לאן להעביר אותו ואיך להשקיע נכון גם במשטרה אתם צריכים לדעת את השברים הבסיסיים כדי להשיג את המטרה שלכם. ישנה מחלק נוער בכל תחנת משטרה. אתם יכולים לגשת לשם ולהגיש תלונה. כמובן שכדי להגיע עם רעיות ביד. אם זה הקלטת וידאו ועם זה דו"ח פציעה (חבלה) מבית חולים במידה ונישארו סימנים של מכות. גם ללא שום הוכחות ניתן להגיש תלונה. כמובן שלכל הוכחה יש יתרון עצום וכדי להביא משהו. ברגע שהגשתם תלונה, חוקר מחוייב לזמן את ההורים של אותו ילד לחקירה ותאמינו לי שברוב המקרים כבר זה מספיק כדי שהילד הזה יקבל טיפול מההורים. בד"כ האזרחים פונים למשטרה ומציפים שישר יכניסו את הבנאשם לכלא או ייתנו לו כנס ענק. אל תצפו לזה כי זה לא יקרה. כל חוקר תמיד יעדיף לתת צ'אנס לאותם הורים כדי שיתקנו את המצב לבד. במידה והמקרה חוזר על עצמו ואתם שוב פעם ניגשים למשטרה ומתלוננים רק אז החורק יחמיר בעונשים ויכול לתת כנס ואפילו יותר חמור. כל עונש צריך לבוא בהתאם לחומרת העבירה. חשוב לציין שכיום במשטרה מקפידים מאוד על כל העיניין של עבירות הנוער ואלימות במשפחה בגלל המקרים חמורים במיוחד שקרו בשנים האחרונות. ככה בכל מרקה של תלונה כזאת או אחרת ההורים יזומנו לחקירה.
חוץ מזה יש אפשרות נוספת שאני בעבר השתמשתי בה ויש לי ניסיון. קיימת בישראל אגודה לזכויות הילד והם מטפלים גם במקרים ל אלימות נוער. אפשר בקלות לאתר אותם דרך האימטרנט ולפנות אליהם גם באמצעות האתר שלהם וגם בדואר וטלפון. הם חמדים מאוד וכאשר הייתי זקוק לעזרתם קיבלתי שירות ממש מעולה.
אבל לפני הכל אני ממליץ להגיש תלונה במשטרה ולרוב זה יפתור את הבעיה!
בהצלחה!
שירשור מלפני שנה והבעיה לא נגמרה ?
וואוו.. לא נכנסתי לפורום איזה יומיים. חשבתי שזה משהו חדש ואפילו לא התייחסתי לתאריך. לא נורא! רשמתי הרבה דברים שאולי יעזרו למישהו...
|
|