![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
הגדרות האשכול | אפשרויות הצגת האשכול |
|
|
#41 |
|
הרכב נראה פצצה,תתחדש!
|
|
|
|
|
#42 |
|
מנהל אירועי המועדון
תגובות: 161
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 6 פעמים ב-5 תגובות
|
טוב, אז ככה.
היום שידרגתי את מערכת הבלמים ברכב, הרכבנו דיסקים וקליפרים גדולים יותר, הרכב שלי מגיע במקור עם דיסקים בקוטר של 235 מ"מ וקליפרים מעפנים לגמרי (13 על 22). (שאגב הם זהים לקליפרים ודיסקים של מאזדה 323F BG 1.6). כבר הרבה זמן שאני סובל מברקסים גרועים, לא יעזור החלפתי רפידות, דיסקים ומה לא. המנוע פשוט גדול מידי על הברקסים הקטנים האלו. הם מאבדים יכולת די מהר. אתמול רכשתי סט בלימה של מאזדה 323F BA 1.8,(נאבות, קליפרים,דיסקים ) קוטר הדיסקים הוא 260 מ"מ , מה גם שהקליפרים ממוקמים בצורה שונה כך שישנו שטח פנים רב יותר של הרפידה (14 על 22). אגב היה גם צורך להחליף נאבות (שהיו גם חלק מהסט). אגב הדיסקים זהים בגודל לשל MX3. (ולא משפיעים על משקל בלתי מוקפץ) היום פורקו הנאבות הישנות, ומערכת הבלימה הישנה , והורכבה מערכת הבלימה הגדולה יותר, על הדרך הוחלפו מייסבים, רפידות חדשות, דיסקים. הרכב בולם מעולה, ממש הבדל משמעותי מהברקסים הקודמים. (לא בדקתי בעומס מלא בעקבות מזג האוויר הגרוע). כך שאני מוכן לנס הרים ביום שבת. (הוחלפו גם 3 תושבות מנוע) בהזדמנות שמזג האוויר יאפשר זאת, אני ירכיב את הסרן דיסק אחורי שיושב בצד, ועל הדרך בוסטר בלם של MX3. סה"כ שיפור מעולה של מערכת הבלימה.
|
|
|
#43 |
|
מנהל המועדון
מקום מגורים: באר-שבע
תגובות: 1,346
הבעות תודה: 3
הודו לחבר 75 פעמים ב-74 תגובות
|
עמית, שידרוג מעולה!
אני זוכר במפגש שביצענו השוואה בין הגודל של הצלחות שלך שלי, וראו הבדל שניראה לעין שאצלי הצלחות גדולות יותר. אני רוצה גם לשדרג את הדראמים מאחורה לבלם דיסק, השאלה היא מאיפה אני משיג סרן אחורי של MX3... יקיר. |
|
|
|
|
|
#44 |
|
מנהל אירועי המועדון
|
יקיר , אני מסכים איתך לגמרי.
הברקסים הקודמים היו פשוט קטנים לגמרי , ואיבדו מיכולת הבלימה שלהם די מהר בנהיגה אגרסיבית. 235 מ"מ לעומת 260 מ"מ , זה אכן הבדל שניתן לראות בעין, שלא לדבר על להרגיש בבלימה. מה גם שהרפידות של 1.8 הרבה יותר גדולות מהקודמות כך ששטח המגע שלהם גדול יותר. על הדרך כמובן פירקנו ברקסים אחוריים , ניקינו טוב טוב, ומתחנו אותם ותיאמנו מחדש את הכבל של האנדברקס.
|
|
|
#45 |
|
ראובן
מקום מגורים: מרכז
תגובות: 23
הודו לחבר פעם אחת בתגובה אחת
|
נראית טוב מאוד
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
תגובות: 8
הבעות תודה: 1
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
עמית, הרכב שלך פצצה ביותר!
שיחקת אותה על העבודה.. כל הכבוד על היוזמה עושה כיף לראות עבודות ופרוייקטים כאלו |
|
|
|
|
|
#47 |
|
מנהל אירועי המועדון
|
תמונה באיכות קצת יותר טובה.
"תת היגוי" זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, "היגוי יתר" זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. "כוחות סוס" זה באיזו מהירות פגעת בקיר, "מומנט" זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך. נערך לאחרונה על ידי עמית, 27-04-10 בשעה 23:29 |
|
|
|
|
|
#48 |
|
מקום מגורים: ראשון לציון
תגובות: 156
הודו לחבר 2 פעמים ב-2 תגובות
|
אם רק תנמיך אותו עוד קצת, אז הוא יהיה פשוט אכזר!
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
מקום מגורים: תל אביב
תגובות: 10
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
רכב יפה מאוד.
לא נראה לי שיש לו הנמכה בכלל. |
|
|
|
|
|
#50 |
|
מנהל אירועי המועדון
|
לשיפוטכם, לאחר צבע יסוד, וצבע שחור מט, לכה מט.
קצת לשבור את הצבע האדום ברכב.
|
![]() |
| חברים פעילים הצופים באשכול זה: 1 (0 חברים רשומים ו-1 אורחים) | |
| הגדרות האשכול | |
| אפשרויות הצגת האשכול | |
|
|