אהלן חברים.
בשבת זה היה השיא מבחינת יחסים שלי עם משטרת ישראל שוטר במשטרת תנועה בכוח רצה לדחוף לי קנס כי נסעתי 20 מעל המותר... לבסוף אחרי ויכוח הוא נתן לי אזהרה ושחרר אותי לדרכי.
החלטתי לצטייד בגלאי רדאר רציני בסגנון של Valentine 1 שירחיק אותי מהשוטרים.
מה דעתכם על הכשיר ?
אם אני ירכוש אחד בחול יכולים לעקב אותו במכס ?
אם אני רוכש מכשיר כזה בחול איך אני יכול לסנכרן אותו לארץ ?
יש לי הצעה שתהיה הכי זולה:
צא לנסיעה 5 דקות לפני הזמן, סע בהמהירות החוקית, גם תחסוך בדלק וגם בדוחו"ת.
גלאי מהירות הם מתכון לבעיות יותר גדולות כמו הכשלת שוטר בתפקיד.
למה להביא מחו"ל וסתם להיות מוטרד
האם יגיע/ייתפס במכס וכד'.
יש לך בארץ גם מקומות שמוכרים מכשירים כאלה,
השאלה זה חוקי בכלל להיות עם גלאי כזה ברכב?
אתה יכול למצוא כזה בארץ בלי בעיה
תחפש קודם בארץ,אם לא תמצא משו בארץ תחפש בEBAY
זה לא שאני נוסע על רכב ספורט, יש לי מזדה 3 1.6 ולסוע לפעמים קצת מעל המותר זה סביר.
בארץ המכיר מטורףףף לגמריי ולא שווה.
אני די בונה על קניה בEBAY או דרך אתר היצרן השאלה אם במכס המכשיר יעבור.
והמכשיר חוקי לחלוטין, הוא לא משבש או גורם מכשיל לשוטר., הוא מזהיר נהג לפני.
קודם כל מכשיר מבורך שהוכיח את עצמו לא פעם, עד היום המכשיר האמיון ביותר הניתקלתי
מתריע על מצלמה כ550 מטר ומעלה
מתריע על דבורה ממרחק זהה
הבעיה היא עם הליזר שהוא לא מתריע לפני אלא אך ורק אם כבר ניתפסתה.
בכל מקרה אפרי לקנות בחו"ל "ולגייר" אותו לתדרים שאתה צריך אבל אתה תאבד את האחריות.
היום בארץ ישנם מספר חנויות שמוכרות אותו ועוד מספר יבואנים שניתקלתי בהם שהמחיר אצלהם אומנם גבוה אבל די הוגן בתמורה לאחריות ולעדכוני גרסא בחינם
.
ואין שום סיבה שהוא יעקב במכס אם הוא נקנה מהחברה.
בכל מקרה אם תרצה את מספרי הטלפון של הספקים בארץ אני ישמח להעביר לך בהודעה פרטית
כל עוד המכשיר הוא "גלאי" אין איתו בעיה והוא חוקי למהדרין.
אך אם אתה תכוון לרכוש מכשיר "משבש" אתה תהיה בבעיה עם החוק.
הVALENTINE1 חוקי כי הוא גלאי, יש לו המון פונקציות וכניראה שאתה צריך לדעת על מה לכוון אותו, כדי שהוא יפעל בתדרים בארץ ברר עם מישהו שיש לו את המכשיר.
יקיר.
יש המון סירטונים בי טיוב שמראים את כול הפונקציות שלו ומראים כמה שהוא עוזר
ומזהה מצלמות דוממות (מצלמות של רמזורים או מהירות) ומצלמות ניידות כאלו שנמצאות על ניידת
גלוייה או סמוייה אשר "סתם" עומדת לה בשוליים, ומראים איך שהוא קולט את מערכת הדבורה
גם נגד התנועה וכו'..
אכן-מכשיר מצוין ומשמש כ"שומר ראש".בנוסף-כמעט שאין התראות שווא.
אני אישית לא השתמשתי בו ואין לי ניסיון איתו אבל לפי התגובות באינטרנט מדובר במכשיר מאוד איכותי שאין לו מתחרים. בארץ המכשיר יעלה לך קרוב ל5000 שח וזה כולל אחראות ועדכוני גירסה חינם. אם אתה קונה את המכשיר בחו"ל מהיצרן אתה יכול להביא שני מכשירים במחיר של מכשיר אחד בארץ וזה כולל משלוח ומכס. הבעיה היחידה שהיצרן לא מוכן לשלוח את זה לארץ. אני דיברתי איתם ובדקתי את זה. חוץ מזה ראיתי שיש אותם גם באיי ביי במחירים סבירים לחלוטין. בכל מקרה רוב הסיכויים שיעכבו את החבילה במכס ולא משנה מאיפה תקנה את זה (גם מהיצרן\חברה או בנאדם פרטי). המכס צריך להיות לא יותר מ30% מהמחיר הסופי שכולל משלוח. לגבי הכיוון של הטדרים לשימוש בארץ אין לך סיבה לדאוג. יש באינטרנט מדריך מסודר בעברית שמסביר איך מכוונים את המכשיר. המחיר של היצרן הוא בערך 300-350$ ליחידה. כמובן שבקניה מחול לא יהיה לך אחראות כלשהי וגם את הגירסה לא תוכל לעדכן. השאלה מה אתה מעדיף לשלם 2000 שח ובמקרה שהמכשיר יתקלקל פשוט לקנות אחד חדש או שלשלם 5000 שח ולקבל אחראות ותיקון חינם. לדעתי האופציה הראשונה היא עדיפה!
מכשיר מצויין ,השתמשתי בו מעל שנה והציל אותי לא פעם,בהחלט שווה קניה!