צפייה בגירסא המקורית : דאבל דין למאזדה 3
יש לי מאזדה 05,ואני מעוניין להתקין דאבל דין.הבנתי שיש בעיה עם מודל הספציפי הזה,ככה שאם אתה מתקין דאבל דין,מתבטלת הבקרת אקלים ברכב.
האם יש פיתרון שהבקרת אקלים כן תישאר?
אני מעוניין במערכת שכוללת גם gps וכל הדברים שמסביב.
תקציב נע סביב 4000 פלוס.
תודה..
יש בירושלים עסק שנקרא "אבי אביזרים" בתלפיות.
הם מומחים בהתקנות מכל הסוגים, מולטימדיה, אזעקות וכו'.
אני יודע בוודאות שהם מתקינים מערכת דאבל דין שמתאימה לרכב שלך.
מההתרשמות שלי, המקום נקי ומסודר, השירות טוב, עם עובדים מקצוענים ומחירים סבירים
(התקנתי אצלם פוינטר למאזדה של ההורים).
טלפון: 02-6733306
רחוב בית לחם 120, תלפיות, ירושלים.
http://www.hanutk.co.il/businesses/3000/4.jpg
mazda speed 24-01-10, 22:49 עדיין לא מובן אם מדובר במאזדה 3 או במאזדה 5 , כי לפי הכותרת זה מאזדה 3 , תקן בהתאם !
הכוונה למאזדה 3 שנת 2005.
mazda speed 25-01-10, 08:39 אז ניתן להחליף את הרדיו המקורי בלבד וזה לא יפגע בשום דבר אחר , כמובן צריך מתאם קונסולה 2DIN
אז זה אומר שאני צריך 2DIN רגיל,ולא תואם למאזדה 3.שבוע שעבר כבר הייתי אמור להרכיב מערכת כזאת,אבל התברר שבמודל הזה אין קונקטור למסך של התצוגה.אם אני מתקין מתבטלת לי התצוגה של הבקרת אקלים. אתה יודע אולי איזה דגם מומלץ יש בשביל המודל שלי?
או אם יש לך איזה מקום שאתה יכול להמליץ לי עליו באזור המרכז,שמתעסק עם המערכות האלה?
תודה.
תומר תודה על התגובה,אבל ירושלים קצת רחוק בשבילי.
בהחלט כאשר אני ניסיתי לברר בנוגע להחלפת הדיו המקורי במאזדה 3 שלי(2005) אמרו לי בוודאותו שצריך ללכת לפירוקיה ולקנות מסך של דגם 2006+ כי שם הוא מחובר ישירות לבקרת אקלים. תבדוק את זה.
mazda speed 25-01-10, 23:40 לא צריך לקנות שום מסך נוסף , עניין של כמה הלחמות וזה הכל .
אם תרצה מישהו מהמרכז יש לך את שמעון מסאונד סטורם , הוא עבר לכתובת חדשה , אם אני זוכר נכון ממה שהוא אמר לי זה רחוב הפלד 28 באיזור תעשייה חולון .
mazda speed 27-01-10, 22:09 שכחתי להוסיף , אתה בכל מקרה צריך מתאם קונסולה לגודל 2DIN .
בדגמי מאזדה 3 משנת 2003 עד לשנת 2005 כולל , החיווט של המסך מחובר לקונקטור מיוחד שנמצא על הרדיו המקורי ולכן יש צורך בהלחמות כדי שמסך ימשיך לתפקד .
משנת 2006 עד הצורה החדשה ( ששם אין לי מושג מה הולך ) הקונקטור של המסך מחובר עם קונקטור נוסף נקבה שאותו ניתן לשלוף ולחבר למתאם קונסולה 1DIN או 2SIN ואין צורך בהלחמות .
בסופו של דבר אני כנראה אוותר על התצוגה של הבקרת אקלים.הבנתי כבר מכמה אנשים שלא כדי לי להתחיל להתעסק בפירוק והלחמות,כי זה יכול להזיק למחשב של הרכב.
בכל מקרה כבר הסתדרתי בקשר למערכת ולהתקנה,וכנראה נתקין אותה מחר.
תודה לך על העזרה..
mazda speed 28-01-10, 01:16 אתה בטוח תסתבך עם ההלחמות עם אתה תתעסק איתם , אבל ממש לא כדאי לוותר על זה כי זה לא רק בקרת אקלים אלא כל החיווי של המיזוג האוויר נמצא שם , איך תידע באיזה טמפ' אתה נמצא עכשיו בקירור או בחום , תתחיל לנחש , תאמין לי זה לא נוח , גש לשמעון מסאונד סטורם שיעשה לך את ההלחמות , תאמין לי אתה לא תהיה הראשון עם מאזדה 3 שהוא עושה לו את זה ולא תתאכזב .
אני לא מתכוון לעשות הלחמות.כבר כמה אנשים אמרו לי לא להכניס את הראש למיטה חולה.
כרגע אין לי מסך תצוגה וזה לא כזה משמעותי כמו שחשבתי.
בכל מקרה הבחור שקניתי ממנו את המכשיר,אמר שהוא ינסה למצוא לי בפירוקייה מסך תצוגה שנת 06.
אין צורך לעשות הלחמות..רק לקנות את המתאם של הדאבל דין עם התצוגה של המסך זה מגיע עם 2 חלקים החלק של הדאבל דין והחלק של הבקרת אקלים והשעון וכו' אם תקנה את המתאם הנכון אז יהיה לך בקרת אקלים כמו שצריך ואם תקנה את הלא נכון אז יהיה לך מקום לשים את השלט של המערכת או סיגריות למקרה שאתה מעשן זה הכל אם תרצה אני יכול לארגן לך מתאם שתוכל להשאיר את הבקרת אקלים..צור איתי קשר בה''פ
כיום יש מערכת מולטימדיה מותאמת למאזדה 3 והיא באה במקום המערכת המקורית
היא כוללת די ויד די ג'י י אס וכול שאר הפיצ'רים האפשריים
עלותה בסביבות ה3500
שרשור שעבר זמנו.
כבר מזמן התקנתי מערכת דאבל דין.
וארז, גם אני חשבתי כמוך שיש מערכות שמיוצרות בדיוק בשביל מאזדה 3, אבל זה סך הכל מתאם שכל חנות שמתעסקת באודיו לרכב מחזיקה, ועלותו היא 300 ש"ח גג.
בסופו של דבר העלות של מערכות כאלה יקרות ללא סיבה.
אני בעל מאזדה 3 שנת 04' התקנתי גם מערכת 2din שהבאתי במיוחד מסין זה לא רק מסגרת אלא ממש מערכת מותאמת למאזדה 3 וגם לי אין חיבור למסך של בקרת האקלים אשמח להמלצה של מקום שיכול לסדר לי את החיבור באיזור הצפון.. תודה..
בצפון אני יכול להמליץ לך על מקום בחור מומוחה חבל על הזמן קוראים לו שרון.
לחנות קןראים אוטוס כשתיהיה שם תבקש שמתקין בשם מקס יעבוד לך על האוטו בנאדם מומחה !!
איפה אני יכול להשיג מתאם כזה???
|
|