צפייה בגירסא המקורית : הגיע הזמן להחליף צמיגים(BJ 1999 1.8) מידה 195/50/16
טוב,הקומהו אקסטה סופרה 712 מתו והגיע הזמן לשדרג למשהו יותר מעניין,יש לי אפשרות לשדרג לטויו פרוקסס T1R שיש עליו הרבה המלצות ,יש גם את ה 912 שהוא לא ממש להיט,יש פירלי P6000 וכן כן,מי שמציע S.DRIVE שישכח מזה אין במידה שלי.
תודה רבה לכל מי שעוזר.
לדעתי הTOYO TR1 יהיו מצויינים, אני שמעתי עליהם רק טוב.
יקיר.
mazda speed 06-12-09, 23:14 היו לי כבר צמיגים של טויו במידה 205/45/16 , צמיגים עם אחיזה ממש מעולה אבל הצמיג הזה לא מחזיק יותר מחצי שנה , הבלאי שלו נורא גבוה וביחס למחיר שלו אני חושב שאולי לחשוב על צמיג ברמה אחרת .
המידה הזו זה אישור מיוחד או משהו?
לבחור מעליי,כן מדובר באישור מאוד מיוחד קומפיוטסט+22 שקל ויש לך אישור ברישיון רכב.
צחי,תזכיר לי זה היה אצלך בקליאו? תן לי איזה המלצה מעניינת שאתה מכיר,בגדול אני מבין שזה לא בדיוק צמיג יום יום ושהוא יגמר יותר מהר,אבל לעומת הS.DRIVE למשל שעולה כמעט כפול הוא יותר עמיד לנסיעות יום יומיות.
mazda speed 07-12-09, 21:52 הייתי בהחלט ממליץ לך על צמיגי הספורט של פאלקן , הבלאי שלהם נמוך מאוד יחסית לטויו ויש להם אחיזת כביש ברמה גבוהה מאוד , אחרי שהחלפתי את הטויו שמתי את הפאלקן ובהחלט הרגשתי שיפור באחיזה לטובה כמובן אבל צריך לבדוק כמובן שהפאלקן הם מהייצור היפני כי כשהחלפתי לא מזמן צמיגים לא היה את הסוג היפני אז שמתי קלבר .
כמובן גם הצמיג הספרוטיבי של פירלי הוא מעולה , כל שאר הצמיגים כמו מישלין או גוד ייר לא הייתי שם אותם מסיבה אחת , הם עולים הרבה יותר יקר מהפירלי ומהפאלקן .
וואלה מוזר ,אתה הראשון שאומר שהוא יותר טוב ,עד עכשיו כולם אומרים שה 912 צמיג כבד, רועש ו....,טוב נראה כי ה 912 יש עליו מחיר ממש טוב.
לחברת TOYO היה דגם אחד לא מוצלח אך לא מדובר בדגם " TOYO Proxes T1R " , צחי היו לי צמיגי פאלקן בקליאו RSI שלי והם צמיגים ברמה מאוד נמוכה שיכולים להתאים לנסיעה יום יומית בלבד, אבל אם אתה אוהב קצת יותר מנסיעה רגילה הם לא מספקים את הסחורה .
כשהרכבתי את הג'אנטים בטויוטה ממש רציתי את הדגם הזה של TOYO אך ברגע האחרון זה לא קרה , ובסוף התקנתי צמיג של חברת HANKOOK וממש נהנה ממנו .
טוב היום הלכתי סיבוב אחרון לחפש לי את ה F1 גודייר,כמובן 80% מהפאנצ'ריות לא יודעות בכלל מה זה שאר ה 20% לא מכירות בכלל במידה שלי,חזרתי ל E&A וקניתי לי את הTOYO .
רשמים:
הקומהו היו קפיצת מדרגה מצמיגים יום יומיים ,אבל אין ספק שהטויו שווים את ה 50 שקל יותר,הרכב פחות מפרפר ביציאה(אני תמיד מקפיד על לחץ אוויר תקין) שיפור באחיזה כרגע לא ממש גדול גם הצמיג עוד לא השיל מעליו את שכבת ההגנה שלו,הצמיג מרגיש יותר קשיח והחתך שלו הרבה יותר עמוק מהקומוהו.
http://www.mazdaclub.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=1281&d=1260272081
http://www.mazdaclub.co.il/forum/attachment.php?attachmentid=1280&d=1260272057
ריבונו של עולם , גם מונמכת, גם גאנט 16, גם אגזוז זרימה חופשית ומערכת שמרעידה רכבים ליד.... בטח ברכב בדרך קבע יש קופסא של כדורי נורופן ומשחת וולטרן לכאבי שרירים...:blink1:
תתחדש, סע בדרכים טובות.
רוני תתחדש!
אני נוסע עעם פאלקן 912 האמת שהם לא הכי נוחים שיש
עמית עוד חודש לא יהיה שום אגזוז והרכב די מלא בדיינאמאט שבקרוב יצטרף אליו עוד קצת איטום,נמאס לי חוץ מהמערכת לא רוצה לשמוע כלום.
רוני תתחדש!
אני נוסע עעם פאלקן 912 האמת שהם לא הכי נוחים שיש
מחזק אותך , צמיג שמתאים לנסיעה יום יומית ולא יותר מזה .
רוני תתחדש הצמיג הבא שאני ירכיב יהיה רק TOYO .
שלום! אני חדש בפורום . יש לי לאנטיס BJ 1.8 והרכבתי גנטים וצמיגים חדשים :bigsmile:
הלכתי לכמה משרדי רישוי אצלנו בירושלים אבל לא אשרו לי את המדה הזו :cry: אמרו לי שזאת המידה לדיזל לא לבנזין :mad:
אפו ואיך אני יכול לאשר אותם? :1sad:
טודה איברהם
קרא את כללי הפורום, אין להקפיץ אשכולות ישנים!
נעול.
יקיר.
|
|