![]() |
|
|
#1 |
|
מקום מגורים: מרכז
תגובות: 87
הבעות תודה: 6
הודו לחבר 0 פעמים ב-0 תגובות
|
טוב, אחרי ששוכנעתי שלא כל מה שמיוצר בסין זה חרא, קפצתי לפיט סטופ ובדקתי את הג'אנטים של ADVANTI שזאת גם החברה שמספקת ג'אנטים לקבוצת הפורמולה 1 טורו רוסו (אז עד כמה גרועים הם יכולים להיות כבר..). לדעתי העיצוב די ייחודי ויפה, במיוחד הליפ הכחול הזה שזה הכיוון שאני רוצה ללכת אליו בכל מה שקשור לשילוב צבעים ברכב (הרכב בצבע כסף) וזה עולה "רק" 2200 שקל.
ג'אנט גודל 15'' רוחב 6.5 לגבי משקל הובטח לי שזה בסביבות ה-5 קילו אבל ביקשתי נתון מדויק שאני אקבל בהמשך כי לא היה שם משקל לשקול עליו. בנוסף, דעתכם על צמיגי TOYO R1R שאני כנראה אשים ביחד עם הג'אנטים האלה. אז, מה דעתכם? שווה? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
תתחדש אחי ותעלה תמונות של הרכב!
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
היי ישי, עוד לא קניתי אותם, אני רק מתייעץ. בכל מקרה אם בא לך לראות תמונות של הרכב בלי הג'אנטים החדשים אז יש בגלריה P:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
אוקי,אם תקנה אז בבקשה תעלה תמונות!
|
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
מקום מגורים: חולון
תגובות: 153
הבעות תודה: 3
הודו לחבר 5 פעמים ב-5 תגובות
|
הם נראים טוב
אני לא רוצה לשקר אבל אני לא יודע איך הם נראים על האוטו,בשביל להגיד איך שהם ייראו אבל תבקש שייראו לך איך הם על הרכב שתראה פחות או יותר=]
SYM JOYRIDE 125 2009-SOLD HYOSUNG GT125R 2008-SOLD MAZDA 323F 1996-SOLD אני לא נוסע מהר אני טס נמוך במחקר שנערך בטכניון הגיעו למסקנה שישראלי ממוצע הולך 1440 ק"מ בשנה. במחקר אחר שנערך במכון למחקר רפואי ברמב"ם נמצא שהישראלי הממוצע צורך 86 ליטר בירה בשנה. הסיכום המעודד של הממצאים הללו הוא שהישראלי הממוצע עושה 16.74 ק"מ לליטר. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
מקום מגורים: ראשון לציון
תגובות: 156
הבעות תודה: 0
הודו לחבר 2 פעמים ב-2 תגובות
|
מצטרף לדעה של אילן
הג'אנט עצמו נראה מעולה, אבל השאלה הוא איך הוא יראה לע האוטו כי אין יותר מידי ג'אנטים שנראים עליו טוב אם היה לך איזה דרך לבדוק איך זה יראה אז יהי עדיף אולי לבקש מהם להלביש ולראות איך זה יושב ונראה על האוטו |
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
תודה רבה, אני אבדוק אם יש אולי תוכנה מיוחדת או משהו שאפשר לדמות את הג'אנט הזה על האוטו שלי או שמקסימום ילבישו אחד בפועל על האוטו ונראה.
תודה על התגובות :-) ואם אפשר התייחסות לגבי המחיר (האם זה מחיר הוגן לג'אנטים כאלה?) ולגבי הצמיגים TOYO R1R. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
מקום מגורים: ערד
תגובות: 47
הבעות תודה: 5
הודו לחבר פעם אחת בתגובה אחת
|