![]() |
|
|
#1 |
|
Mondeo 2.0
מקום מגורים: בקעת הירדן
תגובות: 350
הבעות תודה: 9
הודו לחבר 8 פעמים ב-8 תגובות
|
בעבר שאלתי כאן איפה הכי בטוח להושיב תינוק ברכב עם 6 כריות אויר.
חפרתי ימים ושעות בכל פורום אפשרי בארץ ובחו"ל, ולא מצאתי תשובה חד משמעית. היום בשעה 8:30 בבוקר שלחתי מייל לשירות לקוחות של דלק מוטורס. אחרי פחות משעה, כבר ב- 9:15 התקשרה אליי נציגה מהשירות (לא זוכר את שמה). לטענתה היא בדקה את הנושא לעומק וזו תשובתה: מקדימה אסור להושיב תינוק כי כרית האויר לא ניתנת לניתוק, אלא בהתקנה של מפסק מיוחד במוסך המרכזי בניר-צבי שעלותו כ- 450 ש"ח. הכריות מאחור הן מסוג וילון שנפתחות מלמעלה למטה. חד משמעית אין סכנה לתינוק !!! ניתן להושיב את הכיסא בטיחות בכל מקום בספסל האחורי. עוד היא הוסיפה שבדגם שלי אין עוגני איזופיקס אלא רק בדגמים משנת יצור מתקדמת יותר. אז מכאן אני רוצה לשלוח ברכת תודה לשירות לקוחות של דלק מוטורס, על השירות המהיר והתשובה המפורטת. יישר כוח ! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
מנהל פורום הגראז' והחשמל
מקום מגורים: דרום
תגובות: 296
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 9 פעמים ב-9 תגובות
|
תומר יש רכבים ששם אתה יכול לבטל עם המפתח את כרית האוויר בצד הנוסע
זה בימיוחד לתינוקות לך אין אפשרות כזו? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
מנהל המועדון
מקום מגורים: באר-שבע
תגובות: 1,346
הבעות תודה: 3
הודו לחבר 75 פעמים ב-74 תגובות
|
גם אם ניתן לנתק את כרית האוויר, המיקום הבטיחותי הוא המושב האחורי, כמובן שהכיסא יהיהמעוגן היטב.
יקיר. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Mondeo 2.0
|
אני מושיב את הקטנה אך ורק במושב האחורי, מקדימה זו לא אופציה בכלל.
פשוט מאחורה גם יש כריות בקורות C, והייתי חייב לדעת אם זה בסדר להושיב אותה בצדדים. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
מקום מגורים: מושב פדייה
תגובות: 2
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
יש לי מאזדה 323 F 98
האם גם אני יכול להתקין מתג לכרית אויר ליד הנהג כי אני רוצה להושיב את בני נאור לידי שאני נוהג ושלא יהיה זרוק מאחורה ואני יהיה מודאג מה קורה איתו.. האם בניר צבי יכולים להתקין לי מתג ??? תודה וחג פורים שמח
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
תגובות: 63
הבעות תודה: 8
הודו לחבר פעם אחת בתגובה אחת
|
לי יש מילה רעה עליהם,בעיה מוכרת בייצור של חישני כריות האוויר במושב הנוסע הקדמי, בכל המאזדות ,הם מסרבים להודות או להשתתף בעליות תיקון יקר זה(החלפת מושב).מסקר שעשיתי כולם חובים את התקלה המרגיזה הזאת.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Mondeo 2.0
|
ציטוט:
ניראה לי קצת מוזר. קראתי במגזין "אוטו" שהבעיה נפוצה בדגמי ה- 3 הקודמת, אבל לדבריהם (של "אוטו") התיקון זול ומהיר, בסה"כ בעיה קטנה של חיווט. |
|
|
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים רשומים ו-1 אורחים) | |
| הגדרות האשכול | |
| אפשרויות הצגת האשכול | |
|
|