שלום
אני צריך להחליף את נוזל הקירור,
בחברה דורשים 150 ש"ח על 5 ליטר נוזל מוכן לשימוש, וצריך 7.5 ליטר...
האם יש תרכיז מומלץ שמוהלים במים?
לגבי ההחלפה עצמה- אני מניח שצריך לתת למנוע להתחמם כדי שהטרמוסטט יפתח ואז לנתק את הצינור התחתון של הרדיאטור?
ואת הנוזל החדש ממלאים דרך מיכל העיבוי או דרך הרדיאטור?
נ"ב- התושבת מנוע עדיין מחכה להחלפה, לא שכחתי את התמונות...
תודה
בצע חיפוש בפרוייקטים, יש שם כמה תמונות והסבר(הפרוייקט על לאנטיסBA, ההחלפה כמעט זהה).
אין צורך לחמם את המנוע בשביל לרוקן.
יקיר.
אם לא מחממים את המנוע ולא מפרקים את הטרמוסטט, האם לא נשאר נוזל בתוך הבלוק?
אין קשר לטרמוסטט הנוזל קירור יתנקז גם מהבלוק וגם מהרדיאטור.
לא משנה מה תעשה תמיד ישאר מעט נוזל קירור ישן בבלוק, זה לא משמעותי.
יקיר.
ניתן להניע את המנוע לכ 3-5 שניות על מנת שיצאו עוד מים אבל אין לך צורך בזה אתה יכול לפרק את שני הצינורות לתת למים לצאת ואז להכניס צינור עם מים בלחץ לאחר מכן להניע לכמה שניות
בודדות ואז לחבר הכול למלא נוזל קירור והכי חשוב לנקז אוויר!!!
אז ניתקתי את הצינור התחתון, חיממתי בכל זאת את המנוע, ניתקתי גם את הצינור ממיכל העודפים.
מילאתי פרסטון חדש, נתתי לאויר לצאת ונכנסו בקושי 5-5.5 ליטר, למרות שבספר כתוב שצריך להיות 7.5 ליטר.
מה זה יכול להיות?:cry:
לעולם לא ניתן להחליף את כל הנוזל קירור ב100%, תמיד ישאר מעט נוזל קירור ישן במערכת.
אלא אם כן מפרקים רדיאטור חימום וחלקים במנוע, כדי לנקז את כל הטיפות.
אפשר היה לתת מעט לחץ אוויר במערכת אבל גם אז לא הכל היה מתנקז ב100%.
מה שעשית בסדר ולא צריך יותר מזה.
בימים הקרובים תעקוב אחרי מפלס הנוזל קירור ברדיאטור ובמיכל העיבוי, כי יכול להיות שיהיה חסר מעט.
יקיר.
אני חושב שזה יעזור לך... http://www.mazda-auto.ru/docs/626_workshop_manual.pdf
שים לב שהדגם שברשותך תואם (סוג מנוע)
נ.ב - אני בדעה של יקיר. מה שעשית מספיק טוב.
mazda speed
26-01-10, 20:34
אז ניתקתי את הצינור התחתון, חיממתי בכל זאת את המנוע, ניתקתי גם את הצינור ממיכל העודפים.
מילאתי פרסטון חדש, נתתי לאויר לצאת ונכנסו בקושי 5-5.5 ליטר, למרות שבספר כתוב שצריך להיות 7.5 ליטר.
מה זה יכול להיות?:cry:
7.5 ליטר זה סה"כ כל הנוזל קירור בכל המערכת , אף פעם לא ניתן להחליף את הכל , יש לך גם את הראדיאטור הפנימי שגם הוא מכיל נוזל קירור .