צפייה בגירסא המקורית : איזה ייאוש למצוא רכב חדש..

BadEd
09-12-09, 22:56
כמו שאתם יודעים, מכרתי את האוטו שלי ואני בחיפושים קדחתניים אחר רכב חדש.
הבעיה היא שאני מתחיל להתייאש. אני בעקרון מחפש סיאט לאון 1800 ידנית שכמעט ולא קיימת בשוק :( מכיוון שכך רציתי להתייעץ איתכם לגבי אלפא 147 מנוע 2000, ידנית (שנת 2002) או גולף מנוע 2000 ידנית או רנו קליאו ספורט.
מה אתם יכולים לספר/לייעץ לי בנושא?

roni_p
09-12-09, 23:41
אם הכל אטמוספרי ואתה מאמין שאלפא אמינה אז ברור שאלפא.
אם אתה בקטע של להנות מנהיגה אז רק קליאו.

אני כמובן סוגד רק ליפניות

BadEd
10-12-09, 00:10
קראתי קצת פיידבאקים לגבי האלפא...אם יש לך מזל ונפלת על אחת שלא עושה בעיות אז חבל"ז, אם לא, אז זה צרה צרורה, התגובות מתחלקות די חצי חצי...ענין של מזל (כמו עם כל אוטו)

זה פשוט לא יאומן שצריך להפוך עולמות בשביל לקנות אוטו שהוא קצת מעבר לטויוטה קורולה 1600...פשוט אין שום דבר מענין בשוק.:confused:

mazda speed
10-12-09, 00:18
אני בעד האלפא 147 אם אתה באמת רוצה להינות מנהיגה , האלפא של היום הן הרבה יותר אמינות ובלי בעיות כמו שהיו אז , הבעיה היחידה שייש לאלפא זה שאם יש לך תקלה , חובה לסדר אותה מייד וכמובן את הטיפולים צריך לעשות בדיוק בזמן !

roni_p
10-12-09, 00:23
יש אקסמפלרים בודדים של אקורד ידניות,רכב מדהים.
פורסטר טורבו.
B4 ידנית.

A3T
GOLF1.8T

mazda speed
10-12-09, 01:46
לא הייתי נוגע בכלל בגרמניות כמו גולף או A3 , רכבים משעממים מאוד !
B4 ידנית או אקורד ידנית בהחלט יכולות לרגש מאוד את איכות הנסיעה והרגשת הכח .
אבל שוב פעם , אני מאוד מעדיף את האלפא , במשך שבועיים נסעתי בה באיטליה וכמו שכבר אמרתי כבר קודם , אני אוהב את מאזדה מאוד אבל אחרי המאזדה הנוכחית שלי המטרה שלי היא אלפא 159 !

תומר
10-12-09, 01:57
מה לגבי איביזה 1.8T ?

מנוע חזק ואמין יחסית, מחירים סבירים, אבזור מצויין ומהנה לנהיגה.

הייתה לי כזאת אבל 1.6 ידנית,3 דלתות (קופה). רכב כייפי ביותר, אמין חסכוני וגם יפה לדעתי.

עידן
10-12-09, 01:59
רנו קליאו ספורט, אחרי סיבוב אתה תתאהב.

HawHaw
10-12-09, 02:47
הקליאו ספורט זה הדבר הכי קרוב לרכב מירוץ , הרכב נשמע ומרגיש כמו רכב מירוץ והרבה יותר מרגש מאלפא 147 .
חברים האלפות של היום זה לא האלפות של פעם , עם כל התקלות בעבר הרכבים היו מרגשים אותך אבל היום זה לגמרי אחרת .

mazda speed
10-12-09, 09:39
קוסטה , אתה שוכח שאתה ואני נהגנו על רנו קליאו הישנות , נכון אז הן באמת היו מרגשות , כל סיבוב היה מקפיץ לך את הלב לראש אבל זה היה הרנו של אז , היום הרנו קליאו B MK שהיא בעצם המחליפה של ה RSI לא מרגשת כמו אז , אמנם מבחינת הספק מנוע הוא הרבה יותר ב 60 כ"ס יש לו אחיזת כביש יותר טובה אבל הרכב עצמו לא מרגש כמו הקודמת ואפשר לומר בלב שלם שהאלפא 147 בהחלט מזכירה את ה RSI הישנה והטובה .
אלב מה אני אגיד לכם , כל אחד והטעם שלו !

HawHaw
10-12-09, 12:00
לפי דעתי הרכבים הישנים נבנו בצורה יותר טובה מהחדשים , פחות טכנולוגיה = יותר כיף .
למה אני אומר את הדבר הזה על האלפא , כי אני משווה את ה- 147 לאלפא 33 והישנה הרבה יותר מהנה , אבל צחי כמו שאתה אומר כל אחד והטעם שלו .