צפייה בגירסא המקורית : הצעת לשיפור השירות של מאזדה.

פונצו
24-01-10, 17:23
שלום ברצוני לדעת למה אין למאזדה באתר הראשי אפשרות לראות מה עלי לעשות בכל טיפול וטיפול כולל הצעת מחיר. ובנוסף לזה שאני מתקשר למוסך מורשה אז הם לא אומרים מחירים בטלפון ואת סוג הטיפול שהרכב חייב לעבור מה הסוד הגדול הזה שהם מסתירים מהלקוחות...?
איפה האמינות ??
איפה השירות??
איפה הדבקות והנאמנות למוצר ??
האם בכל מוסך מורשה יש מחירים שונים??

יקיר
24-01-10, 19:32
שלום לך.

למועדון מאזדה אין כל קשר ליבואן דלק מוטורסס.

יתכן והם לא מפרסמים מחירים כי הם צריכים להיכנס למחשב ולבדוק לפי מספר הרכב איזה טיפולים בוצעו בעבר ומה צריך לטפל, והעניין לוקח זמן, אז תחשוב שכל אחד היה מתקשר לברר רק מחירים של טיפולים ויתחיל לשאול שאלות כמו מה מחליפים.

זה לוקח להם מהזמן, ואם כל אחד יתקשר ככה, הם יצטרכו לפתוח משרדים של שירות לקוחות בטלפון :smile11:

יקיר

Zigi
24-01-10, 19:54
יקיר לגבי השרות לקוחות אז יש להם
לפחות לרכב דוד יש, שזה מוסך מאזדה מורשה
פעם עשיתי שם טיפול אז שם לפחות היתה קבלה מסודרת עם מספר פקידות שבכיף יכלו לברר כמה כל דבר עולה
יש שם מחיר קבוע לשעת עבודה שכתב על הקיר ומחיר קבוע לדברים
אני זוכר כשבאתי לשם אמרתי אני רוצה טיפול 10 אלף, היא אמרה אין בעיה, ביקשה דגם ושנת רכב ותוך שניה היה לי הדפס ביד של עלות הטיפול המשוער כולל עלות עבודה משוערת ועלות רכיבים
וכל זה עוד לפניי שבכלל נכנסתי לטיפול. אחרי זה בא אליי מנהל המוסך ושאל אם המחיר מתאים ואם אני רוצה להמשיך
גם כמה ימים אחרי הטיפול התקשרו לשאול על טיב הטיפול והיחס והשירות
ממש הייתי מבסוט מהם

אבל שוב, יכול להיות שזה המוסך הפרטני הזה ואין לי מושג איך מתנהגים שאר המוסכים המורשים של מאזדה

לגבי הקשר של היבואן למועדון, אז אין קשר וכולנו שותפים בתיסכולים שלך מהיבואן..........בנוסף לזה שהוא פשוט מסרב להביא את הדגמים היותר מעניינים והאיכותיים של מאזדה ומסתפק רק בדגמי ליסינג פחות או יותר
אני זוכר שלמועדון הקודם של שמולים היתה גם איזה סוג של מלחמה עם היבואן שהם רצו שהוא יכיר בהם והוא סירב או משהו, לא בטוח מה הלך שם