צפייה בגירסא המקורית : מספר שאלות לגבי ייבוא מנוע (323F-BA 1996)
הבנתי שיש לי בעיה במנוע,וצריך לעשות אוברול .שסתומים אטמים וכל מה שצריך להחליף בפנים אולי רינג סדוק.
בדקתי תנושא מתגובות בפורום ושאלתי אנשים שמבינים בתחום והסקתי מסקנה,עדיף להחליף מנוע יוצא אותו מחיר +-ויש לך שקט נפשי ב 90 אחוז
שמעתי על החברה ישראל יפן שמייבאת מנועים ,נכסתי לכמה אתרים ואני לא יודע איזה אתר הוא של החברה הזאת, אם אפשר כיוון או מס או כתובת שאני יצור קשר שאני אצטרךץ
רציתי לדעת כמה זמן כל התהליך לוקח מרגע הזמנת המנוע,מה המחיר הממוצע למנוע,וכמה עולה הרכבה של המנוע וכל הסיפור שאני נכנס אליו,ואם שווה להיכנס אליו, או לסחוב תאוטו כמה חודשים ולמכור אותו כדי לא להיכנס למצב שהמנוע יימות ואני ישאר תקוע ואז יצטרף להחליף מנוע בכל אופן או למכור תרכב במחיר רצפה ,ילפני שאני יוצר קשר איתם ובודק עליות וזמנים.
אני כרגע נוסע ברכב חוץ מעשן שיוצא דקה ראשונה של ההנעה לאחר שהמנוע לא עבד כמה שעות
אני מרגיש שהכל תקין הרכב עולה בעלות הילוכים עוברים רגיל..
יש לי 323F 96 BP
רק יוצא לך עשן לבן בבוקר ולאחר זמן קצר העשן מפסיק והרכב נוסע טוב?
אם כן אז אתה יכול ליסוע ככה עד 100,000,000 ק"מ ללא בעיה.
מנוע מייבוא יעלה כ3.5-5 אלף כולל עבודה.
יקיר.
בבוקר התנעתי תרכב ב 5 לפנות בוקר, היה עשן לבן לבן במשך דקה,עד שהפסיק נסעתי לעבודה נסיעה של 10 דקות ,ב 5 בערב התנעתי שוב והיה שוב תעשן חשבו היום שיש שרפה נהיה ענן.
זה מבאס אבל בסדר,כי הרכב נוסע מצויין ולא מרגיש בעיה כלשהי אחרת .
קניית מנוע דרך ישראל יפן ,זה המקום שהמחיר בו הכי זול והאמינות הכי גבוהה?
כאשר אני מחליף תמנוע יש עוד דברים שצריך לבדוק אם צריך לתקן/ להחליף (חוץ מבלאי צינורות) על הדרך?שאם הכל מפורק והניגשות יותר טובה ,אני יעשה רשימת עלויות כללית אני יתקשר לישראל-יפן שאני אדע מה טווח המחיר בערך.
יש לי גם נזילה קטנה מצינור הידראולי ליד הרדיאטור רטיבות כזה ניקתי היום וראיתי את זה נזילות קטן של שמן הידראולי. מהיכן השמן הזה מגיע ואיפה אני בודק את הכמות שלו אם חסר וכו'. אני יודע שהוא קשור לקירור של הרכב ומחובר לרדיאטור,וצריך להחליף אותו
אני לאט לאט מנקה את כל החלקים מנוע גיר ואלטרנטור וכל מה שמסביב צינורות וחוטי חשמל שהתייבשו ונהיו קשים וירד להם הבידוד... ! ומחליף אותם
אין לי ביטוח עד יום ראשון אז אני לא נוסע באוטו הרבה רק לעבודה וחוזר.
בסוף אני יעשה תטיפול 10K כולל החלפת שמן גיר והחלפת צינורות יבשים וגומיות לצריות.
אם הנזילת שמן היא צינור שנימצא בין המנוע לריאטור, והוא עשוי גומי ובהמשך שלו הוא עובר ליד מכסה השסטומים אז מדובר בצינור ה"כ, בחיבור שלו למשאבה יש פלאנג' פלסטיק, שיש לו נטיה להיסדק ממכה קטנה שהצינור מקבל.
השמן שיצא מהצינור הזה הוא אדום, המיכל מילוי שמן נימצא בצד שמאל כשאתה מול המנוע, למיכל יש פקק צהוב.
סוג השמן הוא שמן גיר אוטומט DEX2/3.
יקיר.
בדקתי בחלפי אזולאי רוציםם 3 על המנוע
4500 כולל התקנה טיפול,החלפת מחזירי שמן ..
לא שאלתי אם המנוע מפירוק בארץ או ייבוא או כמה קילומטר עשה
איך המחיר וואיך העסק אמין???
