![]() |
|
|
#1 |
|
Astinator
מקום מגורים: מרכז
תגובות: 235
הבעות תודה: 2
הודו לחבר 20 פעמים ב-15 תגובות
|
11L Passion Rose mica
11N Noble Greenmica II 11P of 12L Solemn Blue mica 11R Sparkle Green metallic 12H Oriental Redmica 12K Twilight Blue mica 12M Moonlight Gray metallic 12N Indigo Blue metallic 12R Aquarius Blue mica 16P Vivid Green mica 16W Black mica 16X Grape Purple mica 18G Highlight Silver metallic 18J Grace Green mica 18U Aroma Red mica 18V TealGreen metallic 1H Steel Grey mica 1S Niagara Silver mica 1V Wistaria Purple mica 20P Innocent Blue mica 22A Supreme Blue mica 22K Passion Red mica 22V SunlightSilver mica 23G Orient Green mica 24A Starry Blue mica 3L Silver Stone metallic 4F Champagne Silver mica 5D Harbor Blue metallic 5S Neat Green mica 6C MightyGray metallic 6N Current Blue metallic 6S Exceed Green metallic 6W Laguna Bluemetallic 6Y Sea Mist metallic 6Z Thunder Gray mica A3D Pure White A3E ClassicRed DV Bay Blue E9 Deep Purple mica J4 Passion Rose mica PT Chaste White PZ Brilliant Black SQ Blaze Red SU of A3E Classic Red UF Clear White VQ of 11N Noble Green mica Z1 Bluish Green mica ![]() (התווית עם קוד הצבע נמצאת בצד של הנוסע בין הדלת לתא הנוסע). |
|
|
|
|
|
#2 |
|
תגובות: 9
הבעות תודה: 1
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
תודה זה עזר מאוד
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
תגובות: 185
הבעות תודה: 2
הודו לחבר פעם אחת בתגובה אחת
|
מהיכן אפשר לקנות צבע לפי קודי היצרן?
אני רוצה לעשות תיקונים קלים בטמבון האחורי והקידמי . |
|
|
|
|
|
#5 |
|
שימי
מקום מגורים: כפר יונה
תגובות: 82
הבעות תודה: 3
הודו לחבר פעם אחת בתגובה אחת
|
מצויין
השאלה אם פחחים יודעים לזהות את זה |
|
|
|
|
|
#6 |
|
מנהל פורום הגראז' והחשמל
מקום מגורים: דרום
תגובות: 296
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 9 פעמים ב-9 תגובות
|
מה זאת אומרת אם פחח יודע לזהות את זה?
הפחח מכניס למחשב שלו את סוג הרכב, דגם ושנה וקוד הצבע הרצוי ויש מכונה שואמרת לו בידיוק איזה צבע לשים וכמה גרם מכל צבע למשל כדי להכין צבע ירוק מסוג 11R הפחח מכניס נתונים למחשב לוקח קופסא ושם אותה על המשקל המחשב אומר לו צבע כסף מסוג נניח XZ לשים 3 גרם והוא מתחיל לטפטף מגיע ל3 גרם עוצר אחר כך צבע ירוק 7 גרם מסוג SZX והוא מתחיל לטפטף וכן הלאה. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מנהל המועדון
מקום מגורים: באר-שבע
תגובות: 1,346
הודו לחבר 75 פעמים ב-74 תגובות
|
אילן, הערתי לא פעם ולא פעמיים על העניין של הת', שהיא לא תחליף למילה את.
התגובה שלך נמחקה, וגם של שחר משום שלא מגיע לך שתקבל תשובה. קרא את כללי הפורום! יקיר. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
מקום מגורים: חולון
תגובות: 153
הודו לחבר 5 פעמים ב-5 תגובות
|
מצטער יקיר זה הרגל מפורום אחר שאני רשום בו
לא ייקרה שנית
SYM JOYRIDE 125 2009-SOLD HYOSUNG GT125R 2008-SOLD MAZDA 323F 1996-SOLD אני לא נוסע מהר אני טס נמוך במחקר שנערך בטכניון הגיעו למסקנה שישראלי ממוצע הולך 1440 ק"מ בשנה. במחקר אחר שנערך במכון למחקר רפואי ברמב"ם נמצא שהישראלי הממוצע צורך 86 ליטר בירה בשנה. הסיכום המעודד של הממצאים הללו הוא שהישראלי הממוצע עושה 16.74 ק"מ לליטר. |
|
|
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים רשומים ו-1 אורחים) | |
| הגדרות האשכול | |
| אפשרויות הצגת האשכול | |
|
|