אם הנזילת שמן היא צינור שנימצא בין המנוע לריאטור, והוא עשוי גומי ובהמשך שלו הוא עובר ליד מכסה השסטומים אז מדובר בצינור ה"כ, בחיבור שלו למשאבה יש פלאנג' פלסטיק, שיש לו נטיה להיסדק ממכה קטנה שהצינור מקבל.
השמן שיצא מהצינור הזה הוא אדום, המיכל מילוי שמן נימצא בצד שמאל כשאתה מול המנוע, למיכל יש פקק צהוב.
סוג השמן הוא שמן גיר אוטומט DEX2/3.
יקיר.
זה לא הצינור הזה הוא מחובר בצד שמאל למטה ליד המנוע נראה לי למשאבת הגה הצינור עובר ליד הרדיאטור עד לצד שמאל מתחת למיכל איבוי
קרא שוב את התגובה שלי, כתבתי נזילה ממשאבת ה"כ(הגה כוח)
יקיר.
קרא שוב את התגובה שלי, כתבתי נזילה ממשאבת ה"כ(הגה כוח)
יקיר.
קראתי ומשום מה לא התייחסתי לזה,תודה
בכל אופן בקשר לשאלה שלי
בדקתי בחלפי אזולאי רוציםם 3 על המנוע
4500 כולל התקנה טיפול,החלפת מחזירי שמן ..
לא שאלתי אם המנוע מפירוק בארץ או ייבוא או כמה קילומטר עשה
איך המחיר וואיך העסק אמין???
בבוקר התנעתי תרכב ב 5 לפנות בוקר, היה עשן לבן לבן במשך דקה,עד שהפסיק נסעתי לעבודה נסיעה של 10 דקות ,ב 5 בערב התנעתי שוב והיה שוב תעשן חשבו היום שיש שרפה נהיה ענן.
זה מבאס אבל בסדר,כי הרכב נוסע מצויין ולא מרגיש בעיה כלשהי אחרת .
קניית מנוע דרך ישראל יפן ,זה המקום שהמחיר בו הכי זול והאמינות הכי גבוהה?
כאשר אני מחליף תמנוע יש עוד דברים שצריך לבדוק אם צריך לתקן/ להחליף (חוץ מבלאי צינורות) על הדרך?שאם הכל מפורק והניגשות יותר טובה ,אני יעשה רשימת עלויות כללית אני יתקשר לישראל-יפן שאני אדע מה טווח המחיר בערך.
יש לי גם נזילה קטנה מצינור הידראולי ליד הרדיאטור רטיבות כזה ניקתי היום וראיתי את זה נזילות קטן של שמן הידראולי. מהיכן השמן הזה מגיע ואיפה אני בודק את הכמות שלו אם חסר וכו'. אני יודע שהוא קשור לקירור של הרכב ומחובר לרדיאטור,וצריך להחליף אותו
אני לאט לאט מנקה את כל החלקים מנוע גיר ואלטרנטור וכל מה שמסביב צינורות וחוטי חשמל שהתייבשו ונהיו קשים וירד להם הבידוד... ! ומחליף אותם
אין לי ביטוח עד יום ראשון אז אני לא נוסע באוטו הרבה רק לעבודה וחוזר.
בסוף אני יעשה תטיפול 10K כולל החלפת שמן גיר והחלפת צינורות יבשים וגומיות לצריות.
ראשית,אל תתרגש מהעשן.אני נוסע כך כבר 25.000 ק"מ ולא קרה כלום.גם הרינגים אצלי כנראה קצת עייפים.בקיץ תראה שכמעט אין עשן.
מה שחשוב יותר! אל תסע בלי ביטוח אפילו מטר!!!
ראשית,אל תתרגש מהעשן.אני נוסע כך כבר 25.000 ק"מ ולא קרה כלום.גם הרינגים אצלי כנראה קצת עייפים.בקיץ תראה שכמעט אין עשן.
מה שחשוב יותר! אל תסע בלי ביטוח אפילו מטר!!!
אני לא נוסע,אני יודע מה ההשלכות.
בנתיים אני יעשה טיפול לרכב יסדר אותו עד שאני יעשה ביטוח שבוע הבא אין לי גם דלק במיכל ואני צריך לתדלק כך אחריי הטיפול אני יסע ימלא פול וישים גולד לייבל? או שעדיף לשים לפני הטסט שהוא עוד חודשיים
או שאפשר גם עכשיו ,וגם לפני הטסט?
ויש לי שאלה נפילטר דלק איפה נמצא??
הסברתי לך באשכול השני היכן הוא נמצא.
אני לא בעד שני אשכולות שעוסקים באותו הנושא.
אחד מהם ינעל בקרוב תחליט איזה לנעול.
יקיר
הסברתי לך באשכול השני היכן הוא נמצא.
אני לא בעד שני אשכולות שעוסקים באותו הנושא.
אחד מהם ינעל בקרוב תחליט איזה לנעול.
יקיר
תנ על את זה
נמשיך באשכול השני.
נעול
יקיר.
|
|